Dejte mi měsíc, řekl po výhře Lazia kouč Reja

15.02.2010, 20:54
Aktuality
Edy Reja o víkendu slavil na lavičce Lazia okamžitý úspěch, ve svém prvním utkání s římským klubem dokázal vyhrát v Parmě. Biancocelesti se díky třem bodům dostali ze sestupového pásma, Reja věří, že po dalších zápasech bude situace klubu ještě lepší.

"Mou práci bude možné pořádně zhodnotit tak za měsíc," odmítal Reja po výhře 2:0 euforii. "Chlapci odehráli skvělý zápas, v tohle jsem ani nedoufal. Remízu bych považoval za dobrý výsledek."

Lazio si polepšilo v tabulce na pětadvacet bodů, na sestupové příčky má nyní dvoubodový náskok. Vyhráno ale zatím nemá. Dobrou zprávou pro fanoušky Římanů byl v Parmě kromě výsledku také návrat Cristiana Ledesmy do sestavy. Argentinský záložník letos debutoval, v létě jej prezident Claudio Lotito odstavil, protože hráč odmítal prodloužit smlouvu.

"Lotita jsem o nic nežádal. Samozřejmě jsem doufal, že Cristian bude zpátky, ale ode mě žádná žádost nevzešla," uvedl Reja. "S ním jsme určitě silnější, teď bude důležité pravidelně bodovat. Když jsem přišel do kabiny, cítil jsem velkou nervozitu, ale dojem z prvního zápasu je velmi dobrý. Na tom chci stavět," doplnil nový trenér Lazia.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Zvu všechny z Vás, kteří mají zájem zúčastnit se Fantasy PL v nově vytvořené lize. Čím více nás bude tím lépe. Kód ligy je 1234653-437528 .

Reagovat
blaugrana

Tu máš...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze lazio se pod nim zvedne, ledesma by mel zaloze pomoci, v utoku floccari a zarate a videl bych to dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio nesmí sestoupit mají krásné dresy♥

Reagovat
Shevchenko

Ti nesestoupí ani kdyby se Siena posrala.

Reagovat
terry

Gamberini na dva měsíce mimo. To je v hajzlu tohle, Fiorentina je v krizi a ještě do toho jí vypadne klíčovej hráč. Letos to vůbec nemusí dobře dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to bude mat lahsie nez sa zda.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
Tsigi

LM už je mimo o EL pochybuju

Reagovat
doNny

FORZA LAZIO

Reagovat
Shevchenko

Sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

zachrání se jak nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele