Dante zůstane v Nice, vedení s ním podepsalo nový kontrakt

18.12.2020, 14:56
Aktuality
Brazilský obránce Dante dostane možnost ještě rozšířit svou sbírku startů za francouzské Nice. Fotbalista před dvěma měsíci oslavil sedmatřicáté narozeniny a i v tomto věku hraje roli v dalších plánech vedení, to mu prodloužilo kontrakt do června 2022...

Dantemu běžela smlouva jen do konce sezony a neměl možnost vybojovat si novou přímo na trávníku. Důvodem je vážné zranění, začátkem listopadu si přetrhl kolenní vazy a po operaci přijde o zbytek sezony.

"Vím, že slova jsou jenom slova. Tohle je ten nejlepší vánoční dárek. Chci poděkovat všem, kteří mi důvěřují a slíbit, že budu každý den pracovat hodně tvrdě na tom, abych se vrátil ještě silnější a s hrdostí mohl nadále oblékat dres tohoto klubu," sdělil spokojený Dante.

Dante dříve hájil barvy Mönchengladbachu, Bayernu Mnichov nebo Wolfsburgu a na jih Francie přišel v létě 2016, za klub zatím nastoupil ke 160 zápasům.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
risk je zisk

Opravdu žádný komentář .

Legenda německé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Bastaron

Dante Alighieri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele