Cuadrado si na návrat počká, s poraněným kolenem byl na operaci

28.12.2018, 23:13
Aktuality
Juan Cuadrado si řádně protáhne svůj pobyt na marodce Juventusu. Kolumbijský křídelník si ze šestnáct dní starého souboje s Young Boys odnesl zraněné koleno a nakonec se podrobil chirurgickému zákroku, po němž pravděpodobně bude následovat hodně dlouhá pauza...

Jihoamerický fotbalista před týdnem odcestoval do Německa na návštěvu ke specialistovi a podle prvních zpráv měl turínský celek zvolit konzervativní léčbu, opak je ovšem pravdou a Cuadrado se dnes podrobil operaci.

"Juan Cuadrado se podrobil artroskopii vnějšího menisku a operaci chrupavky. Zákrok provedl dr. Cugat v Barceloně za asistence šéfa lékařského týmu doktora Claudia Riga," oznámilo vedení Staré dámy.

"Zákrok byl maximálně úspěšný a fotbalista v následujících dnech začne s rekonvalescencí," oznámil dále italský mistr.

Cuadrado letos v Serii A a Lize mistrů odehrál šestnáct zápasů a toto číslo zůstane na hodně dlouho konečné. Tvrdí to deník Gazzetta dello Sport, podle jeho informací bude fotbalista mimo hru tři měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
meno

Reagovat
luismiksak

A přijde Edin od modráků...

Reagovat
mato Kreator

kiezby aspon Spina dostal sancu ked je juan mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak Spinazolla hrava jen vlevo. Proto to ma tezky, kdyz jsou pred nim Sandro, Cancelo i DeSciglio. Kazdopadne je to na beku neskutecnej luxus tahle trojice/ctverice!

Troufam si tvrdit, ze kraje obrany nema v soucasnosti nikdo srovnatelny.

Reagovat
ED91

Marcelo/Carvajal?

Reagovat
Pinturicchio

Marcelo je jalový.

Reagovat
Pinturicchio

Spina hraje obě strany.

Reagovat
luismiksak

Cuadrado je skvělý kridylko, bude chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele