De Rossi se může vrátit do italské reprezentace

25.09.2019, 15:22
Aktuality
Velezkušený italský záložník Daniele De Rossi by se údajně mohl nečekaně vrátit do italské reprezentace. Poslední utkání za národní tým přitom odehrál v listopadu 2017.

Po porážce v baráži o mistrovství světa 2018 se Švédy ale kariéru v azurovém dresu uzavřel. Letos v létě navíc opustil i AS Řím, jehož by symbolem, a hraje v Argentině za Bocu Juniors.

Podle listu Il Romanista by se ale nyní mohl vrátit. Trenér Roberto Mancini údajně vážně uvažuje, že by 35letého záložníka povolal pro říjnové kvalifikační zápasy o mistrovství Evropy 2020 proti Řecku a Lichtenštejnsku. Italové už si mohou zajistit postup na šampionát. Hrát se navíc bude na Stadio Olimpico v Římě, kde byl De Rossi dlouhá léta jako doma.

V národním týmu nasbíral De Rossi dosud 117 zápasů a vstřelil 21 gólů. V roce 2006 byl členem vítězného italského mužstva na světovém šampionátu v Německu.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Zark
Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mu neodpustim ten loket na Srnu, ale jinak vyjmecnej hrac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele