Deisler se blíží k návratu

29.11.2002, 20:02
Aktuality
Sebastian Deisler se má po šesti měsících vrátit na hriště. Dvaadvacetiletý záložník Bayernu Mnichov si v Květnu při přátelském utkání s Rakouskem vážně poranil koleno. Zranění tohoto nadějného záložníka vyřadilo také z mistroství světa.

"Všechna vyšetření vypadají dobře. Nejhorší část mám už za sebou," řekl Deisler pro Müncher Merkur. "Já jsem nikdy neztratil touhu opět se vrátit do staré formy," dodal Deisler. Vedení Bayernu Mnichov tyto zprávy velmi potěšily, protože Sebastiana koupil z Herthy Berlín za 9.2 miliónu eur. Návrat Deislera na hřiště je plánován po zimní přestávce. "To by byl absolutní sen, pomoci Bayernu k titulu a zvednout pohár po takovém zranění," řekl dále mladý záložník. "Sebastian bude mít tolik času, kolik bude chtít, dokud nebude jeho stav stoprocentní," řekl Uli Hoeness. "Já pevně věřím, že nám Sebastian udělá hodně radosti," dodal.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Josifek

Chudák Sebastien,konečně se dočká come backu.Zaslouží si slavnej navrat!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele