Conte zatím dá šanci sedmi nováčkům

16.05.2016, 20:14
Aktuality
Trenér italské reprezentace Antonio Conte oznámí předběžnou třicetičlennou nominaci na evropský šampionát až za týden, to ovšem neznamená, že bude národní tým z Apeninského poloostrova zahálet. Italy v dalších dnech čeká přípravný kemp...

Kempu se nebudou účastnit fotbalisté Juventusu a AC Milán, které o víkendu čeká finále národního poháru. Chybět na něm budou i hvězdy zámořské MLS Andrea Pirlo a Sebastian Giovinco. Vůbec poprvé se naopak do reprezentace podívají Marco Sportiello, Armando Izzo, Lorenzo Tonelli, Marco Benassi, Danilo Cataldi, Davide Zappacosta a Leonardo Pavoletti.

Nominace Itálie na tréninkový kemp:
Brankáři:
Federico Marchetti (Lazio), Antonio Mirante (Bologna), Marco Sportiello (Atalanta).
Obránci: Francesco Acerbi (Sassuolo), Davide Astori (Fiorentina), Armando Izzo (Janov), Angelo Ogbonna (West Ham), Lorenzo Tonelli (Empoli).
Záložníci: Marco Benassi (Turín), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Danilo Cataldi (Lazio), Daniele De Rossi (AS Řím), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria), Stephan El Shaarawy (AS Řím), Alessandro Florenzi (AS Řím), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorginho (Neapol), Marco Parolo (Lazio), Roberto Soriano (Sampdoria), Davide Zappacosta (Turín).
Útočníci: Fabio Borini (Sunderland), Eder (Inter), Ciro Immobile (Turín), Lorenzo Insigne (Neapol), Leonardo Pavoletti (Janov), Graziano Pellè (Southampton).

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Emmett Brown

Faraon

Ten utok je ale hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Éder, Pellé, Pavoletti, Immobile? Já si myslím, že docela dobrý.

Reagovat
EarTher

Je nějaká šance, že do EURO pojedou Balotelli a Giovinco?

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco možná, Balo rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ten plačící smajlík se týká jenom Giovinca a ne Balotellího

Reagovat
smazaný uživatel

preco tam neni buffon ??

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si prečítaš članok tak to zistíš

Reagovat
smazaný uživatel

jaj hej ja som blbec :D som to cital uspaty ani mi to nedoslo :D

Reagovat
vodka

Borini

Reagovat
pistacik11

no snad po vikende pribudne do toho utoku aspon ZAZA

Reagovat
Visca el barca

Berrardi je kde?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele