Čtyři Peruánci nesmějí rok a půl reprezentovat

28.03.2008, 21:57
Aktuality
Hodně dlouho si bude čtveřice peruánských reprezentantů vyčítat porušení pravidel z listopadu loňského roku. Kvarteto fotbalistů si tehdy dobu mezi kvalifikačními zápasy o postup na MS 2010 zpestřilo orgiemi s ženami a alkoholem a tamní svaz jim za to zakázal rok a půl reprezentovat svou zem...

Útočník Chelsea Claudio Pizarro, Jefferson Farfan z PSV Eindhoven, obránce Almerie Santiago Acasiete a Andres Mendoza ze Steauy Bukurešť se provinili po duelu s Brazílií, v němž Peru uhrálo remízu 1:1. Všichni čtyři byli okamžitě vyřazeni z týmu a k osmnáctiměsíční stopce dostali pokutu deset tisíc liber.

Trest platí od onoho porušení pravidel a reprezentační kouč je tak do týmu bude moci povolat v květnu příštího roku.

Pizarro, Farfan, Acasiete a Mendoza jsou důležitými články peruánského týmu a jihoamerické zemi se tak výrazně komplikuje boj o postup na světový šampionát do JAR. Peru získalo ve čtyřech zápasech jenom dva body a v desetičlenném pelotonu je předposlední.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lol....snad ty nejlepsi hrace z Peru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tj. ale zase sou si vsichni rovni je videt ze i ty nejvetsi hvezdy nemaj vyhody

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem luxus potrestat nejlepsi hrace.Pokutu bych 3x znasobil a trest bych 3 vydelil.

Reagovat
smazaný uživatel

je to velká škoda všetci štyria su asi jedni z najlepších !

Takýto trest by sa mal zrušiť !

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to sou jejich nejlepsi hraci!!

Reagovat
Devil

Kdyby takovy trest postihl i nase Reprezentanty v cele s kapitanem Rosickym za ten jejich vecirek s zenami tak by jsme mohli hrat tak mozna kulicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky budou rádi, když v tý kvaldě nezkončí poslední, přece jenom Jižní Amerika je nadupaná a bez čtyřech nejlepších hráčů týmu? Já osobně bych radši volil boj o MS než tresty základních kamenů sestavy....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele