Conte nevylučuje návrat ke kormidlu Bari

10.02.2010, 14:28
Aktuality
Antonio Conte po aktivní hráčské kariéře vyměnil kopačky za učebnice a stal se trenérem. Úspěšný byl především u kormidla Bari, odkud v létě kvůli údajným neshodám s vedením odešel. Nevylučuje ale, že se do tohoto klubu jednou vrátí...

Conte během své kariéry hrával za Juventus a navlékal i kapitánskou pásku. S Bari loni postoupil do Serie A, ve druhé polovině června ale odešel a nahradil ho Giampiero Ventura. Conte s vedením klubu údajně nenašel společnou řeč ohledně posílení kádru, vést tým v Serii A si ale nakonec přesto vyzkoušel, když v listopadu převzal Atalantu. Tu už nyní nevede, před pěti týdny rezignoval.

"Neměl jsem rozpory s vedením Bari, jak se psalo v novinách. Jsem profesionál, nevylučuji žádné možnosti. Bari navždy zůstane v mém srdci," prohlásil Conte.

"Bari si prochází složitou sezonou a hraje atraktivní fotbal. Nikdy nezapomenu na to, že když jsem do Bari přišel, chodili na domácí zápasy jenom ultras. Teď na zápasy chodí a sleduje je daleko větší počet diváků," řekl dále Conte.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Conte legenda Juventusu

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada dnes s tou Parmou??

Reagovat
smazaný uživatel

co s ní? Hraje se ve 20.45, přenos na bet365

Reagovat
smazaný uživatel

že malo byt odlozene kvoli snehu,ale nic som momentalne teraz take nezachytil,tak je to snad ok a hrame

Reagovat
smazaný uživatel

aha jo, já si to neuvědomil, no snad se bude hrát....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam tež.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele