CURBISHLEY MÁ I NADÁLE DŮVĚRU

25.02.2007, 14:04
Aktuality
Pozice Alana Curbishleyho na lavičce West Hamu United je i nadále pevná. Nic na tom nezměnila ani včerejší ostudná porážka od Charltonu, po níž britská média začala spekulovat o možném odvolání...

"Alanova budoucnost není v ohrožení. Každý je samozřejmě velmi zklamán z dnešního výsledku, ale předseda Alanovi i nadále věří," prohlásil včera mluvčí londýnského klubu.

"Kladiváři" včera měli jedinečnou možnost, jak oživit své naděje na záchranu v Premier League, v rámci 28. kola totiž zavítali na půdu Charltonu, který měl stejný počet bodů. Jenomže West na The Valley totálně vyhořel, už po první půli prohrával 0:3 a po změně stran inkasoval ještě jednu branku. Tým Alana Curbishleyho tak zůstal na předposlední příčce a dvaceti bodech, Charlton jich má 23. Wigan, jenž je v tuto chvíli prvním nesestupujícím týmem, má o další tři body více a k dobru navíc dnešní dohrávku proti Newcastlu.

West Ham tedy balancuje na hranici sestupu a jeho fanoušci pomalu přestávají věřit. Příliš optimismu jim vedle pohledu na tabulku nedává ani seznam soupeřů pro posledních deset zápasů sezóny. "Kladiváře" mimo jiných čekají i zápasy s Manchesterem United, Chelsea a Arsenalem.

West Ham je velkým zklamáním letošního ročníku anglické nejvyšší soutěže. Prakticky od prvního kola se potácí na sestupových příčkách a ke změně situace nepřispěla ani výměna manažera Alana Pardewa, jehož nahradil právě Curbishley. Bývalý dlouholetý kormidelník Charltonu sice ve svém prvním zápase slavil senzační výhru nad Manchesterem United, od té doby ale West Ham již nevyhrál již deset zápasů v řadě, z nichž si odnesl pouhé tři body.

West Ham na přelomu roku odkoupil islandský miliardář Eggert Magnusson a hned v zimě do klubu investoval nemalé finanční prostředky na posily. Do Upton Parku přišli kapitán Fulhamu Luis Boa Morte, obránci Matthew Upson, Lucas Neill a Calum Davenport, záložník Nigel Quashie a útočník Kepa Blanco, ani všechny tyto posily však tolik očekávanou změnu nepřinesly.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele