DAVID BECKHAM JDE DO REALU!

18.06.2003, 00:35
Aktuality
Přestupový příběh záložníka Manchesteru United Davida Beckhama je u konce. 28letý kapitán anglické reprezentace a jeden z klíčových hráčů Rudých ďáblů však neodchází do Barcelony, jejíž nabídka byla minulý týden přijata, ale dohodl se na čtyřleté smlouvě s Realem Madrid, jejím hlavním rivalem. Členem Bílého baletu se stane začátkem července...

Real byl prvním týmem, který byl v závěru sezóny vážně spojován s přestupem Davida Beckhama. Po sérii několika potvrzení a vyvrácení dohody daly oba kluby najevo, že se přestup nekoná a konat nebude. Pak vstoupila do hry Barcelona, i když se dá spekulovat o tom, nakolik byla její nabídka vážná. Spíše však šlo jen o chytrý předvolební tah Joana Laporty, který se i díky tomu stal prezidentem katalánského klubu. Pak do hry opět vstoupil Real a během několika hodin byl přestup na světě. Je však také možné, že vše bylo už dávno dohodnuto a jen s ohledem na finiš sezóny pečlivě utajeno. Nyní je to definitivní, David Beckham se 2. července, den po nutné lékařské prohlídce, oficiálně stane hráčem Realu Madrid.

"Manchester United se dnes s Realem Madrid dohodl na přestupu Davida Beckhama do Realu Madrid za 35 miliónů eur (přibližně 25 miliónů liber). Přestup by měl být uzavřen v červenci, musí jej ještě schválit předsednictva obou klubů a záleží na finančních zárukách. David Beckham se již dohodl na podmínkách a spolu s dokončením přestupu by měl podepsat smlouvu," stojí na oficiálních internetových stránkách Manchesteru United. Podle španělské televizní stanice Marca by měl Beckham pobírat základní plat přibližně 115 tisíc eur týdně.

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson Beckhamovi poděkoval za jeho služby klubu a popřál mu vše nejlepší do dalšího angažmá. "Znám jej od jeho 11 let a bylo potěšením sledovat, jaký hráč z něj roste. David byl důležitou součástí týmu, který v uplynulé dekádě dosáhl tolika úspěchů. Rád bych mu poděkoval a popřál mu, stejně jako jeho rodině, hodně úspěchů v budoucnosti," nechal se slyšet skotský kouč. V podobném duchu se vyjádřil také Peter Kenyon, sportovní ředitel United. "Jsme smutní z toho, že vidíme Davida odcházet po tolika skvělých letech na Old Trafford, ale věříme, že je to pro klub dobrý obchod. Přejeme Davidovi vše nejlepší v nové etapě jeho kariéry a děkujeme mu za jeho přispění k fantastickým úspěchům z uplynulé dekády," prohlásil Kenyon.

Beckham je v současné době s manželkou na Dálném východě, kde plní reklamní povinnosti, ale ještě před odletem se stihl ke svému přestupu vyjádřit. "Rád bych veřejně poděkoval Siru Alexi Fergusonovi, bez nějž bych dnes nebyl tam, kde jsem. Na čas strávený v Manchesteru a na spoluhráče, kteří byli jako mojí rodinou, budu vždy vzpomínat jen v nejlepším. Budu vzpomínat také na báječné fanoušky, kteří mě celé roky tolik podporovali," uvedl 28letý Beckham. "Toto je pro mne a mou rodinu úžasná příležitost, vím, že bych litoval, kdybych jí nevyužil. Rád bych také poděkoval ostatním klubům, které o mne projevily zájem, především pak Barceloně. Chci ale hrát Ligu Mistrů, a tak nemohu odmítnout nabídku Realu," uvedl jednu z hlavních věcí, která jej vedla při rozhodování o budoucím působišti. "Přeji Manchesteru United hodně štěstí a věřím, že s takovým kapitánem, jakým je Roy Keane, budou stále velmi silní," dodal Beckham.

Real Madrid první část příběhu, který začal už dlouho před koncem sezóny, ukončil oficiálním vyjádřením, že o Beckhama nemá zájem. "Jsme Davidovým příchodem nadšeni, s jeho příchodem bude náš klub ještě více konkurenceschopný," nechal se nyní slyšet sportovní ředitel Realu Jorge Valdano. Přestup se podle Valdana mohl uskutešnit jen proto, že Beckham chtěl do Realu přijít. "Byla to jeho pevná a nepochybná vůle hrát v Realu, co umožnilo přestup zrealizovat," uvedl. Nadšen je Beckhamovým příchodem také trenér Vicente Del Bosque, který zatím nemá jisté místo i pro příští sezónu. "Je to kompletní záložník, excelentní fotbalista. Je to hráč, který nemůže být omezen jen jednou částí hřiště, může hrát na různých postech a díky svým kvalitám může všude hrát stejně dobře," vychválil Del Bosque novou posilu Realu.

Za zmínku jistě stojí také finanční podmínky bez pochyb největšího přestupu léta. Ze zmíněných 35 miliónů eur dostane Manchester při dokončení přestupu jen 7.5 miliónu, dalších 17.5 pak ve čtyřech ročních splátkách. Zbylých deset miliónů dostane anglický tým také během příštích čtyř let, závisí to však na tom, jak se bude Realu dařit. Za každou účast v Lize Mistrů během příštích čtyř let španělský klub zaplatí 1.25 miliónu, stejnou částku pak za každý postup do čtvrtfinále. Celková suma se tak bude pohybovat mezi 30-35 milióny, lze totiž jen těžko čekat, že by se Real někdy nedostal do Ligy Mistrů.

Beckhamův přestup vyvolává další dva otazníky. Tím prvním je budoucnost Luise Figa, který v Realu okupuje pravou stranu zálohy. Podle některých informací by mohl být prodán do Interu Milán ještě jako součást loňského přestupu Brazilce Ronalda. Druhým otazníkem je Beckhamův nástupce v týmu Rudých Ďáblů. V současném kádru trenér Alex Ferguson náhradu nenajde, kromě nezkušených mladíků přicházejí v úvahu snad jen Ole Gunnar Solskjaer, který několikrát úspěšně zaskočil, nebo Phil Neville, který je však spíše obránce. Je tedy téměř jisté, že do Manchesteru nějaký kvalitní záložník přijde.

Autor: Petr Starý

Komentáře (101)

Přidat komentář
PJ

Mno, co dodat. Je vidět, že Real vždy dosáhne toho, co chce. Ani se nedivim Beckhamovi, že přijal, protože Real prostě je nejlepší na světě. Spíš mě udivuje to, že ho Manchester chtěl prodat. A navíc za tak směšnou částku. A to nedávno Ferguson řikal, že je potřeba posílit a vyrovnat se Realu - a teď mu prodá jednoho z nejlepších hráčů... Teď mě fakt zajímá, kdo do United přijde místo Beckhama. Hlavně prosim ne Figo, nemam ho rád :-(

Reagovat
smazaný uživatel

presne, Real vzdy dosiahni co chce a preto toto leto získa Pogbiča

Reagovat
HOST*Zemca

Copak to,že ho man.utd.prodal,až zas tak divné není,po sporech s Sirem bylo jasný,že jeden musí z kola ven.Volba padla na hráče a tak Ferguson může na lavičce v klidu "umřít".Spíš mě zaráží až trapná síla realu.Ještě Giggse nebo Nedvěda nalevo a můžou se vystřelit na Mars a tam si kopat svoji vlastní ligu....

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo hraje Zizou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, co na to říct. Věř mi PJ, že raději bych ho viděl v MU, stejně jako ty. Figo na 100% odejde, v neděli se v našem dresu rozloučí titulem. Ta přestupní částka je nějaká malá a velice se divím, že Real nemůže zaplatit na dřevo. Hlavně ať dává jen peníze, žádní hráči, hlavně defenzivní, nesmí odejít (Makelele). V létě se holt musím naučit mít Beckse rád, zatím to není nijak slavné.

Reagovat
PJ

Ať si Figo odejde, ale hlavně ne do United, protože ho fakt nemusim... A ty prachy - co dodat. Za jednoho z nejlepších záložníků na světě a jen tak směšnou částku. Manchester na tom jedině prodělá, nic víc. Fakt sem to nepochopil :-(

Reagovat
HOST*Amigo Barca

Věděl jsem, že Laporta Beckhama nepřivede. Pro Barcu to je výhoda, potřebuje zlepšovat tým a za 30 mil euro se dá tým posílit daleko více. No nevím, jak se bude "slavnej" Becks prosazovat. To, že odejde Figo jsem ještě neslyšel. Myslim, že se vrátí do Sportingu.

Reagovat
antimadrista

Přesně!, my si za těch 30 melounů koupíme takoví 3-4 kvalitní hráče, přece bysme ty prachy nevihodili kvůli nějakýmu anglánovi. Forca Barca

Reagovat
PJ

Ty docela dobře měníš názory, eště nedávno jsi si byl jistej, že Beckhama budete mít a neřek si ani slovo o tom, že ho nechceš... :-)

Reagovat
antimadrista

Chtěl jsem ho, ale jestliže chceme jednou dosáhnout plně katalánský Barci, tak nesmíme kupovat ňáký anglický primadony.

Reagovat
PJ

Jenže pochop, že plně katalánská Barca nemůže bejt dlouhodobě úspěšná Barca. Copak se jen samí odchovani můžou dlouhodobě vyrovnat Realu, kterej nakupuje hvězdy z celýho světa? Musíš si vybrat - buď katalánskou Barcu, ale spokojit se se středem tabulky, nebo nekatalánskou a bojovat o tituly...

Reagovat
antimadrista

Tak že jo, zahraniční hráči budou v Barce vždycky, ale ty hráči co Barca vychovala a dotáhla je až na výslunní, taky nejsou k zahození, hráči jako Guardiola, Puyol, Fernando nebo Victor, to je světová extratřída!

Reagovat
PJ

Jo to souhlasim, Barca umí vychovat talenty, o tom neni pochyb. Ale celou jedenáctku z toho prostě neposkládáš... Guardiola a Puyol sou dobrý, Victor to eště musí pořádně dokázat a Fernando nevim koho myslíš :-)

Reagovat
antimadrista

No přece Fernando Navarro.

Reagovat
PJ

Aha, Navarro... Světová extratřída? No nevim, ten ztuha...

Reagovat
antimadrista

Momentálně to je nejlepší katalánskej levej obránce.

Reagovat
PJ

No, katalánskej možná... Ale to je asi tak všechno :-)

Reagovat
antimadrista

To se o Puyolovi řikalo taky, a kde dneska je?- je to nejlepší pravej obránce na světě.

Reagovat
PJ

Před chvílí si řikaj že je nejlepší katalánskej, teď už je nejlepší na světě. Proč si to neřek hned, že je nejlepší na světě? A mezi náma - třeba Cafu se mi zdá lepší a jsou i další, který se mu vyrovnaji...

Reagovat
antimadrista

Takhle, nejlepší katalánskej levej obránce je Fernando Navarro, nejlepší pravej obránce na světě je podle mě Carles Puyol. Myslim si, že Fernando brzo dosáhne kvalit Carlese a bude to co on na levý straně.

Reagovat
PJ

Jo tak, já to blbě přečet a nedošlo mi že mluvíš o druhý straně... Ale nějak mi tam chybí Roberto Carlos - podle mě bez diskuse nejlepší krajní bek na světě.

Reagovat
antimadrista

Já si myslim, že na Robertu Carlosovi neni nic tak zvláštního, má zvučný jméno, ale to je všechno.

Reagovat
PJ

Mno, to je tvuj názor. Muj je jinej - Roberto Carlos je nejlepší krajní bek na světě. Můžeš nesouhlasit, ale nepřesvědčíš mě :-)

Reagovat
HOST*Peca

Podivej se kde je Barca ty Ňoumo.Ma dve ste milionu dluhu, tak jaky nakupovani!!!!????!!!!????

Reagovat
HOST*saviola7

Figo půjde do Interu. Real mu dluží ještě za Ronalda. Takže Inter přihodí nějaké drobné a Figo je jejich. Jsem zvědavej jak zapadne Beckham do Realu. Je zvyklej strhávat všechnu pozornost na sebe a to by se nemuselo ostatním hvězdám líbit.

Reagovat
HOST* Martin

Manchester udělal velkou chybu!!!!!!!Jsem hrozně zvědavý jak manchester zacelí tuto velkou díru v záloze.V úvahu snad připadá jen Nicky Butt,nebo příchod Ronaldinha.Manchester by mohl ještě koupit nějakého dobrého brankáře.Uvidíme kdo odejde ze základní sestavy realu a jaké číslo bude mít.7 už má Raul. Hrozně mě to mrzí že Becham odešel do realu,protože jsem velký fanda MANCHESTERU UNITED

Reagovat
PJ

Nicky Butt určitě ne, protože to je defenzivní záložník a na kraji mu to moc nejde, jeho místo je v prostředku... Musí se koupit někdo dobrej, mě by se třeba líbil Schneider z Leverkusenu...

Reagovat
HOST*Amigo Barca

Laporta es cuentista, pero tiene que comprar tal vez Lúcio o Chivu o Morientes. Barca va ser con Laporta buena, pero Laporta tiene que comprar buenos jugadors...

Reagovat
antimadrista

Laporta es mejor! Nesesimos comprar Chivu y Morientes. Viva el Laporta!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, vylepšete si tu španělštinu, to se nedá číst.

Reagovat
antimadrista

Je to zrádce! V příští sezoně na Nou Campu ho čeká peklo, dát přednost Madridu před Barcou, to si žádá trest. Prezident Laporta udělal co mohl, aby ho přivedl, ale nepovedlo se, co k tomu říct, snad jen Fuck off Beckham! Visca el Barca!

Reagovat
PJ

A ty se mu divíš? Snad si ani nemoh čekat, že se hráč jeho jména rozhodne radši pro zadluženou a momentálně špatnou Barce, která nebude hrát Ligu Mistrů, než pro Real, nejslavnější klub na světě... To bylo předem jasný, že pokud bude mít na stole nabídky od obou dvou, tak půjde do Realu...

Reagovat
antimadrista

Madrid ho získal jen pro to, že s nim byl už delší dobu domluvenej, jinak by ho Barca získala.

Reagovat
HOST*sss

nekecej

Reagovat
PJ

Zkus se vžít do jeho situace... Světová hvězda, která vydělává neskutečný prachy tim, že zviditelňuje svoje jméno. A co by sis vybral - Real, kde máš jistotu, že si zahraješ Ligu Mistrů a budeš bojovat o všechny tituly co jsou, nebo Barcelonu, která prošla krizí, veřejně přiznala svoje dluhy, LM hrát nebude a nikdo neví, čeho bude příští rok schopná? I kdyby mu barca nabídla vyšší plat než Real, tak by si vybral Real, protože ty další příjmy bude mít v Realu mnohem vyšší... Pochop to, zkus se na to podívat objektivně...

Reagovat
antimadrista

Barcelonu.

Reagovat
PJ

Hmm, neumíš bejt objektivní... Řekni mi jedinej důvod, proč by si měl vybrat Barcu?

Reagovat
antimadrista

Snad proto, že už ji fandím takovejch 5-6 let a začít fandit někomu jinýmu, to je pro mě zcela nereálný. Jako jasně Madrid má v posledních 3 letech na vrch, jak výsledkově tak i přestupama, ale vono se to jistě už brzy zase prohodí.

Reagovat
PJ

To s tim vůbec nesouvisí. Beckham se nebude ohlížet na to, komu ty fandíš. Já sem chtěl důvod, proč by si měl Beckham vybrat Barcu - proč by měl chtít jít do Barcelony spíš než do Realu?

Reagovat
antimadrista

Protože v Barceloně by byl bůh, kdežto v Madridu tam jsou takový 3-4 hráči, kteří ho dokážou zastínit.

Reagovat
PJ

Mno, to je pravda. Ale je to to jediný. A myslim že on má dost sebevědomí na to, aby i v Realu ukázal, že na to má.

Reagovat
HOST*Peca

Ty ses absolutni chudak co nema s fotbalem nic spolecneho a vubec mu nerozumi.Nechapu tvuj odpor k Realu.Jsi vypatlany!!!!!S takovyma jako ty by ten fotbal nikam nedosel...

Reagovat
Webmaster

Nebudeme se tady urážet, ok?

Reagovat
HOST*Adam

Po jedenácti letech strávených v jednom klubu a navíc většinu času s jedním trenérem, tak to se mu nedivme.Chtělo to změnu. Diskuze začaly odchodem do USA, pak nějaké evropské velkokluby. Na jaře hlavně REAL, který prohlásil, že nemá zájem. Měsíc se spekuluje o Barce, a nakonec...stejně Real. Myslím si, že David s Fergym po tolika letech se museji fakt rozejit, ale neni to hlavní důvod. Tím je VICKY!!!Jak říká ZEMCA teď se Real může vystřelit na Mars a hrát vlastní ligu. Tolik hvězd v jednom klubu, to není dobrý. DB bude muset nosit 7+7, Raul se svého čísla nikdy nezbávi. To mi věřte.

Reagovat
HOST*Petr S.

Neboj, to ti věřime

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslim si, že se Beckham chytí, ale štve mě to, že za chvíli už bude ( už má ) Real tým který skoro nejde porazit. A v evropě potom už nebude o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Antimadristovy názory jsou fakt k neuvěření. Dokud chlapci ty posily nemáte, tak můžete jen tiše závidět. Jak jsem říkal, pokud Laporta nepřivede Beckse hned v pondělí, tak přestoupí k nám. Stalo se tak hned v úterý. Nevím jak vy, ale já to beru jako Laportovu osobní prohru. Už druhý den mu dal Perez na frak a dělá si z něj druhého Gasparta. Chivu či Lúcio k vám přestoupí jen v případě, když od něj dá Real ruce pryč. A Morientes? To opět záleží na nás. Vaše potenciální posily máme ve své moci, s tím se smiřte!!

Reagovat
HOST*saviola7

Máš sice pravdu, že s tím Beckhamem to nezvládl. Ale celkem jsem to čekal. Bylo jasné, že si radši zahraje Ligu mistrů. Teď Laporta tvrdí, že stejně přivede světového hráče. Chtěl by prý někoho z těchto hráčů: Figo, Pires, Totti, Trezeguet, Veron a Ronaldinho. Ale Figo se už nikdy nevrátí, to je blbost. Pires nedávno prodloužil v Arsenalu. Totti těžko někdy opustí Řím, i když podle mně je to škoda. Je to perfektní hráč a mnohem kompletnější než Beckham a ještě k tomu mladý. Trezeguet není špatný, ale často zraněný. Veron by byl taky dobrý, ale to by Manchesteru už nikdo nezbyl. Nejblíž k přestupu má prý Ronaldinho. Chce ho sice i Manchester, ale on preferuje Španělsko. Prý už začala jednání. Do obrany by chtěl Laporta také Stama, který je na odchodu z Lazia. Doufám, že Chiva nám nikdo nevyfoukne, ale mělo by to být již dohodlé. Jen škoda, že sešlo z příchodu Petra Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Luis že zůstává na Bernabeu? Figo - Makelele - Beckham - Zidane nebo Beckham - Makelele - Zidane - Figo. To je ale sebevražda né?

Reagovat
antimadrista

Beckham je pouze mediální hvězdou, ale jako hráč? užijte si ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 dní taková změna názoru. Ty seš ještě větší šašek než ten Laporta.

Reagovat
antimadrista

Hele, na prezidenta Laportu mi nešahej!

Reagovat
HOST*Hašan

to je dobře že už konečně Beckham přestoupil do Realu.Tobude nejlepší záloha na světě.Ty šmatláci z Itálie,Francie,Anglie a hlavně z Barcelony se můžou jít klouzat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*REALista

Vyližte si všichni prdel.Uvidíme další sezonu jak real všechny vypráská.Má nejlepší tým na světě tak až na Santiago Bernabeu přijede vyhrát Barca nebo AC Milán to se budou divit pudou si hrát kuličky za staď ák a vyndavat si sračky z kalhot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Smaaller

real je ten nejzkurvenejsi tym co znam,,,,,,jak je vypraskal juventus ,,,ani se nestacili zahrat ,,,hovada ze spanelska...,,,,,JUve ,forza juve...,,.._NEdved to je hrac,,ne jako ty rozmazleny primadony..Juventussssssssssss

Reagovat
HOST*

Ty jsi na tom hodně špatně! Juventus vyhrál JENOM kvůli zranění Ronalda a Raula. Ta penalta mě štve. juventus se z Realem nemůže měřit!

Reagovat
HOST*Adam

Nevim proč do deskuzi o Beckhemovi, Realu a Barceloně začinaš o Juventuse, že je prý nejlepší.HM!!Že je to skvělý tým, to ti neberu, ale dej ho do La Ligy a uvidiš. Proč podle tebe je Real ten nejzkurvenější tým co znáš? Jo a ten Nedvěd je stejná primadona, jako hráčí z Realu. Ale klidně si spivej dal to svoje ohraný forza juve....

Reagovat
HOST*Don Vito Corleone

Koupě Beckhama se mi jeví jako naprostá zbytečnost, vyhození peněz. Na pravé straně nastupuje FIGO, který centruje a přihrává takřka stejně jako Beckham a hlavně je mnohem lepší driblér. Přímé kopy zahrává Roberto Carlos, taktéž téměř srovnatelný. Je tu možnost přesunu Figa nalevo a Raúla do útoku, i když v současnosti často praktikovaná taktika 4-4-1-1 se dvěma defenzivními a jedním (Zidane) ofenzivním záložníkem funguje moc dobře. Nechme se překvapit, ale já říkám: David Beckham bude průměrným hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Becks Realu v něčem pomůže, pak to budou právě přímé a rohové kopy. Madrid má sice ve svém středu hodně technických playerů, ale s potencí těchto situací to není nijak valné. Pořád nad tím přemýšlím a myslím, že středovou dvojici budou tvořit Makelele se Zidanem. Pokud bude hrát z téhle dvojice více zleva Zizou (což je velmi pravděpodobné), tak musí Beckham na levé křídlo, protože má lepší defenzivní činnost než Figo. Ale jak říkám, v tomto megaútočném složení nejde odehrát všechny zápasy sezóny. Je však nespornou výhodou, že si některá z opor může odpočinout a nebude to tolik poznat.

Reagovat
PJ

Beckham nalevo? Tim bys zabil většinu jeho centrů... On musí hrát vpravo, ne že by levou neuměl, ale pravá to neni... Na ty přímáky se vám určitě bude hodit - ne že by Roberto nebyl dobrej, právě naopak, ve zdi bych před nim stát nechtěl, ale pokud zeď nepropálí nebo neni špatně postavená, tak tam ten míč nedostane. A to Becks zase jo... S tim vrácenim peněz máš naprostou pravdu, já sem pořád nepochopil, jak ho United mohli pustit tak levně.....

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhození peněz to určitě nebude. I kdyby nehrál Beckham vůbec nic a za rok nebo za dva odešel, tak se to Realu 5x vrátí.

Reagovat
antimadrista

Angličani se ve Španělsku neuplatňujou.

Reagovat
PJ

Mno ono jich to tam zase moc nezkoušelo... A myslim že Macca se docela prosazoval, když v Realu začínal. A prosadit se v ofenzivě Realu, to už je co říct...

Reagovat
HOST*dybo

a co třeba Steve Mcmanaman

Reagovat
HOST*

ten nedosahuje a nedosahoval kvalit Beckhama

Reagovat
HOST*

V Realu nejde tolik o pozice hráčů ale o penize.

Reagovat
antimadrista

Laporta je rozhněván na Real Madrid a Beckhamovi agenty. Chce se pomstít.

Reagovat
antimadrista

Laporta je rozhněván na Real Madrid a Beckhamovi agenty. Chce se pomstít.

Reagovat
antimadrista

Laporta je rozhněván na Real Madrid a Beckhamovi agenty. Chce se pomstít.

Reagovat
antimadrista

Laporta je rozhněván na Real Madrid a Beckhamovi agenty. Chce se pomstít.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději se může připravovat na druhou potupu. Ronaldinho má namířeno na Bernabeu, i když já z toho nijak nadšený nejsem.

Reagovat
PJ

Co tam s nim proboha budou dělat, kde bude hrát?? V obraně? Co je moc, to je moc, vždyť by se snad nevešel ani na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

To se mě neptej. Já jsem z toho ještě víc na větvi než ty. Ale chtějí ho Inter, Manchester a Barca, takže si asi Perez zase něco dokazuje. Ale už toho začínám mít dost!

Reagovat
antimadrista

Hele, ale to už vážně trochu přeháníte ne. Už teďka máte tým, kterej by převálcoval každou reprezentaci a chcete furt víc a víc. Víš co, jak to tak bejvá, jednu chvíli jsi úplně na vrcholu a najednou přijde pád až na samí dno. Takovýmu týmu bych nechtěl fandit. forca barca

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych jim nechtěl začít fandit teď, když disponují takovým potenciálem. Ale já přeji Realu Madrid jako klubu už dlouho. Beckham zrovna nebyl mým přáním a doufám, že příliv ofenzivních hvězd tímto končí. Teď ještě někoho do obrany, Vieira už těžko přijde.

Reagovat
PJ

No vidíš, a fandíš Barce, která letos na to dno padla :-)

Reagovat
antimadrista

To je úplně ale jiná situace.

Reagovat
PJ

Jak jiná situace?? Napsal si "... a najednou přijde pád až na samí dno. Takovýmu týmu bych nechtěl fandit..." - no a Barca nepadla na dno? A píšeš, že bys takovýmu týmu nechtěl fandit. A Barceloně fandíš...

Reagovat
antimadrista

Ta ale vede úplně jinou politiku než Real Madrid.

Reagovat
PJ

O politice si nic nepsal, ty si napsal že bys nechtěl fandit klubu, kterej "padne na smý dno".

Reagovat
antimadrista

To, že Real Madrid je momentálně navrcholu neznamená, že za měsíc na tom nemůže bejt úplně jinak. Hergot ,jak je přece možný, že má tolik peněz? To přece neni normální.

Reagovat
HOST*stickman

já vás vůbec nechápu, jak můžete fandit Realu?????????????????? kdyby měl třeba Depor tolik hvězd jako real tak ste jim všichni nalezlý u prdele, jako teď vašemu královskému Madridu

Reagovat
HOST*stickman

To umí každej ubožák fandit těm nejlepším a pak strašně machrovat když vyhraje všechny poháry v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou. Ale je rozdíl jim fandit poslední 2 roky nebo třeba 7 let jako já.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*DAVID

REAL SI KOUPIL DALŠÍ HVĚZDU.PO FIGOVY,ZIDANOVI,RONALDOVY SI TED KOUPIL I BECKHAMA,A TO JE PRO FANOUŠKY REALU TA NEJLEPŠÍ ZPRÁVA.OSTATNÍ TROTLÍCI CO FANDÍ BARCELONĚ,JUVENTUSU,MANCHESTERU,AC ČI INTERU MILÁN A DALŠÍM EVROPSKÝM VELKOKLUBŮM MŮŽOU JÍT AKORÁT TAK DO PRDELE PROTOŽE REAL PŘÍŠTÍ ROK VYHRAJE ÚPLNĚ VŠECHNO.A S JUVENTUSEM A VČELE S NEDVĚDEM,S TOU ZASRANOU PRIMADONOU SI TO VYŘÍDÍ TAKY.PŘÍŠTÍ ROK PŮJDOU VE FINÁLE LIGY MISTRŮ REAL A JUVENTUS PROTI SOBĚ A REAL JASNĚ VYHRAJE 4-1.A UVIDÍME KDO SE POTOM BUDE SMÁT.

Reagovat
Webmaster

Nechceš se trošku uklidnit? Proč urážíš někoho, kdo fandí někomu jinýmu než ty? A pokus se mluvit slušně...

Reagovat
HOST*chipak

Příští rok možná ale proč nešli teď ? ty KOKOTE

Reagovat
HOST*Stickman

DAVIDE když tak vychvaluješ ten svůj real tak proč nevyhrál tendle rok LM? To JUVENTUS jim nakopal prdel. Nedvěd je bůh a naše reprezentace by byla bez něj ještě větší hovno než je ten tvů Real. Ty seš apsolutní magorek, o evropským fotbale nevíš vůbec nic, znáš jenom svejch 10 hráčů z realu a víc ani hovno. Klidně bych se vsadil že příští LM nevyhraje real. Nedivil bych se kdybys mi ani nevodepsal už teď máš nasráno v trenkách. Seš fakt ubožák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Juventus vyhrál kvůli zranění Raula a Ronalda a taky kvuli penalte...

Reagovat
HOST*Marek Velecký

Ještě připočti Makeleleho, který je neméně důležitý.

Reagovat
HOST*stickman

Jo jasně Raul, Ronaldo, Makelele byli zraněný, já myslel že Real má tak dokonalej tým s tolika kvalitními hráči, že náhrada za zraněny (i když Ronaldo hrál) nebude vůbec znát.

Reagovat
antimadrista

souhlasím s tebou a navíc na tu penaltu se nemůžou vymlouvat to Figo ji takhle zkurvil a Buffon geniálně chytil.

Reagovat
HOST*antimadrista (pravej)

Tady si někdo půjčil mou přezdívku, tak na to rychle zapomeň chlapče!

Reagovat
smazaný uživatel

Závist, závist, závist. Hala Madrid!!!!

Reagovat
HOST*

Hral po zranení bez trenování a hrál hovno. Hráči jako Raul a Ronaldo jsou pro každej tým nepostradatelní.

Reagovat
HOST*

Tak se nehádejte,prostě je JUVE nejlepší na Světě!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Webmaster

Říkal jsem, že se tady bude mluvit slušně a nebudete se navzájem urážet. Bohužel, někteří z vás to stále nedokážou pochopit. Byl jsem opět nucen smazat jeden příspěvek...

Reagovat
HOST*Carlos

Čau.Nezlobte se za chybi o.k.Sem ze záhraničí.Sem fanoušek Realu Madrid. BECKHAM?Je tam Zizu+Figo.Žádní jiný tým asi nehraje s 3 záložníky.Hra Realu nepotřeboval Beckhema jenom klub ješte víc penez.Je to biznis.Koupili ho ajá musim ho mít rád!!!

Reagovat
PJ

Je pravda, že ho Real nepotřeboval, ale zatim si myslim, že tam hraje dost dobře. Je ale fakt, že to byl víc byznys a popularizace klubu... Odkud jsi? Na to, že jsi ze zahraničí, píšeš česky celkem dobře :-)

Reagovat
HOST*

??????????????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele