De Sciglio si poranil koleno a musí na operaci

04.05.2023, 15:01
Aktuality

Juventus ve středu udolal Lecce a vyhrál 2:1, za důležité tři body ovšem zaplatil ztrátou jednoho hráče. Na marodce je Mattia De Sciglio, obránce si poranil kolenní vazy a čeká ho dlouhá pauza.

De Sciglio na podzim delší dobu laboroval se stehenním svalem a včerejší utkání pro něho skončilo již v prvním poločase. Trávník opouštěl na nosítkách a obavy z vážnějšího zranění po několika hodinách potvrdila i Stará dáma.

"Mattia De Sciglio si poranil pravé koleno a okamžitě absolvoval podrobné vyšetření, které odhalilo poškození předního zkříženého vazu. Nezbytně nutná bude operace, zákroku se fotbalista podrobí v nejbližších dnech," oznámilo vedení v oficiálním prohlášení.

Třicetiletý fotbalista patří Juventusu od července 2017 a smlouvu má ještě na dvě sezony. Letos se zastaví na čísle 25 odehraných zápasů, vinou zranění určitě přijde o letní přípravu i úvod příštího ligového ročníku, přesnou diagnózu turínský celek zatím neoznámil.

Autor: Tomáš Pavlík / juventus.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele