Costa se s Benficou nedohodl, klub popřel informace médií

27.03.2021, 14:54
Aktuality
Diego Costa se koncem prosince stal volným hráčem a tím zůstává už tři měsíce. Někdejší útočník Chelsea nebo Atlética Madrid podle některých zpráv jedná o angažmá v portugalské lize a měl si plácnout s Benficou, lisabonská strana ale nic takového nepotvrdila...

Dvaatřicetiletý naturalizovaný španělský reprezentant nehrál roli v plánech Atlética Madrid a koncem minulého roku se obě strany dohodly na rozvázání spolupráce. Zájem o něho následně byl v Brazílii a sledovaly ho São Paulo nebo Palmeiras.

Benfica se s ním nyní domluvila na kontraktu platném od června 2021. Alespoň to tvrdí tisk, klub v reakci na to vyslal do světa jinou informaci.

"Benfica popírá, že by došlo k nějakým jednáním ohledně příchodu Diega Costy," sdělil lisabonský klub.

"Klub znovu opakuje, že až do skončení sezony se bude celá jeho fotbalová sekce koncentrovat výhradně na zbývajících deset ligových zápasů a samozřejmě také finále Taca de Portugal," stojí dále v prohlášení týmu z hlavního města Portugalska.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeden z najhorších prestupov Atletica v histórií.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ses probudil

Reagovat
Eichel

Kúpili ho späť za 60 milionov a jeho góly v lige sú: 2017/18 - 3g, 2018/19 - 2g, 2019/20 - 5g, 2020/21 - 2g. Nechápem, ćo iné by mal byť jeden z najhorších nákupov Atética ako jeho návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

17/18 7+6 (goly asistence), 18/19 5+3 19/20 5+5 .. jedine co mas spravne je posledni sezona 20/21 kde dal 2 branky ale stihl je za 204min. coz neni na la ligu spatne ;) v Chelsea se docela rozjel a vsazeli na to ze si z ostrovu prilnese streleckou formu .. taky je treba brat v potaz ze 40mil. pred tim za prestup dostali takze riskovali 20 nikoii 60 .. a jeho hlavni prinos byl vzdy v pritvrzovani hry ackoli to nezridka prehnal a tym oslabil kdyz odchazel predcasne do saten ... v sezone kdy prisel koncilo nekolik "legend" atletica a Simione chtel zpet nekoho kdo uz pro tym driv makal

Reagovat
Eichel

Počkať, ja uvádzam góly v lige a som na 100% presvedčený, že ich mám dobre. Pozeral som to na 3 stránkach. Možeš mi uviesť tvoj zdroj, prosím? A k zbytku: Ja to rátam ako prestup za 60m. Samostatne. Nehrá pre mňa rolu to, že tam pred tým hral. Tie peniaze mohli investovať ďaleko vhodnejšie. Suma sumárum, prišiel hráč za 60m s veľmi zlými výkonmi s nadpriemerným platom a s nulovou resell value. Asi chápem tomu, prečo ho Cholo chcel priviesť naspať, avšak vypálilo to strašne.

Reagovat
Kornovec

LoL. V sezone 2014 jim udelal titul a kdyby se nezranil ve finale tak i tu LM vyhrali

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Pharrell

Reagovat
SpecialOne

Ten se Chelsea povedl, příhod za výkupku, dva tituly ze tří sezón. Odchod za 150% dřívější částky. Jen trochu dilema, zda nemohl třeba ještě dvě sezóny vydržet, ach ta smska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele