Crystal Palace jedná s Hodgsonem o prodloužení smlouvy

01.11.2019, 15:22
Aktuality
Nejstarší manažer v anglické Premier League Roy Hodgson může posunout svůj rekord. Ve dvaasedmdesáti letech jedná s Crystal Palace o novém kontraktu.

Bývalý kouč anglické reprezentace už měl zahájit jednání s předsedou klubu Stevem Parishem. Hodgson do klubu, kde působil už jako chlapec, přišel na místo manažera v září 2017.

"Se Stevem se bavíme celou dobu, co jsem v klubu a občas přišla řeč i na toto téma. Takže ano, můžu potvrdit, že jsme v kontaktu, ale zatím nemůžu říct vůbec nic víc," řekl Hodgson.

"Je ale fakt, že pokud se ještě rozhodnu pokračovat v profesionálním fotbale, tak to bude jedině tady. O tom nemusíme vést debatu. Užívám si tady práci tak, jak to jen jde," doplnil Hodgson.

Palace se v této sezoně pod Hodgsonovým vedením daří a po deseti kolech jim patří šestá příčka. V neděli se utkání s Leicesterem.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
fff

Liverpool si vyhlédl posilu do útoku. Reds chtějí podle anglických médií v lednu získat Tima Wernera z RB Lipsko, jenž by následně do konce sezóny ještě zůstal ve svém současném působišti na hostování.

Bodaj by .

Reagovat
Beči

To je sen

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč ho tam chtějí nechávat do konce sezony, RB by mohli být rádi že Live jim zaplatí, když mu končí smlouva...aspoň by si už mohl zvyknout na Anglickou ligu a s programem co je by se hodil

Reagovat
lajka30

25.08. Werner prodloužil v Lipsku

Útočník Timo Werner prodloužil kontrakt s bundesligovým RB Lipsko. Německý reprezentant se upsal do roku 2023. Stávající kontrakt mu měl vypršet po této sezoně. (dfb.de)

Reagovat
masina_LFC

ale on podpisal len s nejakou nizkou vykupkou ci? nejakych 35m sa mi mari

Reagovat
avicii

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele