DECO S MOURINHEM DO CHELSEA?

07.05.2004, 17:54
Aktuality
Jose Mourinho sice zatím trénuje Porto, podle mnohých už je ale jasné, že v létě převezme Chelsea. Současný trenér anglického klubu, Claudio Ranieri, dokončí sezónu a s odškodněním 6 miliónů liber odejde. Jaké posily by Mourinho rád? Jeden je prý jasný – záložník Deco, který společně s Mourinhem táhne Porto. To vše dnes uvedl anglický list The Guardian.

Tento fotbalista momentálně hraje v Portu, které se utká ve finále Ligy mistrů s Monakem. Trénuje ho právě Mourinho, a proto se o něm mluví, jako o nové posile. "Deco je výborný fotbalista. Musím říct, že patří mezi nejlepší záložníky světa a možná je i z nich nejlepší," zhodnotil ho Jose Mourinho.

A co na to hráč? "Já se tímhle zabývat ani nemůžu. Mám v Portu ještě několik úkolů, které chci splnit. Na tohle se podívám až po sezoně," řekl. Ale vedení Chelsea chce Deca získat ještě před Eurem 2004!

Současný trenér Porta Mourinho vidí "zatím" jiný cíl, než angažování v Chelsea. "Tohle jde zatím stranou. Teď chci vyhrát Ligu mistrů," řekl. "A mám k tomu hodně blízko."

Zároveň ale přiznal, že by to mohl být jeho vrchol kariéry. "Může, protože Chelsea patří mezi špičku v Premier league. V Lize mistrů vypadla, protože měla smůlu, přesto jí stále řadím mezi nejlepší kluby v Evropě," dodal.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Joe

Ano Chelsea je nejlepší tým v Evropě, ale nevím jestli je Jose pro ni nejlepší trenér. A Ligy mistrů je škoda, protože vypadnout s tak slaboučkým týmem jakým je Monaco, to je skoro ostuda!

Reagovat
PJ

Hehe, jestli ono to Monako nebude tak slaboučký, jak si myslíš... Jinak s tim trenérem nevim nevim, ne že by Mourinho byl špatnej, ale Ranieri toho letos dokázal hodně, když z nesehraný bandy hvězd udělal tým. I když těch posil moc nehraje, většinou sedí. A hlavně ukázal, že tým plnej kvalitních hráčů umí uřídit, umí točit sestavu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele