Cuadrado se z Juventusu nechystá, v klubu je spokojen

02.05.2019, 11:57
Aktuality
Juan Cuadrado by chtěl rovněž v příští sezoně bojovat o místo v základní sestavě turínského Juventusu. Kolumbijský křídelník toho letos moc neodehrál a jeho jméno začalo být spojováno s možným odchodem do Španělska, sám ovšem na změně dresu rozhodně netrvá...

"Jsem velmi spokojen v Juventusu i ve městě," prohlásil Cuadrado.

"Moje rodina se ve městě adaptovala velmi dobře a já sám mám smlouvu ještě na jeden rok, ale nebude to záležet jenom na mně," dodal v rozhovoru pro Sky Italia.

Cuadradovi bude v průběhu tohoto měsíce 31 let a v minulosti hájil barvy Udinese, Lecce, Fiorentiny a Chelsea. Juventus si ho původně vypůjčil v srpnu 2016 a toto hostování následně změnil v trvalý přestup za dvacet milionů eur, Jihoameričan za něj v Serii A odehrál 93 zápasů a dal jedenáct branek.

Letos Cuadrada zabrzdily potíže s kolenem, tisk pak začal přinášet informace o zájmu Valencie a Sevilly. Druhý jmenovaný španělský celek je dle některých zpráv připraven zaplatit patnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (39)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další z plejády na odstřel, pomalu už ani nevím jestli fotbal hrát umí, když rok marodil :D Ale před tím zraněním sem s ním problém neměl.Ale silně pochybuju jestli na to ještě bude mít.Při dobré nabídce 20+ prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám docela rád. Sice je to také šůs splašenej, ale alespoň to rozhybe

Reagovat
ED91

Reagovat
stuff

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Obcas ma vedel pekne vytocit ked tam niektore veci a riesenia zadrbal ale zase suhlasim vedel tam nabehnut a aspon skusat nejake prieniky a pod. Avsak teraz uz bol trosku dlhsie zraneny a ma 31 takze ak by prisla aspon trochu slusna ponuka na neho poslal by som ho ale nie nejak v zlom.

Reagovat
smazaný uživatel

To ho bych klidně prodal, nikdy se mi nelíbil a když měl dobrý zápas tak zakončení měl katastrofální

Reagovat
h8_sfatto

výchozí pozici měli zhruba stejnou se Salahem, nechci tvrdit, že PL je měřítko, když se tam Mou dokázal znovu vrátit (narozdíl od Cuadrada), ale přece jen Salah svůj tým táhne a kariéru restartoval famózně, tak snad i tenhle se zas chytí, ale možná právě přestup by mu pomohl v návratu podobně jako jeho krajanům v Serii A

Reagovat
Kixi Syhimour

Je mu 31

Reagovat
Dominator

Juventus hral v tejto sezone nezazivny futbal, na tie zavahania v poslednom obdobi sa nedalo pozerat, podobne i v LM. Tych Cuadradovych zraneni je skoda, zdalo sa, ze prave on bol takym ohnivkom, ktore do tej hry prinasalo nieco ine.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, spoustu zdejších fanoušků Juve na něj házelo špínu a jaký je palič a neschopa. Přitom před zraněním rok zpět, to byl hráč který nám vyhrával zápasy, svojí hrou riskoval a nehrál alibisticky.Když je ale takhle neproduktivní a impotentní Bernardeschi,Dybala,Mandzukič. Tak to je ticho po pěšině a je to zapříčiněno vším možným, systémem hry a podobně :D ale ne hráčem. Za mě byl Cuadrado před zraněním daleko platnější hráč než tihle 3 impotenti.

Reagovat
smazaný uživatel

jediné co nás stálo postup v LM bylo, že chyběl Giorgio Chiellini

Reagovat
stuff

alebo ze sme nemali zaujem hrat futbal a ajax mal

Reagovat
smazaný uživatel

ale Džordžo chyběl

Reagovat
stuff

ano

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Francesco Totti AS

Bohatí katarští majitelé Paris Saint Germain jsou podle deníku Le Parisien už unaveni neustálým selháváním klubu v Lize mistrů a přemýšlejí o tom, že největší část svých investice přesunou jinam. Nejčastěji pak padá jméno italského AS Řím.

Reagovat
Pipo123

Lige by to pomohlo, no na druhej strane by to zabilo čaro AS

Reagovat
Lech

Reagovat
Francesco Totti AS

Mě pobavilo to, ze jsou unavení ze selhání v LM a chcou koupit AS

Reagovat
Pipo123

Tak nemajú trpezlivosť, aj trénerov striedajú pomerne často

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to karmické, nikdy se jim to nepodaří. Ten tým prostě nebude schopen přepnout z ligového tempa na LM, ani ta kvalita není úplně na topu.

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Čaro stejně odumírá.

Reagovat
Zark

Reagovat
ED91

Čaro niečo vyhrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Tri tituly, poslední před 20 lety. Jedná Coppa na dekádu.

Nikdy jsme takové caro neměli a každe vítězství bylo vykoupeno lety krize.

Reagovat
ED91

Bolo to myslene tak, že AS moc často nevyhráva trofeje a tým, že by prišli peniaze by sa to mohlo zmeniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze přišly, jen je Palotta nechce utrácet nazdar Uh, bohužel se nezvládá ten model, alfa omegou jsou nedostatečné příjmy a prodeje, kde prostě nemáme páku, když už musíme prodávat.

Reagovat
Pipo123

Lenže to čo robia v PSG je výsmech futbalu, aj to slávne FPP si obchádzajú ako chcú, alebo zaplatia obrovskú pokutu a slepo sa naháňajú za výhrou v LM, to isté by robili aj v AS. Pre nich nejde o športovú stránku, ale o rýchly úspech, aj preto ich to asi tak moc štve, lebo sa to nedarí. Naopak v tom City to robia trošku rozumnejšie.

AS má svoje čaro aj bez trofejí, vždy tam mali odchovancov čo za ten klub hrali, aj taký Florenzi je síce futbalista nič moc, ale vypustí tam aj dušu, bojím sa že toto by sa zmenilo, do vedenia by sa dosadil niekto ako Leonardo a začal by vo veľkom utrácať, veď to je vidno na PSG ako tam nemajú trpezlivosť, tých trénerov a ľudí v manažmente sa vystriedalo už dosť. Aj teraz sa stále špekuluje o tom že Tuchela vyhodia, toto zrovna AS nepotrebuje, som za aby bolo AS silné ako pred 15 rokmi kedy bojovali o Scudetto, ale nie takouto cestou.

Reagovat
ED91

Tak je logické, keď niekde pumpuješ vela prachov, že chces vidieť výsledky. Aj keď ani já moc neoblubujem takýto spôsob vedenia klubu. Já na to pozerám z tej stránky, že by pritiahli lepších hráčov do AS a tým pádom by to z atraktívnilo Serie A. A jediný rozdiel medzi tými arabmi a Pallottom vidím v tom, že oni by do toho naliali viacej peňazí.

Reagovat
Yanek

No hlavně Francie je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tady ty zbohatliky ve fotbale ale je pravda že by to AS prospělo, aspoň si to myslím.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

skoda, ze nie niektory z Milanskych klubov. To by minuli aj vsetku ropu a itak by sa furt valali na 7mych miestach

Reagovat
h8_sfatto

když vemu výkon klubů z PL a jejich finance,tak by za to ročně byla osetá Sahara

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Už se tom píše strašně dlouho. Palotta to neprodá, ne, dokud bude stát stadion.

Ale vůbec bych se nedivil, kdyby jim pustil třeba 30-40% na zaplacení Conteho/posil a podepsala se smlouva o právech na stadion.

Investují v Itálii, koupili Aerolinky, je toho více. Kurevské daně e Francii mohou být taky faktor.

Byl by to definitivně konec AS, jak ho známe, ale nemyslím si, že by se utratilo 300 mega na posily, to by neprošlo. Spíš b to daalo možnost bojovat o hráče jako Barella, Tonali, a doplňovat kvalitou ze zahraničí. Celoitalský tým by nebyl konkurenceschopný.

S Tottim, teď třeba Xavim, skončila zlatá éra fotbalu z hlediska hráčů, s Danim skončí i ta klubovost na top úrovni. Je to stejně už jen o prachách, ostatní hodnoty půjdou srát.

Pokud bychom zachovali aspoň trochu ducha historie klubu udržením bývalých hráčů a sem tam Římana v kádru, přivedl by se zpět Marcos, a půjde se cestou budování, nemusí to být nutně špatná věc. Ale jestli si Arab myslí, že s AS vyhraje LM

Reagovat
h8_sfatto

11x není neustále

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele