Cucurella nakonec přestupuje do Chelsea, dohoda je na světě

03.08.2022, 21:12
Aktuality
Marc Cucurella podle očekávání odejde z Brightonu a jeho další kroky nepovedou do Manchesteru City. Španělský krajní obránce nakonec zamíří do Chelsea, kluby jsou domluveny a fotbalistu čeká zdravotní prohlídka...

Anglický mistr o 24letého obránce usiloval několik týdnů a nesplnil finanční požadavky Brightonu, který chtěl minimálně padesát milionů liber. Citizens nepomohlo ani přání samotného Cucurelly o změnu dresu, to nakonec paradoxně pomohlo Chelsea, která neváhala a transfer ji vyjde na 52,5 milionu liber.

Cucurella se v dohledné době stane třetí letní posilou Blues, před ním na Stamford Bridge dorazili stoper Kalidou Koulibaly z Neapole a křídelník Raheem Sterling z Manchesteru City. Novou akvizicí je i brankář Gaga Slonina, talentovaný gólman se ale pro nadcházejících pět měsíců ještě vrátí do Chicaga Fire formou hostování.

Vedle Cucurelly se do Chelsea co nevidět přestěhuje i Carney Chukwuemeka. Mladý záložník přijde za dvacet milionů liber z Aston Villy, kluby jsou domluveny a hráče čeká zdravotní prohlídka.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (424)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele