Coventry míří do konkurzu

03.12.2007, 16:55
Aktuality
Anglický fotbalový klub Coventry City zřejmě přijde v tabulce druhé ligy o deset bodů. Vedení zadluženého týmu chce totiž usnadnit novému majiteli koupi klubu, proto se rozhodlo zamířit do konkurzu. Podle regulí Fotbalové asociace jsou týmy, které skončí v konkurzu, potrestány ztrátou deseti bodů.

Klub má nyní podle agentury AP deset dní na to, aby dokončil jednání o prodeji klubu bývalému hráči Manchesteru City Rayi Ransonovi a společnosti Sisu Capital.

Coventry, jehož dluhy dosahují částky 38 milionů liber, patří v tabulce druhé anglické ligy 14. místo s 25 body. Po případném trestu by tým klesl na 22. příčku.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele