CURBISHLEY: MŮŽEME SE VYHNOUT SESTUPU

18.04.2007, 16:25
Aktuality
V Upton Parku se ještě nevzdávají. West Ham United o víkendu prohrál na půdě Sheffieldu United a na příčky zaručující záchranu nyní ztrácí pět bodů. "Kladiváři" sice mají zápas k dobru, v dnešní dohrávce proti Chelsea je však nečeká nic lehkého. Manažer Alan Curbishley i přesto věří v záchranu v Premier League...

"Porazili jsme Manchester United a Arsenal, tak proč ne Chelsea?" připomíná bývalý dlouholetý kormidelník Charltonu letšní největší úspěchy svého týmu. "Stejn musíme hrát i nyní, půjdeme na hřiště a odevzdáme tam to nejlepší," věří Curbishley v sílu West Hamu.

Londýnský klub se v současné době nachází s 29 body až na předposlední příčce ligové tabulky. O tři body více má osmnáctý Charlton, první nesestupující Sheffield United zatím posbíral 34 bodů. Nic jistého ještě nemají ani pětatřicetibodoví Fulham a Wigan.

"Tři z posledních pěti zápasů hrajeme doma a my je prostě musíme vyhrát, stále žijeme. Na zápas s Chelsea hledíme jako na další, v němž můžeme získat tři body," prohlásil dále Curbishley, jehož trumfem by mohl být argentinský útočník Carlos Tevez.

"S Carlosem jsem mluvil, byl jsem velmi zklamán jeho sobotním výkonem, to musím přiznat. Způsobem, jakým odehrál poslední zápasy, jinak udivil v Upton Parku všechny, hraje dobře," snaží se Curbishley nahecovat svého svěřence.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
hawk

Hosi doufam ze Vam to dopadne, hlavne ne jako proti žiletkám. Takže alespon remizu, ale zkuste vyhrat, kdyz uz sem na Vas vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska WHU minimálně remizuje.

Reagovat
HOST*españa

taky si to myslim.. West Ham nesmí sestoupit, patří do Premier League

Reagovat
Shevchenko

zatím 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase to byl velmi sympatický výkon, ale s takovou defenzívou je to šíleně těžké něco uhrát.

Reagovat
hawk

Tak ted WHU pomuze maximalne zazrak pri tomhle rozlosovani mame uz jen minimalni sanci na udrzeni, ale snad se jeste poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v pr****.

Reagovat
Shevchenko

blbost! Přečti si tohle a věř!

http://www.eurofotbal.cz/index.php?page=uvod&idzpravy=5331

p.s.: hledej v diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

Kez by to tak dopadlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele