Další rána pro Deportivo, Guardado mimo hru na pět týdnů

16.10.2010, 16:42
Aktuality
Deportivo La Coruňa zažilo hodně mizerný start do letošní sezony a další špatná zpráva pro galicijský klub přišla od lékařů. Záložník Andres Guardado si natrhl stehenní sval a podle doktorů bude chybět až pět týdnů. Španělský klub vše oznámil na svých internetových stránkách...

Deportivo na úvod sezony třikrát remizovalo, poté následovaly tři porážky a postupný propad až na samotné dno tabulky Primera Division. Před reprezentační přestávkou utrpěla La Coruňa šestibrankový debakl na půdě Realu Madrid.

Guardado letos do tohoto víkendu nevynechal ani jednu ligovou minutu a je nejlepším střelcem klubu. Mexický reprezentant dal dvě branky, obě z penalty v duelu s Getafe, celkem dalo Deportivo pouhé tři góly.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvělej hráč má na víc než na deportivo

Reagovat
Murtago

Deportivo, tak akorát.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
FiX

snad se vrátí v plné formě

Reagovat
smazaný uživatel

a depor je v riti, snad to letos na ten sestup nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu kdyz sestoupi, tak guardado by mohl chtít přestoupit O:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

5 týdnů je ještě dobrý, navíc pro něj nic novýho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele