Děkuji fanouškům AC Milán, rozloučil se Montolivo

07.06.2019, 19:51
Aktuality
Riccardo Montolivo po dlouhých sedmi letech odchází z AC Milán. Bývalý italský reprezentant se nemohl rozloučit na trávníku, neboť pod vedením trenéra Gennara Gattusa letos neodehrál ani jediné utkání...

Odchovanec Atalanty Bergamo na sebe upozornil během sedmiletého působení ve Fiorentině, kde si dobrými výkony řekl o přesun do AC Milán. U Rossoneri na dobré výkony navázal.

Montolivo patřil k oporám AC Milán, což potvrzovalo i to, že byl zvolený kapitánem. Čtyřiatřicetiletého záložníka však často brzdily zdravotní problémy - to se potvrdilo zejména v posledních třech sezónách - Montolivo během té doby odehrál jenom 27 ligových zápasů.

Jak už bylo uvedeno, během právě skončeného ročníku potom nenastupoval vůbec, trenér Gennaro Gattuso ho nevyužil, ani když měl potíže se zraněnými. "Sedm let s tímto dresem a čtyři sezóny jako kapitán AC Milán. Potom jsem musel odevzdat pásku a nakonec jsem neodehrál ani jedinou minutu, přesto jsem se neohradil," napsal na sociální síti Montolivo, jemuž končí smlouva.

"Nedostal jsem šanci se rozloučit na hřišti, opět jsem neřekl ani slovo. Šetřil jsem si je na tuhle chvíli, abych mohl poděkovat fanouškům Rossoneri," rozloučil se bývalý kapitán. "Nechci působit dotčeně, pořád držím hlavu nahoře a uvědomuji si, že jsem pokaždé vykonával své povinnosti na maximum," řekl Montolivo. "Láska k AC Milán ve mně zůstane," dodal.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Rudnevs

Riccardo Montolivo, der deutsche Italiener

© Bela Rethy

Reagovat
Rox

Asi tak o 6 let se s tím odchodem opozdil, nevybavuju si jeho jedinej dobrej výkon

Reagovat
didosh

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to mas spatnou pamet.

Reagovat
Rox

Paměť mi slouží dobře

Reagovat
milanista9

Tak jsi viděl asi někoho jinýho

Reagovat
Rox

Krátce, 6 sezón naprosto příšernejch, kdy nedokázal přihrát na tři metry a dozadu byl nulovej a jedna slušná sezóna a ještě ho někdo bude obhajovat .

Reagovat
Morgue

Přesně tak. On opravdu nebyl tvořivý hráč. Hrál na jistotu a i to mu nešlo. Hodil by se do česke repre. Tam taky hrajeme pouze dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

este pred vela rokmi som myslel ze on a Aquilani budu buducnost zalohy talianskej repre .... ale napriek tomu ze neodohral poslednu sezonu nic tak sa rozlucil slusne a elegantne

Grazie Montolivo ciao

Reagovat
mojmira

Za tu červenou v zápase s Ajaxem, bych mu lísknul ještě teď ... Čekalo se od něj o hódně víc, ale on na to prostě neměl. Tak ať se daří jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny hráč..nechápu jak takové nemehla můžou běhat po hřišti..to skoro trestný čin.

Reagovat
AC.Milan

U Rossoneri na dobré výkony navázal??

Reagovat
Morgue

Taky mě trochu překvapilo to nešťastné tvrzení. Ten kluk se trápil a my s ním... Asi je to charakter, ale jako záložník má tak na druhou ligu.

Reagovat
Rox

Celkově ten článek asi nepsal žádnej znalec AC, on žádná opora nikdy nebyl.

Reagovat
El-Pistolero-68

V te prvni sezone jo. Pak dostal pasku a slo to dole vodou, no.

Reagovat
Rox

Takže si potvrdil jen to co jsem napsal vejš

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak tys napsal "nevybavuju si jedinej jeho dobrej vykon". Asi jsi to myslel za poslednich sest sezon, ale nebylo to z toho jednoznacne patrne. Ale ok, beru.

Reagovat
CubONE

Prvu sezonu bol super, potom to bolo take nemastne, neslane a nasledne ho ta zlomenina odrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo - De Rossi, Marchisio - Montolivo. Krasne se na to koukalo. Skoda, ze se to na ME nedotahlo, pak by to byl zaslouzene vrchol azzury za 20 let.

Reagovat
rossoneri89

na Montyho dolahlo to ze z neho chceli spravit tvorcu .... ale on bol dobry v odoberani lopt .... ked mal na starosti to tak podla mna nebol zly .... naopak taky Bertolacci bol 1000 krat horsi ....

Reagovat
El-Pistolero-68

Faktem je, ze treba v te lonske sezone uz mi taky pil krev. Holt se z nej delal novy Pirlo a to on nebyl ani nahodou.

Reagovat
didosh

Nechtěl jsem ho k nám a nikdy se mi nelíbil...měl zůstat u fialek...

Reagovat
GEGE

Jednu dobu na mezzale vynikající...dost mu uškodila páska a pozice registy... lídr to prostě nikdy nebyl a samozřejmě ty těžká zranění po kterých už bylo dost těžké se vrátit... zkušeně si počkal do konce smlouvy, protože ty prachy už nikde takové nedostane...ciao!

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
John Obi Mikel

dobrý hráč

Docela se tady kritizuje, to jsem nečekal.

Reagovat
irik

Borec.

Reagovat
KingMaster13

Byl dobrej v té mistrovské sezoně a pak ještě v těch 2 nadcházejících, pak už hrozně stagnoval, ostatně jako většina v týmu A taky jak je tu zmíněno trpěl tím, že z něho chtěli udělat tvůrce přitom on je spíš bořič

Reagovat
El-Pistolero-68

34 let, po delsim zraneni a bez herni praxe (rok bez fotbalu). Mohl by zkusit restart v tom Berlusconiho klubu, kde to vede Galliani.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele