Córdoba potvrdila odvolání trenéra Djukiče

16.03.2015, 19:16
Aktuality
Miroslav Djukić už není trenérem Córdoby. Srbský kouč přitom k nováčkovi Primera División dorazil teprve před pěti měsíci, ovšem výsledky zlepšit nedokázal. Na lavičce ho nahradí José Antonio Romera...

Córdoba od samého začátku sezóny působí jako jasný outsider, už během podzimu proto vedení klubu zareagovalo a odvolalo tehdejšího kormidelníka Alberta Ferrera.

Zlepšit výsledky skromného mužstva měl Miroslav Djukić, tomu se však za dobu jeho působení na lavičce Córdoby podařilo vyhrát jen tři zápasy. Celkem má španělský klub na kontě devět bodů a momentálně nedokázal naplno bodovat už celých osm ligových duelů po sobě.

Vedení klubu proto podle očekávání sáhlo k další trenérské rošádě, když Miroslava Djukiče nahradil dosavadní trenér rezervy José Antonio Romera. "Miroslav Djukić s okamžitou platností končí jako trenér Córdoby. Od středy povede mužstvo José Antonio Romera," stojí na klubovém webu. "Córdoba chce svému bývalému trenérovi poděkovat za práci,".

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z levýho beka v Jablonci na lavičku v Córdobě. Hm..

Reagovat
Murtago

Reagovat
božský John

Pravyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corleone

Dukič, nebo Džukič?

Reagovat
Murtago

Djukič

Reagovat
ryzskej

Nevim co blbnou, tu ztrátu už těžko doženou.

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodov nie je podľa mňa nereálne zmazať za 11 zápasov...

Reagovat
Gryphonheart

Dotáh to kluk daleko, holt jablonečtí Galácticos jsou ve Španělsku pojem!

http://www.eurofotbal.cz/hraci/jose-romera-41541/

Reagovat
Murtago

Je jen otázkou času, než se dostane ke skutečným Galáticos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele