De Biasi v říjnu opustí Albánii. Je čas na novou výzvu, hlásí

13.06.2017, 20:55
Aktuality
Loni na Euru Albánie leckoho příjemně překvapila a nebyla úplně daleko od postupu ze skupiny, v kvalifikaci na mistrovství světa 2018 však podobně jako třeba Maďarsko tápe a od příštího cyklu bude vedena novým trenérem. Ital De Biasi se poohlédne po nové výzvě...

Zatímco v předešlé kvalifikaci se Albánie vtěsnala před Dánsko a Srbsko, tentokrát se jí favorizované celky Španělska s Itálií ani zdaleka nedaří atakovat, ba místo toho bojuje s Izraelem o třetí příčku. Před dvěma dny sice Albánci své rivaly potupili výhrou 3:0 a dostali se před ně v tabulce, stále však mají záporné skóre (7:8) a pouhých devět bodů.

Úspěšný kouč Gianni De Biasi, který skromnou reprezentaci vede od roku 2011 a loni ji dostal na první velký mezinárodní turnaj, proto cítí, že dosáhl vrcholu a mužstvo už sám nemá kam posunout. "Je čas na nové výzvy. To je jedině přirozený proces. Vše má svůj začátek a konec," prohlásil De Biasi.

Šedesátiletý stratég v tuhle chvíli platí za italského i albánského občana a trvá na tom, že až v říjnu skončí, nebude potřeba žádné zemětřesení. "Žádná revoluce v albánské kopané potřeba není, tým pracuje perfektně," avizuje bývalý kouč Brescie.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Místo Jarolíma

Reagovat
smazaný uživatel

Shqipëria

Reagovat
smazaný uživatel

Převezme to po Štramákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

podle nadpisu bych čekal,že na tom jsou hůž,ale kromě jednoho zápasu uhráli to co měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou na tom dobře...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele