Deila: Commons v lednu neodejde

19.01.2015, 10:48
Aktuality
Kris Commons má s Celticem smlouvu jen do konce probíhajícího ročníku, prodloužení kontraktu pak očividně není na pořadu dne a ofenzivní záložník tak zřejmě skotský velkoklub opustí. Během tohoto přestupového okna však Celtic svoji oporu nehodlá uvolnit...

Commons přišel do Celticu před více než třemi lety z Derby County a prakticky okamžitě se zařadil k oporám ambiciózního mužstva. Během té doby za skotský klub nasázel přes 50 ligových gólů, neúspěšnější přitom byla z jeho pohledu minulá sezóna, kdy se trefil 27krát.

Sám 31letý záložník chtěl s Celticem vzájemnou spolupráci prodloužit, trval však na dvouletém kontraktu, zatímco skotský celek nabízel o rok kratší smlouvu. "Krise nyní nepustíme," uvedl manažer Ronny Deila. "Do konce sezóny chceme mít k dispozici současný kádr," dodal.

Největší zájem o Commonse má podle všeho druholigový anglický Bolton, kde momentálně působí manažer Neil Lennon, jenž dříve působil na lavičce Celticu. Bývalý reprezentant Skotska, jenž před rokem ukončil mezinárodní kariéru, byl spojen i se zájmem Leicesteru.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hokaido

OT: Jak mám zrušit ten nástroj pro klikání na odkazy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele