Del Bosque už po španělské reprezentaci nebude trénovat

23.04.2009, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších trenérů v historii Jeho galacticos ještě s Makelelém byl jeden z nejlepších týmů v historii fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Chceš snad říct, že ten tým opravdu nebyl jeden z nejlepších?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že nebyl, proboha. Lm v roce 2000 s průměrným kádrem, v lize pátá či třetí místa, double ani jednou, styl za sebou žádný nenechal... Quinta del Buitre byla nesrovnatelně lepší a významnější. A milion dalších.

A Del Bosque? Pokud se Španělskem něco neuhraje na MS, tak skutečně nevím, podle čeho by měl být tak vysoko hodnocen, když zatím uspěl jen u jednoho týmu a nikdy nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha? za ery Zidaneho Ronalda Beckhama a Mladicka Casillase to byl jeden z nejlepsich...lepsi nez barca

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než tehdejší Barca určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo vyhrál s Realem jeden jediný titul, Beckham za taky a to ještě k tomu když už am nikdo z ostatních nebyl. Takže opravdu jeden z nejlepších v historii fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A neříkal si někde v diskuzy, že k tomu, aby se dalo mluvit o jednom z nejlepších týmů historie nejsou potřeba výsledky? Musím, ale říct, že to sám má dost zkreslený, protože tam v tu dobu hráli moji asi nejoblíbenější hráči Ale když se kolikrát koukneš na ladnost Zidana, pohyb Carlose, centry a přímočarost Figa a do toho král králů Ronaldo tak to je prostě jeden z nejlepších týmů, který jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem určitě neříkal.

Reagovat
RMCF

No když už bych se hádal o jednom z nejlepších týmu tak bych rozhodně nejmenoval ten se Zidanem, Beckhamem, Ronaldem. Když už s teto doby tak bych bral ten s Redondem, Figem, Raúlem, Morientesem, Carlosem... případně pak po odchodu Redonda se Zidanem, ale minimálně v jednom má Kyslík pravdu sice hrál nejatraktivnější fotbal byla to nádhera sledovat, ale třeba v tom roce 2002 kdy vyhráli LM tak v lize byla hromada špatných zápasů(třeba u Zidana byl velký rozdíl v lize proti slabým a v LM proti velkoklubům) a debl ten tým nezískal ani žádný titul neobhájili pokud se nepletu. Takže za nejlepší nebo jeden z nejlepších týmů historie asi není na místě ho označovat, leda tak za nejlepší přelomu tisíciletí. CO se týče úspěchů tak se to nedá srovnat třeba s Realem kolem Di Stefana(at už o způsobu dosažení říká kdo chce co chce)

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím se Španělskem neztratil ani bod, takže když se mu na MS nepovede jeden zápas, tak bude špatnej trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mluví o špatném trenéru?

Reagovat
smazaný uživatel

z Ozona si nic nedělej ten tomu rozumí jako koza petrželi.hraje si tu na všeznalce a nedejbože jak někdo pochválí Rela Madrid to je hned oheň na střeše

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim...jako kyslik ma nekdy vazne dobre nazory ale ta hra na odbornika.....a jeho nejvetsi prace je hazet spinu na real i kdyz je pravda ze del bosque vazne nedokazal nic svetoborneho a vest takovou zemi jako je dnesni fotbalove spanelsko to je hodne slusna prace

Reagovat
smazaný uživatel

Jono a proto, když argumentuju proti galacticos, tak zmiňuju pro srovnání další tým Realu... abych tu práci házení špíny zdůraznil...Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit, že Kyslikovi nazory se mi někdy líbí, ale naprosto souhlasím, že jak jde na Real je hodně "zaujatej"... Del Bosque byl jediným trenérem, kterého "hvězdy" Realu "poslouchaly" a neházely na něj "špínu atp." Určitě fotbalu rozumíš kyslíku, ale v těhle tématech okolo Realu si přehnaně tvrdej a podle mě zaujatej a to tvoje znalosti hodně snižuje (aspon u mě). Četl sem tu nazor, kdy mě real nejsilnější tým... Pro mě osobně to byla právě doba hiera, redonda, figa, raula a spol., Hodně se mi líbilo taky období Mijatovice a něco do sebe to mělo i loni. Kazda doba měla něco do sebe a v každý době sou špatný i dobrý okamžiky. Abych se vrátil k tématu Del Bosque: pro mě osobně je to nejlepší trenér, kterej novodobej real vedl, at uz se jedna o trofeje, tak i o predvadenou hru. Nyni je tu Juande Ramos a ja z toho nejsem nadsenej, výsledky jsou (to me tesi), ale hra je hodne slaba... Nelibi se mi ani "holandska filozifie klubu", ty mlady kluci co prisli sou nesmirne kvalitni, ale do realu se nehodi... Cekal jsem prichody Diega, J.Martineze, Amorabiety, Lucha, Di Maríi, Villy a neustale vyhlizim navrat Garaye, ale zatim nic takovyho... To me mrzi, rad bych v tomhle tymu videl spis jihoamericany ci hrace z pyrenejí... Ale s tim nic nenadelam. Trener by se mi urcite libil pan Flores z Benfiky, kterej ve Valencii udelal dobrou praci a tym hral paradni fotbal, kteremu se doposud ani zdaleka nepriblizil.

Letos titul Real neziska, s tim pocitam a ferove jako antibarcelonsky fanda uznavam, ze si ho ani nezaslouzime, ponevadz barca hraje opravdu vyborne a jeji hra NEODPOVIDA jejimu naskoku (o nasi hre uz sem se jednou zminoval).

Reagovat
smazaný uživatel

.. ale titul este mozu ziskat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud považuješ galactiocs za lepší tým než Quinta del Buitre, tak jsi blázen. A o tom, že já jsme zauajtý, to skutečně není - oba týmy jsou Realu. Ach jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele