De Jong hlásí další návrat, dnes nastoupí za rezervu Newcastlu

14.04.2015, 14:02
Aktuality
Newcastle večera večer hostoval v Liverpoolu, na Anfield Road padl 0:2 a na své konto si připsal už pátou porážku v řadě, i tak mají jeho fanoušci alespoň jeden důvod k radosti - dnes večer by se měl na trávníku znovu objevit záložník Siem de Jong...

Newcastle 26letého fotbalistu koupil před letošní sezonou za necelých devět milionů eur z Ajaxu a hráč v úvodu sezony nastoupil k zápasům s Aston Villou a Crystal Palace. Na přelomu srpna a září si ovšem poranil stehenní sval a následovala dlouhá pauza.

De Jongova absence se nakonec protáhla na více než pět měsíců a v únoru netrpělivě vyhlížel návrat do sestavy prvního týmu Magpies. Marně, přišla totiž další nepříjemnost, nizozemskému fotbalistovi zkolabovala plíce a musel na operaci. Problémy s plící přitom neměl poprvé, něco podobného ho postihlo už v roce 2013.

"Zítra večer nás čeká utkání rezervního týmu a Siem de Jong v něm určitě bude hrát," sdělil nyní Carver.

Vedle De Jonga by se večer mohl na trávníku znovu objevit rovněž Rolando Aarons. Jamajský záložník je aktuálně mimo hru pět měsíců, důvodem je vážné zranění stehenního svalu.

"Uvidíme podle toho, jak se bude cítit. Jestli to bude dobré, necháme ho chvíli hrát, pokud ne, necháme ho ještě v klidu. Každopádně si nedovedu představit, že by některý z nich byl k dispozici na neděli," říká o účasti dlouhodobě zraněného dua v souboji s Tottenhamem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To není Cabaye

Reagovat
SunFells

LANS. Ale furt lepší než Vermaelen.

Reagovat
Gedofrey

Vypadá jak Barney Stinson

Reagovat
SunFells

Spíš jak Siem de Jong.

Reagovat
aither

Podoba tam je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gedofrey

Jen na téhle fotce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Spíše Adam Monroe z Heroes.

Reagovat
Counter

OT: Je to už sice "staré", ale kvůli mému top top oblíbenci Rorymu Smithovi jsem si pustil MOTD2 Extra z předminulého týdne a byla to dobrá zábava. Spolu s Jenasem a McNamarou (komentátor BBC) tam dobře rozebrali spoustu zajímavých témat.

http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b05qq65x/motd2-extra-05042015

(k tomuhle je třeba mít anonymizér)

Reagovat
Counter

A když už jsem u toho, tak Jenas se mi jako pundit líbí, působí sympaticky, hezky bezprostředně se vyjadřuje a má do diskuzí vlastní přínos ještě nedávno aktivního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej anonymizer?

Reagovat
Counter

Doplněk do prohlížeče, který simuluje, že se nacházíš v jiné zemi, a tím pádem se u videí dostaneš přes geografická omezení.

Reagovat
Counter

Ve Firefoxu mám ZenMate, v Chrome zase Hola

Reagovat
smazaný uživatel

Yop, nazvy jsem myslel. Principielne vim co to je. Pred par rokama jsem to resil silene slozite pres znamyho v UK. Ted je to addon do prohlizece - to je mazec :D Diky

Reagovat
SunFells

11:58 Campbell by mohl odejít do West Hamu

Joel Campbell momentálně z Arsenalu hostuje ve španělském Villarrealu, ani další sezónu by pak nemusel nastupovat za Gunners. O služby kostarického útočníka se zajímá West Ham United, který by však musel Campbella z AFC pravděpodobně vykoupit, neboť Campbell má kontrakt jen do roku 2016.

Myslím, že podepsal novou smlouvu, než ho Arsenal pustil hostovat.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už bude v pohodě

Reagovat
kissak

snad návrat tohoto věchejtka na trávník nebude moc uspěchanej. Nesmí moc foukat větříček, aby se mu něco nestalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele