Dali mi na vybranou, přiznal okradený Drogba

05.02.2008, 14:38
Aktuality
Didier Drogba potvrdil prohlášení reprezentace Pobřeží slonoviny o nekalém jednání organizátorů ankety o nejlepšího hráče Afriky za rok 2007. Tím byl původně zvolen právě útočník Chelsea, protože ale odmítl přicestovat na slavnostní ceremoniál, získal cenu druhý v pořadí...

"Bylo mi řečeno, že pokud se neobjevím, cena půjde druhému v pořadí. Odcestovat do Toga jsem odmítl především kvůli svým spoluhráčům, takovou událost nemůžete organizovat dva dny před čtvrtfinále. Takovéto stanovisko Afriku nectí, tak jsem se nechal vyřadit z dalších voleb," prohlásil Drogba v rozhovoru pro BBC.

Cena pro nejlepšího hráče "černého kontinentu" za loňský rok nakonec připadla Fredericu Kanoutemu, jehož Mali se s africkým šampionátem rozloučilo již po základní skupině.

Drogba se ceny vzdal ve prospěch týmu a Pobřeží slonoviny ve čtvrtfinále afrického šampionátu hladce smetlo Guineu. K vytouženému prvenství nyní musí největší favorit turnaje zdolat ještě dvě překážky - v semifinále změří síly s obhájcem titulu z Egypta, v případném finále na něho pak bude čekat lepší z dvojice Ghana-Kamerun.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je proste Afrika..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre udelal.Nechapu, proc udeluji oceneni v dobe sampionatu.. At si tu cenu strcej nekam...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze vime kdo to mel opravdu vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Didier presvedcil, jak je tymovy hrac opravdu pekne gesto

Reagovat
smazaný uživatel

no chudák Kanoute, se z té ceny teď vůbec nemůže radovat

Reagovat
smazaný uživatel

je to divne,ale podla mna ju mal ziskat adebayor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele