Daeí u íránské reprezentace skončil

29.03.2009, 15:08
Aktuality
Alí Daeí již není trenérem národního týmu Íránu. Po včerejší prohře 1:2 v kvalifikaci o mistrovství světa 2010 se Saudskou Arábií byl totiž bývalý vynikající útočník odvolán. Informaci přinesla tisková agentura IRNA.

"Alí Daeí byl odvolán z pozice trenéra národního týmu kvůli požadavku fanoušků, podle nichž své povinnosti konal ledabyle, a kvůli špatným výsledkům v kvalifikaci,” stojí v tiskové zprávě.

Včera íránský tým doma podlehl 1:2 Saudské Arábii před necelými sto tisíci fanatických diváků, kteří na teheránském stadionu vytvořili doslova peklo. Domácí byli lepším týmem, nakonec však v závěru dvakrát inkasovali a zůstali bez bodu.

Daeí byl s výkonem spokojen a po zápase odmítal rezignaci. ”Vy mi nemáte co říkat, abych skončil nebo pokračoval,” řekl nabroušeně novinářům. Íránská federace má čas na angažování nového trenéra do června, kdy tým čeká další utkání. Zatím je nejasné, zda společně s Daeím, jenž byl ve funkci od března 2008, skončí i německý asistent Erich Rutemoller.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no a muze tam jit Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to stihne ješte dnes

Reagovat
fantomas

Írán včera v závěru přišel o výhru nad Saúdskou Arábií a nakonec prohrál 1:2, tento zkrat ovšem nebude mít za následek rezignaci trenéra Aliho Daeiho. "S výkonem jsem spokojen a rezignovat nehodlám. Dostali jsme dva góly po zbytečných chybách, na druhou stranu chápu, jak je to pro všechny těžké," řekl Daei.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta návštěva !!! " Včera íránský tým doma podlehl 1:2 Saudské Arábii před necelými sto tisíci fanatických diváků" To muselo být opravdu peklo.

Reagovat
F.Torres

taky jsem na to koukal, to musela bejt atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná atmosféra

Reagovat
Bakary3

Po požadavku fanoušků ? Tak já požaduju odvolání Rady

Reagovat
Tsigi

Rozdíl je asi v tom, že když tady Radu neodvolaj, tak se nic nestane. V Iránu by vypálili svazový sídlo

Reagovat
risk je zisk

Sice jako trenér skončil špatně ale těch 104 gólů mu nikdo neveme co dal za repre(nejvíce na světě),klobouk dolů

Reagovat
božský John

Dájí(nedá),to byl pan fotbalista..viděl jsem ho v několika zápasech a prostě ten čuch na góly měl...škoda ho,uvidíme,kde bude trénovat příště...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele