Conf3rence Ch4mpionship 2016

01.01.2004, 10:00
Aktuality
Exkluzivní prostor pro NFL spam.

Autor: Tomáš Daníček

Související články

Komentáře (1350)

Přidat komentář
Tomoro

OAKLAND RAIDERS!!!!!

Reagovat
Tomoro

a jo sry nejsme v roce 2017..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Chase Goodbread

‏@ChaseGoodbread

How athletic is Ole Miss left tackle Laremy Tunsil? Cody Core told me he's one of the best 5 basketball players on Rebels football roster.

Reagovat
Chazy

https://www.profootballfocus.com/blog/2016/01/20/pro-ranking-all-32-offensive-lines-this-season/

PFF vydalo hodnocení OL za celou sezonu. Je to super, žádný OL statistiky prostě nejsou, vedou je víceméně jenom oni a samotný televize si je od nich při přenosech půjčujou. A i ty jejich hodnocení OL jsou to jediný, co je.

Patriots to zakončili s krásnou 31. nejlepší pasovou protekcí v NFL A Chargers nakonec docela nepřekvapivě nejhorší no. Lauren chudák zase mezi pěti nejhoršíma. Atlanta a Carolina pro mě celoroční totální šok, Cam se prostě měl no. To pak vynahradí ty špatný receivery, když má na všechno čas. Přitom před seznou jsem říkal o obou těch týmech, že OL bude k prdu, to samý jsem říkal o Bills a ono vůbec.

Tohle je brutální: You think the Richie Incognito moved paid off? Not only did he show no signs of rust, but he was our top-ranked left guard on the entire year.

A co mě těší, tak se nějak potvrdilo, co jsem před sezonou psal, že se hrozně vyplatí Cardinals Iupati a Niners budou litovat, ale že k nám bych ho nehtěl kvůli protekci + se i ukázalo, proč jsem chtěl k Patriots Wisniewskiho.

Stud: A big reason the team is much improved in the run game is that Mike Iupati came in and didn’t just hit the ground running, he hit everything in his path. He’ll allow some pressure, but he’s a difference-maker in the run game.

Stud: Former Raiders center Stefen Wisniewski came in and did a good, if not great, job.

Co mě ale překvapuje ještě jsou ti Packers na 7. místě a v pasový 5., protože tady byl celoroční nářek, jak jsou hrozní a nejhorší, kurví ofenzívu a přitom podle PFF si zas odvedli svoje. Přitom ty sacky tam jsou, tak by mě zajímalo, čím to, jestli ty chyby byly na straně receiverů a Rodgerse nebo jak.

Naopak OL Jets jsem myslel, že dobrá, že RB běhaj a Fitzpatrick není sackovanej, ale podle PFF slabota.

Reagovat
Dawon

to mi chces jako rict, ze mame 12. nejlepsi behovou OL? To v tom pripade musime mit naprosto katastrofalni RB se mi nejak nechce verit...ale samozrejme vubec do tvorby techhle statistik nevidim no...naopak bych nerek, ze mame 31. passovou...ze je spatna je asi bezpochyb, ale ze az tak? Bud to teda Brady fakt dobre maskuje, nebo ty statistiky stoji za prd

Reagovat
Chazy

https://www.profootballfocus.com/about/how-we-grade/

Já nevím no. Jsou obecně uznávání i obecně kritizovaní. Jistota je, že to dělaj lidi, co tomu rozumí víc jak my a živí se tím. Jestli to ale dělaj správně, to ti nedokážu povědět.

Já mám v PFF velkou důvěru, proto mě tak zaskočilo, jak postiženej udělali mock draft a už den hledám vysvětlení.

Reagovat
Dawon

jako je mi jasne, ze to nejsou zadni nymandi...proto me to tak prekvapilo no cekal bych nas urcite v horsi polovine ligy, ale precejen lepsi spis smerem k passove protekci, nez takhle

Reagovat
Chazy

http://www.si.com/nfl/2014/08/25/mike-zimmer-minnesota-vikings-pro-football-focus

Třeba Zimmer si do nich dost rýpnul, ta jeho dlouhá citace je dost zajímavá. Já prostě mám PFF rád jen právě z toho pohledu, že je to fakt jediný místo, kde se dá něco přečíst o OL pořádně.

Reagovat
Dawon

na tom neco bude no delat nejake komplexnejsi hodnoceni musi byt u takoveho sportu fakt hrozne tezke

A prijde mi treba retardovane, ze pri hodnoceni QB vubec neberou v potaz nic, co se deje pred snapem...pritom to je pro lidi jako Brady nebo Peyton jejich hlavni sila

Reagovat
Chazy

A katastrofální RB nemáme, ale rozhodně Blount je spíš podprůměr NFL a má u nás 4,3 yardů na běh. A u tý pasový OL si vem, že asi 4 zápasy v řadě byl Brady hitovanej na 30% snapů, což byl snad rekord za dobu, co PFF dělá statistiky. Bylo to myslím v nějakým zápase jako statistka.

Reagovat
Chazy

* 30% dropbacků spíš jak snapů

Reagovat
Dawon

na me to pusobi, ze ty behove statistiky trochu matou telem myslim to tak, ze tim jak hodne hazime a malo behame, tak na nas beh kazdy prdi, a tim padem tam tu a tam vznikne slusna dira a povedou se nahonit yardy na beh...ale pak uz treba v yardech na zapas to takova slava neni no...ale fakt kdovi, tem lajnam nerozumim prakticky vubec, a je fakt pravda, ze ten cca posledni mesic sezony bylo naproste peklo, s cim musel Brady pracovat

Reagovat
Eric_The_King

Týmy, které míň běhají, budou mít ty statistiky méně spolehlivé a bude tam větší pravděpodobnost zkreslení nějakým odlehlým výkonem. Třeba to může být tím.

Reagovat
Barm@n

Je to tak. Skvělý RB prostě pošle ty run-blocking stats úplně jinam - zrovna naše O-line byla loni v běhu top5 a přestože se skoro nezměnila, tak je letos 24., takže celý rozdíl je jeden Foster.

Reagovat
Chazy

Jako vy tři, chápu myšlenku, ale ta argumentace se mi moc nelíbí. Nemyslím si, že by PFF při hodnocení OL bralo v úvahu, jaký zisky a jakou kvalitu má RB. Myslím, že řešej to, jak vypadá ten gap, kterým probíhá, kdy a jak je poprvý kontaktovanej, kde je složenej. Ale třeba beru, že u RB je zásadní trpělivost, hlavně pak u zónovýho běhání, u běhání ze shotgunu atp. A tam určitě může docházet k chybám v hodnocení, protože to je složitý, i když věřím tomu, že když se otevře jeden gap a RB naběhne do tří lajnařů, tak se to přičte jako dobrá hra OL a špatná hra RB.

Ale souhlasím s Dawonem v tom, že když tým běhá málo, má OL usnadněnou práci a může snáz udělat prostor pro RB, což se špatně statisticky vyjádří.

Ale kdyby šlo o kvalitu RB a zisky, tak nejlepší běhový OL budou podle PFF Vikings a Bucks, místo toho Bucks jsou v horší polovině a Vikings fakt nejsou top, Seahawks rozhodně nebudou jedni z nejhorších a Cowboys nebudou nejlepší.

Například podle PFF byl Chris Johnson nejhorší RB sezony a Cardinals jedna z top 5 běhových OL. Saints jsou statisticky 26. běhovej útok, co nemá ani 4 yardy na pokus a přitom podle PFF jsou 2. nejlepší běhová OL. Bears běhali polovinu sezony s Langfordem a i tak jsou v top 5. A že se zhoršili Texans mohlo bejt prostě tím, že hráli hůř.

Neříkám, že je PFF dokonalý, ale zas až tak špatní nejsou.

Reagovat
Eric_The_King

Píšou tam, že hodnotí fakt každého hráče v každé hře, takže máš v prvním odstavci pravdu. Jenom se to teda musí kurevsky těžko hodnotit, když ten RB pak udělá chybu a naběhne třeba do prvního hráče .

K chybám v hodnocení docházet právě nebude, protože tam taky píšou, že každou hru hodnotí tři lidi, a myslím, že nezávisle na sobě musí dát známku v nějakém malém rozpětí.

Reagovat
Chazy

To beru, jenom nevím, jestli to u NFL fakt zabrání chybám. Dokážu si představit, že všichni tři hodnotící udělaj stejnou chybu při vyhodnocení něčeho. Viz ta citace Zimmera výš.

Reagovat
Dawon

Pro saliho:

meli by to davat tady http://www.sportbary-ostrava.com/lucky-planet-zabreh/

Nikdy sem tam sice nebyl, ale kamos tam chodi obcas na ruzne sporty a uz se tam i ptal, a minimalne Pats by meli davat urcite

Reagovat
Sali5

Ok, díky, my jsme totiž ještě s kámošema a spolužákama právě hledali takové sport bary, hlavně teda kvůli PL. Já nejsem přímo z Ostravy, bydlím kousek od Hlučína a v nejbližším okolí snad není žádná hospoda, ve které by pravidelně vysílali, co jsem se tak díval... kvůli tomu neustálému přehazování si TV práv je to celkem problémové no

Reagovat
Dawon

Prajzak? bůůůůů Kde tam presne?

Ja do hospody na sporty moc nechodim no, vicemene jen na MS v hokeji a to davaji vzdycky vicemene vsude, takze to moc problem neni.

Reagovat
Sali5

Bolatice, pravý vidlák

Reagovat
Dawon

Uf, tak to snad ani neznam Mam tam kamose v ludgerach a darkovickach, a uz jsem tam procestoval akce v docela dost okolnich vesnicich, ale tohle mi teda nic nerika

Reagovat
Sali5

Hele jsem snad 2 roky zpátky zjistil, že z Bolatic je i jeden z vašeho tábora MUfanů, iamek. Jinak u nás žádné akce nebývají, spíš jen tak pro staříky, žádný club nebo něco takového u nás nenajdeš. Ale zase na druhou stranu to není žádný zapadákov, 4500 obyvatel a je tu snad všechno potřebné pro život, akorát teda za zábavou musíš jezdit jinam no

Reagovat
Chazy

Tyve, iamek chodí na EF? Ho pamatuju tak z let 04, 05 z manutdcz.com, nebo jak ten web byl. Většího MUhlupáka těžko najít .. kdysi se mi na EF připomněl formou uživatelů Pigeon a Sandstorm, bych si normálně vsadil, že jsou jedna rodina.

Reagovat
Sali5

Jojo, si ho projeď ownysearchem, ho vidím vždycky, jak je nějaké OT o filmech, jinak ohledně fotbalu to nevypadá pořád 2x rozumně, jak jsem se teď rychle díval.. ale aspoň má docela fajn holku

Reagovat
Chazy

No, jeho OT názory bejvaly taky dost ovcoidní. Kdyby začal sledovat NFL, tak on by byl můj vladis/iacob

Reagovat
Dawon

sen kazdeho mit sveho vlastniho vladise

Reagovat
niflheim

Já jsem přímo z Opavy, musíme někdy skočit na jedno

Reagovat
kubys

Tak z Bolatic to máš blíž do Opavy ne do Ostravy, ne?

Reagovat
Eric_The_King

Koláče

Reagovat
Sali5

♥ ty fakt miluju, hlavně makové teda

kubys: je to tam blíž, ale většina spolužáků je z Ostravy právě

nif: jj, četl jsem to tu už někdy, nejsem proti

Reagovat
Eric_The_King

Dovez na sraz, dáme na snídani

Reagovat
Sali5

Jinak teda já taky víceméně všechno sleduju doma sám nebo s bráchou (který je pořád ve fázi, kdy NFL = pičovina a odchází od televize, když to na ni přepnu, ale to se změní ), ale nedávno jsme se právě ve třídě bavili, že bychom někam mohli zaskočit, když jsme po několika společných letech zjistili, že se vlastně všichni rádi mrknem na nějaký ten zápas. Akorát teda většina má ráda Arsenal, takže to pravidelně schytávám tento rok

Reagovat
Trand

Tak já měl zase spolužáka, co fandil Chelsea a letos začal fandit Arsenalu tak nějak v listopadu(prý kvůli Čechovi). A letos například prohlásil, že ho štve, že v tý užší nominaci na GB jsou pořád Messi a Ronaldo, že dobří hráči hrají i v Anglii a že například Giroud by si zasloužil být v tý trojce. On byl takový ten člověk, co se nedívá na zápasy, jen vidí ve zprávách na nově výsledek a pak se ti druhý den směje, jak Chelsea Arsenal zničila(což byl v posledních letech bohužel hodně častý jev ).Takový lidi jsou nejhorší.

Reagovat
Sali5

Jojo, taky někoho takového znám, to je pak otrava vyvracet neustále ty nesmysly, co občas na Nově řeknou. Ale nejlepší je u nás borec, co nesnáší Barcu, ale má rád Messiho a "fandí" Realu, přičemž nesnáší Ronalda

Reagovat
Trand

To by ho tady na ef neměl rád nikdo při těch Ronaldo/Messi hádkách. Hodně zajímavá kombinace, jsem ani netušil, že něco takového jde.

Reagovat
Eric_The_King

Jo, taky takového mám, že prý fandí Čechovi jenom

Reagovat
Chazy

Když ono je takových fakt hrozně moc, nebo co ty zápasy sledují, ale nesledují vlastně vůbec nic v mezičase, je jim úplně jedno to zákulisí a všechno, co se v tom sportu děje. Spíš je jich většina, ani ty kontexty zápasů pak nechápou. Proto pak člověk časem skončí na tý internetový diskuzi, když to sleduje intenzivně jako lidi tady, protože si o tom těžko s někým reálně pokecá.

Taky znám pár lidí, co takhle sleduje NFL a ty diskuze jsou ubíjející. Fandí Lions, chci se zeptat na Ebrona, neví kdo je Ebron, ale Calvin je bůh a tím končí přehled

Reagovat
Dawon

no a to sou pak ti lidi, co budou do nekonecna tvrdit, ze Wilson je jen ocas, co umi behat a takove debaty ze me vysavaji zivotni energii

Reagovat
Chazy

Nemáš to řešit no ...

Reagovat
Dawon

kdyz...to ja neumim

Reagovat
Chazy

Si sám škodíš no .. jestli tomu sportu nerozumí a pořádně ho nesleduje, tak asi ani nemá potenciál pochpit, co mu vysvětluješ. Ale já nejsem o moc lepší vlastně, s formicem sem tu loni ztratil hodiny vysvětlováním, že Cam a Wilson nejsou sračky.

Reagovat
Dawon

jsem docela hadavy clovek bohuzel no, nedokazu moc nad vecma mavnout rukou

Reagovat
Dawon

To ja mel na stredni ve tride taky jednoho kamose, co byl velky fanda Chelsea, a zbytek tridy jsme pravidelne bavili nasima nesmyslnyma hadkama

Reagovat
Chazy

Sakra, odeslaný moc rychle. Jen že Harris trénoval naplno.

Reagovat
Sali5

Jj, poslední dny kontroluju reporty z tréninků pravidelně

Reagovat
Dawon

fajn ze jsou u nas az na Slatera vsichni aspon limited snad teda Collins a spol nejsou uplne mrtvi

Reagovat
smazaný uživatel

Lucky planet je klasika Tam jsem poprvé hrál ruletu

Reagovat
Dawon

koukam, ze tady okolo ostravy a opavy mame docela slusnou kolonii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hej no, je vás víc jak v Brně a Prahe. Ale stejně si neumím představit, že bysme někdy kvůli tomu přesunuli srazy z Brna do Ostravy, prostě to Brno je umístěný fakt ideálně

Reagovat
Dawon

Jo tak o tom bych asi ani moc neuvazoval, to Brno mi prijde jako fajn kompromis

Reagovat
Chazy

Jj, nejen Pražani, ale aji ti kluci z Bratislavy by to měli horší. Jenom je to takový naprd, že vás třeba jednou dojede většina z jednoho místa no

Reagovat
Trand

Aspoň můžou jet spolu.

Reagovat
niflheim

Jinak co hráči Broncos vypustili:

Broncos corner on tackling Rob Gronkowski: 'Hit him in his knees'

https://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/broncos-corner-on-tackling-rob-gronkowski---hit-him-in-his-knees-230536871.html

Prý to myslel ze srandy, ale po každém zákroku u Gronka na jeho nohy mám vždy naježené vlasy a všechny chlupy. Obzvláště, když v tom mančaftu hraje píča Ward.

Gronk - twitter.com/RobGronkowski/status/689592169271816193

No a ještě tohle: Broncos' Marshall says Patriots' Gronkowski 'pushes off'

http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/broncos--marshall-says-patriots--gronkowski--pushes-off-195929647.html

Takové Mourinhovské přenášení tlaku na rozhodčí. Gronk letos nejvíce OPI v lize.

Reagovat
Chazy

Zatím je ta pravda a sympatie, nebo co to tu znělo o všech našich soupeřích, dobrá sebranka nudnejch zoufalců ... Ještě ty kecy na Bradyho atd.

Ještě si přidej Taliba s tou prasárnou ze sezony, asi nejzákařenějšího hráče secondary v NFL Warda, tyhlety sračky. Naši vypadaj, že z toho maj prdel.

Reagovat
Dawon

pravda a laska prece

Reagovat
Chazy

To fakt? Sem myslel, že to s pravdoláskařema byl jen vtip, protože to tak vyznívalo a ne že to tak bylo doslovně

Reagovat
Dawon

asi to nebylo uplne presne takhle no ale urcite to bylo na podobne note

Reagovat
niflheim

No ještě aby si pořezal nohu jak Caňizares, to by fakt naší LB corps pomohlo

Reagovat
JacoBee

Nemá někdo odkaz na snowbowl? Eagles-lions v tom mega sněhu? :D nemohu to najít :(

Reagovat
kubys

https://www.youtube.com/watch?v=C0oy2iYYxNc

Ale bohužel kvůli podmínkám youtube a nfl, se musíš smířit s tím, že to je v tom malým okýnku no...

Reagovat
JacoBee

tvl :D no lepší než nic :D

Reagovat
JacoBee

Právě že není, respektive nejsou funkční

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy
Reagovat
Kowe

je to sport pro vysokoškoláky, chytrý lidi

Reagovat
Chazy

Reagovat
kubys

Fakt nepochopitelný.

Reagovat
Dawon

tenhle jev me na fotbale asi nikdy neprestane fascinovat a neuveritelne vytacet zaroven

Reagovat
Trand

Nejlepší je, že třeba takový DeSean Jackson to udělal dvakrát, jednou na college a jednou v NFL. Člověk by si řekl, že se ti hráči poučí, ale ono ne.

Reagovat
Chazy

No a ještě si přičti, co udělal letos proti Cowboys

Reagovat
Trand

A Packers

Reagovat
Sali5

Jako jo, ale ono předtím bylo pískáno, takže to prostě TD být nemohl. Normálně by si to podle mě pohlídal a ne to tak ledabyle upustil.. i když, kdo ví

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
niflheim

Že tam spíše u Bradyho nepustili toto https://www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs

Reagovat
Mada

Reagovat
Trand
Reagovat
Jerichoo

to je geniálne

Reagovat
Sali5

Celkově šílený zápas tenkrát, jeden z prvních, co jsem viděl

Reagovat
Barm@n

Super zápas tehdy, mám ho dokonce někde archivovaný.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000626387/article/

Pěkně se ho zastal, ale asi to moc neznamená

Reagovat
Barm@n

No jako jasné, že se ho bude zastávat. Něco na tom asi bude, ale mně se prostě znechutil za tuto sezonu pořádně - snažil jsem se vidět co nejvíc jeho zápasů, snad abych se ho mohl zastávat, ale prostě si mě nezískal hrou a už vůbec ne vystupováním. Celkově mi ten jeho volný přístup ke hře připomíná Cutlera (je zajímavé, že u něj mi to vadí, ale Cutlerovi fandím )

Reagovat
Chazy

Ten Cutler je asi kurevsky přesnej příměr

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/videos/inside-the-nfl/0ap3000000626440/

Z Brandona Marshalla roste fakt fajn člen network, snad tam zůstane, až ukončí kariéru. A pěkná debata, souhlas se Simmsem v tom, že Peyton posunul QB pozici dál.

Reagovat
Eric_The_King

To jsi sem stejně dal jenom proto, jak chválí Bradyho

Reagovat
Chazy

Však tam mluví o Peytonovi celou druhou polovinu ...

A ve skutečnosti to sem házím proto, že mám tyhle debaty rád. Simms vyhrál SB jako QB Giants, Reed je jeden z nejlepších S historie a Marshall je Marshall. Jejich pohled na věc a diskuze jsou prostě jinčí a svým způsobem víc obohacující. Tak když na network slyším živě zajímavou a pak se objeví ve videích, házim ji sem. Vůbec ten network je tím geniální, že člověk neposlouchá chytrý kecy novinářů, ale bývalý hráče, co fakt maj mozek a umí mluvit.

Reagovat
niflheim

A pak se objeví Ike Taylor a MJD...

Reagovat
Dawon

hele ti dva me nahodou bavi Je to zas trochu neco jineho MJD je takovy sympaticky cokoladovy koblizek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Perfect practice attendance for the Patriots today. Slater returned. Collins, Gronk, Edelman, Jones and Hightower all here.

snad budou zdravější jak minule.

Jinak tohle je super, co se dneska objevilo. Rozhovor s Tomem Bradym před jeho prvním zápasem v NFL.

http://www.patriots.com/video/2016/01/21/throwback-thursday-tom-brady

On jak je člověk už na Bradyho zvyklej, tak si to prostě neuvědomuje, ale prostě je nepředstavitelný, že se někomu zraní startující předraženej franchise QB, vezme to za něj backup, vyhraje ten rok SB a nikdy už tomu předraženýmu franchise QB nedovolí ani jeden jedinej start za ten klub. Kdykoliv se zraní QB, říkáme konečná, sezona hotová. A Brady vyhrál SB a stal se starterem na dalších 15 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Mike Vrabel has turned down the #49ers DC job & will stay in Houston per source

Omg to je kokot

Reagovat
Barm@n

Super kouč (byť mu k popularitě asi nejvíc přispělo Hard Knocks). Pravděpodobně má to DC slíbené u nás až se Romeo rozhodne s tím seknout (za rok?)

Reagovat
smazaný uživatel

Při jméně Vrabel ve mně hrklo

Reagovat
Kowe

taky jsem si všiml

Reagovat
Kowe

Vrabejka mi leze na hlavu už

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Proč kokot?

Reagovat
Chazy

Protože patriotí koordinátor k Chipovi by pro mě definitivně udělal 49ers top tým v oblíbenosti pro další sezonu. Jestli má Barman pravdu, že bude DC Texans, je to super pro Vrabela, ale AFC týmům nefandím.

Reagovat
Chazy

Tom Brady averaged just 2.34 seconds to throw the ball (from snap to release) this season.

Reagovat
Chazy

Dost by mě zajímalo, jak jsou na tom ostatní QB třeba Tannehill a Luck, kteří maj ty OL taky mizerný. A naopak jak je na tom Newton.

Všechny tyhle věci se dřív daly zjistit na PFF, když si to člověk zaplatil, ale už ty prémiový statistiky veřejnosti neposkytujou.

Reagovat
niflheim

Ze startu sezóny měl ten release ještě lepší, šlo to hodně dolů se zraněním Juliana.

Reagovat
Chazy

Víceméně jo. Kdybyste si k tomu chtěli přečíst víc, tak tu je článek.

http://www.nydailynews.com/sports/football/mehta-brady-pulls-fast-defenses-quick-release-article-1.2505526

Sranda je, že Mehta je novinář Jets. Celej rok na nás plive, jak sme horší a horší a hned v PO vypadneme, teď najednou začal neunášet a dělá z nás bohy

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.nfl.com/draft/2016/mock-drafts/lance-zierlein/275603

První mock od Zierleina, doufám, že Titans si vezmou Tunsila, by byla pro Mariotu paráda

Reagovat
Kowe

Bosa se propadl až za Bucknera, tyjo, na to jak se o něm zezačátku mluvilo jako o jistým novým Wattovi

a Chazyho myšlenku draftu QB pro Dallas přejali už i tu

Reagovat
miky10

Chazyho myšlenku.

Reagovat
Kowe

(samozřejmě vtípek)

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale Wentz jde ve skutečnosti k Saints, což je taky zajímavý. A zas jsou tam divní hráči a divný volby. A k tomu Bucknerovi, já fakt nevím. Předevčírem jsem zkoušel koukat na tenhle jeho tape.

https://www.youtube.com/watch?v=KDhFeqRKVIc

A měl sem z toho dojem asi jako z každýho defenzivního tapu, kterej sem zatím v životě viděl - že ten hráč je neschopná sračka a neudělá za celej zápas vůbec nic ... Ale co jsem tak čet názory ostatních, tak Bosa je připravenej pro NFL a může hned hrát klíčovou roli, je kvalitní ve všem, ale pochybuje se, jak moc se může dál zlepšovat a jestli už není blízko svýho stropu. Zatímco Buckner má obrovskej potenciál díky svým fyzickým dispozicím a může z něj vyrůst daleko lepší hráč.

To samé co Goff a Lynch a proč já furt bojuju za Goffa. Vždycky jsem měl radši experty a skauty, co preferujou ty hráče, co jsou "polished" než ty s nekonečným "upsidem", ale se kterejma bude hromada práce, možná zbytečný práce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Badger dont care

Fakt mi kurevsky chybí. A kdo ví, jestli ještě někdy bude hrát jako loni, navíc už si asi nebudu jeho sledování tak užívat, když se budu při každý hře bát, aby si to zas nepojebal. Každopádně koho taky baví, tak letos do NFL půjde jeho vysoký dvojče.

https://www.youtube.com/watch?v=ByMNg7UtM8s

A narozdíl od Mathieua u něj nejsou žádný pochyby o charakteru, on tomu obětuje všechno. Klidně by moh bejt překvapivej top 3 pick. Já před sezonou fakt myslel, že má Hargreaves před ním náskok a bude určitě nejvýš vybranej CB, ale podle mě ta Mathieuova super sezona pomohla i hodnotě Ramseyho.

Reagovat
formic81

3 krát z něj udělal hvězdu Colin

Reagovat
niflheim

Jags a Bradley

Reagovat
Chazy

Tyvoe já nevím. Chválil sem Khana, že ho nevyhodil a dal mu další sezonu. Ale prodloužit mu smlouvu do 2017? Ať je Bradley sebevětší trenérskej talent a sympaták, pořád je s nima za tři roky 12-36. Podle mě by měl letos udělat 7-8 výher a nebo už letět.

Reagovat
niflheim

Tak pořád se lépe lákají FA hráči, když vidí, že ten trenér tam má budoucnost. Nicméně tady bych spíše vyrazil OC. Každý říká, že má Bortles skvělá čísla i ti jeho WR, ale velkou část toho nahrabali v garbage time.

Reagovat
Chazy

Ale tak OC je jeho odpovědnost a vůbec, viděl sem je hrát zápasy, kde podle mě ofenzíva celkem šlapala furt. Rohodně dost na to, aby ty zápasy vyhráli. Musej vzít někoho do secondary v prvním kole a ve druhým ofenzivního lajnaře nebo naopak. Vrátí se jim Fowler. Maj hromadu prachů do FA, tak snad jeden dva hráči.

A pak už prostě musí Bradley prokázat výsledky. Mám to od někoho poznamenanýho i na twitteru a souhlas, že nikdy v životě neviděl tolik chvály na podpis kouče s bilancí 12-36. Mně vážně přišlo fajn mu dát další rok, ale zas nemusí se přehánět.

Reagovat
niflheim

To, že mu dají navíc rok, zase neznamená to, že by ho nemuseli za rok vyvalit pokud to bude stejný fail. Pokud to bude .500, tak bude mít rok na to to překlopit do vítězné balance další rok. Méně a půjde hned.

Reagovat
Chazy

A tak já vím, že se při vyhazování moc neřeší, kolik let zbývá. Ale bylo by pěkný dát mu najevo, že už musí a víc ho dostat pod tlak.

Reagovat
Chazy

Takže pokuty.

Chiefs LB Dezman Moses was fined $17,363 for roughing the passer for a hit on #Patriots QB Tom Brady

#AZCardinals WR Larry Fitzgerald also said he was fined "23 large" for his illegal blindside block against Green Bay.

#Patriots WR Danny Amendola was fined $23,152 for a blindside block last week. He told @MikeReiss earlier he'd appeal it.

Had Amendola hit Fleming in the torso, it would have been legal. Because he hit him in the head/neck area, it was an illegal blindside block.

Takže jsem měl pravdu já. Byl to správně provedenej blok ramenem na gunnera, kterým trefil hlavu a jen proto to byla penalta. Všechno to místní blití na Amendolu a moje zastávání se ho, stejně jako kecy o praseti, prostě byly sračky. Fakt by neuškodilo občas používat hlavu a to, co o tom sportu víte. A taky by neuškodilo zrušit special teamy, aby tohle hráči neudělali.

Reagovat
niflheim

Browner je fakt dle PFF nejhůře hodnocený CB sezóny?

Reagovat
Chazy

Psali to někde? Oni v polovině sezony vydávali svůj all-bust team, tak čekám, že brzo udělaj i za celou sezonu. Já jim procházel ráno a tohle je hustý.

3 players dropped 20% of catchable passes sent their way this year (inc playoffs). 2 of them are still playing:

B LaFell

D Funchess

A naopak:

Cowboys TE @JasonWitten was targeted on 100 passes this season.

He had 0 drops.

Já Wittena fakt miluju, jeden z hlavních důvodů sympatičnosti Cowboys. A i u něj mě sere, že sem nezažil moc dobu, kdy byl top 3 TE v NFL, možná spíš top TE v NFL, protože jeho rivalové Gonzalez i Gates jsou polovinu času TE jen na papíře. Ale Witten je prostě ultimátní blokař, geniální receiver, naprosto komplexní hráč. Mě spolu s Gronkem tak nějak naučili, že TE není jen jinak pojmenovaný WR, ale má v tý hře speciální úlohu. A i když je už atleticky fakt na tom nic moc, tak pořád ho Romo rád použije na klíčovej třetí down atd.

Reagovat
Chazy

(A LaFell ať se probere fakt)

Reagovat
niflheim

Ten PFF z minulého článku, u Bengals tam je:

Among cornerbacks with at least 275 snaps, Dre Kirkpatrick is the 116th highest-graded player, only ahead of Antwon Blake (PIT) and Brandon Browner (NO).

Reagovat
Chazy

A tak však sme tu na něj nadávali celej rok. Ale třeba v SB hrál dobře, Matthews si pak už ani neprd přes něj.

Ale spíš co ten Kirkpatrick, on je jako pořád bust nebo co? Já když ho viděl, tak mi přišel docela ok.

Reagovat
niflheim

http://www.cincyjungle.com/2015/10/7/9467545/film-room-reviewing-bengals-cb-dre-kirkpatricks-performance-through

tohle je ze startu sezóny, v roce 2013 (druhá sezóna) prý měl dokonce záporné hodnocení. Ale po 2014 se z něho myslím dělal starter do 2015.

Reagovat
Chazy

Pěkný čtení, docela to odpovídá tomu, co u něj vídám

Reagovat
smazaný uživatel

Bodine je taky myslím podle statistik snad třetí nejhorší (nebo tak něco) C v lize včetně náhradníků, co nastoupili.

S tou secondary budou asi příští sezónu velký problémy. Snad se podaří prodloužit Iloku (Nelsona bych pustil) k němu Shawn Williams a nebál bych se pomalu zapojovat Derrona Smitha. Horší už to bude s Cornerbackama Pacman je výbornej, ale stárne, Halla bych možná zkusil posunout na Safetyho , Dre letos v prdeli a Dennard na tom bude po zranění bůhví jak.

Reagovat
formic81

Tak Mangini definitivně out. Jsem zvedavej kdo přijde a podle me ani OC nevydrží. Na toho DC jsem si přál Vrabel. Tedvsi myslím že to dostane někdo od nas

Reagovat
Chazy

Indy, NFL Scouting Combine finalize 5-year contract. Win-win for both sides. Indy has hosted combine since '87.

Tradice

Reagovat
Chazy

Barmane, budeš koukat na ten Shrine zápas? Mně přijde, že to nemá význam, prostě přijde mi to jako zápas sleeperů. A zas nepotřebuju koukat kvůli tomu, že je tam třeba novej John Brown nebo Norman.

Ale co mě těší, tak se hodně řeší Reynolds.

Great buzz surrounding Navy QB Keenan Reynolds who's hoping to play RB in NFL.

Ale já jsem čet, že se na RB nehodí a jeho skillset je daleko vhodnější na slot receivera.

Reagovat
Barm@n

Ne to nemá cenu, ty zápasy jsou každoročně dost o ničem - ale je dobré si potom najít nějaký souhrn

Tak Reynolds je nadstandartní atlet a tady v tom kempu by asi zkoušel víc pozicí, aby ukázal potenciál - bohužel byl skoro celou dobu nějaký zraněný, ale snad něco dnes odehraje aspoň jako ten RB. Jeho už jen kvůli té jeho vojenské minulosti stopro někdo zkusí.

Reagovat
Chazy

Tak jsem to viděl no, aspoň tím nebudu ztrácet čas. Kdo ví no, ta škola mu spíš škodí, když ho čeká pět let služby. Nebejt toho, tak je určitě daleko atraktivnější pro NFL. Já bych ho rád, další Edelman se hodí ... ale já chtěl i Pryora a Nicka Marshalla a nic.

Reagovat
Chazy

.@MikeMayock says he sees similarities between @NavyAthletics' Keenan Reynolds and @Patriots' @Edelman11.

draftovat

Reagovat
Chazy

Reynolds nehraje. Ale co vidím na twitteru, tak ta kachna si to evidentně dobře vodí.

Vernon Adams putting on a show. Again. Has as many incompletions as TD passes 6-9, 191 yards 3 TDs.

QB Vernon Adams' 93-yard TD pass is a @Shrine_Game record!

Reagovat
Barm@n

Čtu, že Adams zahrál dost dobře - jen je otázka jestli má hráč jako on nějakou budoucnost v NFL. Šanci dostane.

Reagovat
Jerichoo

Nejak je tu podozrivo ticho

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

ja se jenom cely den psychicky tak napul hroutim, sedim u kompu a porad klikam od niceho k nicemu mel sem v planu udelat neco do skoly, ale tenhle plan se bohuzel ukazal byt dost naivnim

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Co ti mám říct. Na celej den sem si vymyslel program a společnost, abych na to nemusel myslet, ale stejně se to nedá ...

To čekání na konferenční finále je asi největší utrpení ve sportu, určitě nejhorší u NFL. Super Bowl je v pohodě, tak jako tak to tím zápasem pak skončí a člověk se jen těší. Ale prohrát zápas před SB, to je fakt koncentrovaný zlo. A jako už jsem to zažil až mockrát, i když za ten loňskej rok to stálo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
telka11

https://www.youtube.com/watch?v=8OG2AG64cGI

T-2 hours, bude to chtit, aby klaplo hodne veci, ale ja verim tomu, ze to bude one last ride into the Californian sunset pro Peytona

GO BRONCOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Tak snad aspoň NFL bude dneska stát za to.

Reagovat
telka11

Reagovat
aither

Bych se posral

Reagovat
Trand

Tu Chelsea máš v oblíbených proč?

Reagovat
aither

Když jsem nějak začal registrovat i zahraniční ligy, tak jsem fandil nebo spíš přál týmům, kde byli Češi a Rosu a Čecha mám nejradši, tak jsem skončil u Arsenalu, Chelsea nebo BvB až pak jsem se začal zajímat o nějakou historii, tituly nebo hru .. Ale odchodem Lampse, Čecha a přichodem Costy moje sympatie k Chelsea hodně utrpěly

Reagovat
Trand

Nojo, to chápu.

Reagovat
Mada

Reagovat
raduinho

Panthers #keeppounding

Reagovat
smazaný uživatel

Favorit je jasný, Pats jsou poslední dekádu nejlepší v NFL a zaslouženě dneska atakují všechny ty rekordy. I když je to banda podvodníků tak klobouk dolů. Stejně věřím a doufám, že ale prostě klapne Peytonův příběh, to je moc dobré hollywoodské téma, typická Amerika a hlavně by si to hrozně zasloužil. Dneska rozhodne, zda bude fungovat běh, a jestli dokážeme Bradyho donutit, aby ten šišku podžel a dal nám šanci ho dostat pod tlak. Věřím ve velkou bitvu, hlavně ať to pro svatého Peytona není žádný blowout, to by si nikdo nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by si to Peyton hrozne zaslouzil?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to jeden z nejlepších QB své generace a možná i historie. Stejně jako si prsten (a posléze další) zasloužil Elway, tak si druhý prostě z mého pohledu zaslouží i Peyton. Krasavec Tom o něj reálně může bojovat za rok.

Reagovat
Eric_The_King

Favorit jsou jasně Broncos.

Reagovat
Chazy

Favorit je jasně remíza otevřenější to být nemůže

Reagovat
Eric_The_King

Ok, tak ne jasně, ale favoriti jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to treba vubec nemyslim, momentalne pred zapasem mate fungujici pasovou hru, coz se o nas moc rict neda. Na HB mame dva hrace s potencialem, ale zadnou hvezdu (porad je to lepsi nez nemit skoro zadny beh). Celkove si myslim, ze ofenzivu mate ale fakt lepsi a obranu zbytecne podcenovanou (tam stojim ale fakt pri nas). Verim, ze to urveme, Peyton se na dva posledni zapasy nadopuje a hlqvme namaze rameno poradnou porci hrejivky, ale strach z Vas pres vsechno jde a klidne bych vas za favorita videl.

Reagovat
telka11

Strange as it seems going into today's game, Tom Brady has thrown more touchdowns in Denver this season (3) than Peyton Manning (1).

Reagovat
Chazy

Tak snad se Broncos dneska vrátí ty jejich celotýdenní slovní útoky a trapošení.

Chovaj se jak kkti, tak snad i z toho zápasu odejdou jako kkti.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše fanoušek Patriotů

Reagovat
Chazy

Však Patrioti celej týden proti Broncos neřekli ani slovo, ne? Jestli mi něco neuniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu ohledně "podfukování" míčů, nahrávání. Karma má spíš co vracet Vám.

Reagovat
Chazy

Podfukování míčů není a nikdy nebylo dokazování.

Nahrávání = http://yourteamcheats.com/static/img/scandals/spygate.jpg

Je mi jasný, že ani o jednom z toho nevíš ani hovno a vůbec nerozumíš tomu, proč za to někoho nenávidíš, ale je mi to upřímně jedno.

Co má nějaký podvádění společnýho s tím, že se hráči Broncos chovaj jako kkti?

Reagovat
Chazy

* dokázaný

Reagovat
Chazy

A mimochodem.

On September 17, 2004, the league announced that, for the second time in three years, the Denver Broncos were fined nearly a million dollars and would, once again, lose their third-round draft pick because of salary cap violations between 1996 and 1998.

= vaše dva jediný prsteny v historii.

Reagovat
telka11

jsem vubec nevedel

Reagovat
Barm@n

Dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bavíme se o tom, že by se mělo někomu něco vracet. Vám se to zatím nijak herně nevrátilo. Ale třeba je to důkaz toho, že kste v tom fakt nevině. Jinak já vás rozhodně nenenávidím ( divné slovo), ale spíš jste mi prostě nesympatičtí a rád si ohledně tohohle kopnu, ať už to třeba vám zainteresovaným připadá jakkoliv hloupé. Taky to může být tím jak jste dominantní a v takovém případě vzdycky nekdo ten tym bude milovat nebo nemit rad a malokdy zustane v neutralnim postoji (jinak pisu na dotykove obrazovce, tak jsme vzdal snahu o diakririku ted). Jinak ze sportovni stranky Patrioty hrozne uznavam (viz. vyse). Ale to, ze jsme se chovali jako kokoti je podle me pochopitelny. 1) Talib, CJ, nebo Ward nejsou svatousci a tohle chovani od nich slo ocekavat 2) jsme proste vnimani jako outsider a oni timhle reaguji, velkohube a drsne prohlaseni. Samozrejme to neni dobry zpusob, ale kdyz budou hrat nejlip, jak umi, tak me to bude stvat fakt min.

Reagovat
Chazy

Jo, já to beru, sorry za nesmyslnej útok s "víš o tom hovno"... jsem na nervy jak sviň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to vubec neberu, taky jsem a chapu to. Navic to byla cista provokace. Jako na hristi treba tu zakernost Warda a Aquila taky nemusim, ale zase hraji fakt dobre, takze je tezke je nejak nemit rad. Trashtalk od Jacksonq byl taky mimo a vetsinou to dopada tak, ze se to tomu tymu vrati a i z toho mam trosku strach.

Reagovat
Chazy

Já obecně nemám rád hráče, co riskujou zdraví ostatních v NFL. Měli sme loni Brownera a styděl jsem se za něj občas. Prostě operujou s obrovskou silou a většina kvůli tomu ctí fair play, strašně mě serou ti, co z toho nějak vystupujou.

Talib, to je něco jako Suh, je to kokot, provokuje, mimo hru dělá suarezoviny, ale zas nemyslím, že by někoho chtěl zranit. Ale ten Ward... mám z něj strach jako z nikoho, on fakt rád skočí někomu na kotník, koleno.

Reagovat
Kowe

suarezoviny? to spíš costoviny ne?

Reagovat
Chazy

Jako asi jo, měls pravdu no ... já mu jen nadržuju, protože je hrozně super mimo hřiště a tak. Ale je to podobná postavička jako Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Talib si zas hrozne rad pomuze fauly, ale neni to zadny fatal. Proti Wardovi bych hrat fakt nechtel, to je pravda. Na druhou stranu si myslim, ze u nas jeste chvili bude a z herniho hlediska bych ho tam i rad videl, takze si musim zvyknout

Reagovat
Chazy

A jinak vrátilo Po SpyGate ztratili Patriots SB a 19-0 sezonu díky helmet catchi a další rok se Brady zranil na rok.

Reagovat
Dawon

wtf proboha pravdolaskari dorazili

Reagovat
Kowe

kdyby to aspoň byla pravda a láska, ale tohle je sračka a hejt

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva jste roztomili, jak se doplnujete

Reagovat
Dawon

dekuju

Reagovat
Chazy

jsou nej

Reagovat
Kowe

chtěl bys do trojky co?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi moc videt

Reagovat
Kowe

právě, moc tlačíš na pilu, to by asi nešlo.. vtíravý lidi nepotřebujem

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Hele, zase jakkoliv to preju Broncos a Peytonovi, tak je pravda, ze od Patriots proste trashtalk nebyl a napriklad Smith, Jackson a dalsi Broncos meli fakt debilni kecy.

Reagovat
Kowe

Povinnost se podívat na Brady Six splněna, teď už jen odpočítávat minuty.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

No krásně začala ta neděle, tak snad to bude pokračovat i nadále

Reagovat
Chazy

tahle sezona si zaslouží titul Leicesteru

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja bych ho pral i Arsenalu, ale kdyby to Leicester fakt dotahnul

Reagovat
Chazy

Jj, mám to přesně tak, přeju to Arsenalu nejvíc z těch týmů, co maj reálnou šanci, ale výhra Foxes by byla taková pohádka, to bych si užil.

Reagovat
Kowe

ale nikdo nepomyslel na koeficient

Reagovat
Chazy

Jo, z tohodle pohledu chci Spurs a Foxes v LM. Přjeu si 3 týmy pro Anglii. Prostě aby se ukázalo, že ta liga směřuje kvalitou někam k francouzský.

Reagovat
Kowe

tak to ale všichni víme, že směruje dolů

Reagovat
Chazy

To asi jo, ale kdyby se to vyjádřilo ztrátou místa v LM, bylo by to dost drsný

Reagovat
Kowe

jinak samozřejmě k francouzský.. to zase přeháníš ten vývoj je ale klasikckej, celou hstorii se ty nejlepší střídají v tom, která je zrovna top

Reagovat
telka11

To urcite, taky bych jim to pral, je vubec skvely, ze jsou tak daleko. Ale proste pristi rok jde do City Guardiola, Slepice se zlepsujou, Chelsea asi Sampaoli, mozna Jose do MU...proste bud letos, nebo uz u nas Wenger titul nevyhraje

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sali5

Já ti nevím, sice mám Arsenal i City celkem rád, oba mají v kádru hráče, kteří jsou mi sympatičtí, ale když vidím, jak tragicky neustále ztrácí proti slabším, tak se pomalu začínám přiklánět na stranu Leicesteru, který si to z nich zaslouží nejvíc a navíc by to byla fakt pohádka, i když potom by to znamenalo pro anglický fotbal pohromu v evropských pohárech.. ale tak co, hlavně že to letos nebude MU, pak už je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Bradina do toho

Reagovat
Swarley

Packeeeeeeeeeeeers

(ať dodržíme celosezónní tradici )

Reagovat
Swarley

jak to vůbec máme tady mezi nezaujatými? Broncos nebo Patriots?

Reagovat
telka11

Peyton, jinak bych byl asi neutral, nesnasim oba tymy

Reagovat
I am Mancunian

fandime goatovi, takze broncos

Reagovat
Chazy

Jak můžeš fandit těm cheaterům

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

You and Palpatine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Reagovat
Busby babes

fandim Bradymu, tak Patriots.

Reagovat
Maresma

Broncos asi

Reagovat
aither

Broncos

Reagovat
Barm@n

Pats

Reagovat
smazaný uživatel

Patriots

Reagovat
chowas

jednoznacne Patriots

Reagovat
Trand

Je to jedno celkem.

Reagovat
raduinho

Patriots a epický SB s Panthers.

Reagovat
I am Mancunian

dajte stream pls, najlepsie youtube

Reagovat
telka11

Frodo jede hezky

Reagovat
Dawon

akorat to youtube je tak o minutku pozadu, tak kdyztak pozor na spoilery v diskuzi

Reagovat
Kowe

dík, vypínám to

Reagovat
Barm@n
Reagovat
Dawon

wow, pekne to oni delaji dycky, nebo jen dneska nejaka spesl akce?

Reagovat
chowas

aj minule vysielali sa mi zda

Reagovat
I am Mancunian

vdaka

Reagovat
Chazy

Network gameday kokoti fakt, mi budou chybět po konci sezony stejně jak ta NFL samotná

Reagovat
formic81

Tak pojdme Broncos

Reagovat
Chazy

At a June 2015 charity event in Pittsburgh, former San Francisco 49ers quarterback Joe Montana confessed that, in the 80s, his "offensive lineman used to spray silicon on their shirts." Montana said they continued the practice "until they got caught."

In his January 7, 2015 appearance on the ESPN program PTI, former 49ers quarterback Steve Young admitted that he paid the ballboys $20 to keep the game balls warm on cold days.

Já nevím fakt

Reagovat
Dawon

neres taky uz bejkarny hergot!

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATS

Reagovat
Chazy

Zrovna sem objevil ten web

Reagovat
Chazy

"offensive lineman used to spray silicon on their shirts."

Tohle mě prostě rozesmálo, to nevymyslíš

Reagovat
Dawon

je to prdel no, je super co sou ti hraci vsechno schopni vykoumat

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
telka11

proste tyhle smely se asi dely, dejou a dit budou, stejne jako v NBA nebo PED v MLB. Holt je je to asi soucast sportu uz, i kdyz se mi to hnusi

Reagovat
Chazy

Jako mně to přijde jako takový srandovní pokusy si pomoct no. Mě to nijak netrápí, nevěřím tomu, že ste vyhráli 5 prstenů díky nasprejovaným linemanům, zahřátým míčům a porušování salary capu

Reagovat
telka11

To sice ne, ale stejne je to kekel a ja jsem na tohle proste hrozne haklivej srat na to, jdeme hrat

Reagovat
I am Mancunian

pizza teraz dopecena, mozme ist

Reagovat
formic81

Nachos a salsa a protein

Reagovat
-Kopy-

domácí pizza

Reagovat
I am Mancunian

ja robim lepsiu ako z pizzerie, pol roka som si vylepsoval cesto, cela rodina chodi na moju pizzu

Reagovat
Swarley

aj Olo dostane?

Reagovat
I am Mancunian

schvalne som ju az teraz spravil, ked odisiel frajerke

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

Reagovat
vladis271

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kowe

pomeranč

Reagovat
I am Mancunian

americka hymna, zimomriavky

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tě tak Oľo slyšel

Reagovat
I am Mancunian

nie je doma, tak si to mozem dovolit

Reagovat
Trand

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Kopy-

tak pojďme, finále Patriots vs Cardinals

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni scenar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim. Tesim se na poradny fotbal abych si spravil chut po ty dnesni hruze. Kua ja se tak tesim

Reagovat
Chazy

PAAAATS

Reagovat
smazaný uživatel

Cmooooon PATS

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Talibovi nehodlaji piskat cely zapas

Reagovat
Dawon

boze ten pass rush, to je smrt

Reagovat
telka11

Je videt, ze Brady ma v hlave, ze se toho musi zbavovat rychle, tohle byl takovej pul INT. Z ty obrany fakt jde strach

Reagovat
formic81

Bude to rezba

Reagovat
I am Mancunian

defkaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jamieeeeee

Reagovat
telka11

Collins, BOOM

Reagovat
Dawon

dlouhe 3. downy musime pohlidat kurva

Reagovat
I am Mancunian

hahaaa

Reagovat
I am Mancunian

goat ich tam krasne porcuje

Reagovat
I am Mancunian

krasaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to nezakriknout dopiiiici

Reagovat
telka11

Krasnej drive, TD to chce

Reagovat
Swarley

wow, pěkněěěě

Reagovat
Trand

Peyton parádní formička.

Reagovat
Dawon

co to do pice bylo?

Reagovat
Dawon

totalne rozebrana obrana, to si maji chlapci hodne o cem povidat

Reagovat
aither

Peytoooon

Reagovat
telka11

WHAT A DRIVE, GOAT IS BACK

Reagovat
formic81

Omahaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Daniels

Reagovat
smazaný uživatel

0 z 80 pokusu v PO predtim, ted Peyton v prvnim drivuuuuu

Reagovat
Chazy

Tyve, asi nejhezčí drive, co sem od Peytona viděl za celej rok.

Zatím je jejich gameplan geniální

Reagovat
Chazy

Ale nechápu tu soft coverage

Reagovat
telka11

Vyborne namixovany, takhle pestry to proti Steelers vubec nebylo

Reagovat
formic81

Jinak v obrane Pats se da najit par sympataku zato v utoku

Reagovat
Chazy

Tyvole, nehledej sympaťáky u franchise, co vraždí lidi

Reagovat
smazaný uživatel

9/11 byl jejich job asi

Reagovat
formic81

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Swarley

já si stejně nemůžu pomoct, Peyton na té lávce vypadá jak děda, co si čte noviny a ne že by řešil gameplan na takovej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

zrovna se mě kamoš ptal, proč mu to aspoň nedaj na tabletu

Reagovat
Swarley

správnej oldschool, ale pro tohle mám fakt pochopení...já se nikdy nemohl učit nebo cokoliv dlouho číst z noťasů nebo tabletů...prostě papír je papír, asi jsem fakt starej...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni vubec o stari

Reagovat
aither

Taky to mám, vše na papíru, žádný notebooky, tablety, čtečky

Reagovat
Kowe

Reagovat
telka11

horej mi oci a proklinam se, ze jsem nesel do copy centra

Reagovat
Eric_The_King

Asi je to o zvyku a disciplíně, já sem když jsem se naposledy něco učil používal kombo notebook a papír.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Vidite sa v nom?

Reagovat
Chazy

Woow, vykání na EF

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
telka11

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Payton se zdá ve formě

Reagovat
Chazy

Fakt děsivej úvod zápasu, Brady skoro int, Peyton tohle.

Ale museli přes třetí downy, tak snad no. Ale i tak nepěkný, jako kdybysme byli dokonale připraveni na běh a vůbec si nepřipouštěli, že Peyton něco hodí.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme si nic nalhávat, to si asi nepřipouštěl nikdo

Hezky si tu defku Peyton naporcoval, snad mu to vydrží do konce.

Reagovat
I am Mancunian

wolfe, moj najoblubenejsi hrac z defky broncos

Reagovat
Dawon

aha...jaky byl rozdil mezi timhle a Ryanovou DPI?

Reagovat
Chazy

Malej, ale ta DPI Ryana rozhodně byla

Reagovat
Dawon

byla, nerikam...stejne jako byla tahle podle me celkem jasna

Reagovat
Chazy

Taky mi přišlo no, co už.

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

gronk jak zebre flagy, ako moze niekto fandit tomuto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš šašek fakt

Reagovat
I am Mancunian

ale no

Reagovat
EXoRcIsT

sak cisty faul tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně rozhodčí vole...to zas bude

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nejuplakanejsi fans v lize ?

Reagovat
Chazy

Spolu s Cardinals, oběma fandí Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

too určitě

Reagovat
chowas

Reagovat
formic81

Jeste fanousci seattlu

Reagovat
I am Mancunian

jednoznacne

Reagovat
Dawon

DEFKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

A DANNYYYYYYYYYYYYYYYY podme naladit lonskou PO formu

Reagovat
Chazy

Ty seš docela nechutně napřed

Reagovat
Dawon

koukam na toho froda....jestli mas gamepass, tak ten byval dycky pozadu no

Reagovat
telka11

Ale zase Pats jsou na ten rush nachystany vyborne

Reagovat
Zaschrona

DANNY

Reagovat
Kowe

péčivo chleba čtyry rohlíky

Reagovat
Dawon

to by mohli vriskat pred snapem cesti QB

Reagovat
telka11

kokot, momentum killer, no

Reagovat
smazaný uživatel

Sudi zatim naprosto skveli

Reagovat
Dawon

to je tupec, fakt tupec tohle si proste nemuzem proti tehle obrane dovolit, to se neda

Reagovat
Sali5

Down goes Brady

Reagovat
I am Mancunian

W O L F E

Reagovat
formic81

Wolfeeeee

Reagovat
telka11

KUGELSACK! YEES, melte je, dokud nevi

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfeeeeee !!!!! .

Reagovat
Swarley

reklama v rohu na Nationwide, to je boost pro Peytona

Reagovat
smazaný uživatel

Patrioti ale perfektne pripraveni na beh

Reagovat
smazaný uživatel

NeNeNeNe

Reagovat
Kowe

na co je to challenge?

Reagovat
Dawon

podle me dobra...ze to nebyla forward pass a tim padem fumble a mame mic

Reagovat
Chazy

Že šel ten pas zpětně, pak je to fumble. Jako předávka RB žejo

Reagovat
Kowe

jaj to jsem si vůbec nevšim že to nebylo ani o y dopředu. Se mi dneska frodo hrozně seká

Reagovat
telka11

proc to ten zalud Hillman aspon nesebere, tohle muze bejt hodne drahej mamvpicismus

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se momentalne vic libi CJ

Reagovat
Zaschrona

to by mel byt fumble, jde to mirne dozadu, ale skoro tutove to nechaj

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde že rovně ale hlavně too není jednoznačný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě incomplete

Reagovat
Jerichoo

fumble

Reagovat
Dawon

tohle neotoci no, neni dostatek dobrych zaberu

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne dva jasny jsem videl. Spravny rozhodnuti

Reagovat
niflheim

Proč jsem si myslel, že to začíná až v deset

Reagovat
Swarley

ale tak trefil jsi den, to je docela pokrok, ne?

Reagovat
Dawon

hej vy ste fakt uz regulerni dementi, jak se to muze tady nekomu stat kazdy tyden?

Reagovat
Kowe

protože je člověk zvyklej na jasnej čas a ne tady to přesouvání

Reagovat
Dawon

WOHOOOOOO ale tim padem nam vzali TD kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeees

Reagovat
Zaschrona

sudi

Reagovat
Zaschrona

ale jo, zaber prukaznej urcite byl, Peyton to hazel o jednu carku dozadu

Reagovat
Eric_The_King

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Dopici

Reagovat
formic81

Luckeri zase

Reagovat
Chazy

měli dostat TD

Reagovat
Trand

Steven Jackson

Reagovat
smazaný uživatel

Roonie ty vole ....

Reagovat
niflheim

Ward pořád stejná píča

Reagovat
formic81

Hezkej tackle

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Nikdo není větší píča jak Ward

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna jo, ale tohle byl cisty tackle

Reagovat
Chazy

Nevzal ho helmou do helmy?

Reagovat
smazaný uživatel

to mozna jo, ale bylo to diky jeho kutalejiciho pohybu, navic byl v motinu a proste nebyl dole, ale furt ve hre

Reagovat
Dawon

byl dole uz davno prave, proto hodil flag...tackloval ho typek 10 yardu zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohl Ward vedet, navic se dal vesele kutalel do EZ, mozna ne fumble, ale rozhodne ne PF

Reagovat
Chazy

Jenže on už se nikam dál dokutálet nemoh, byl to útok na hráče down by contact

Reagovat
smazaný uživatel

zitra uznam, ze jsem kokot ted to proste Ward nemohl vedet atd. Nemuzete chtit racionalni uvazovani po fumblu a danych bodech

Reagovat
Kowe

po takové době co se to stalo už racionální uvažování právě musí nastat

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kowe

jako když se na to díváme nějak hromadně tak jo, ale když jsem tady relativně v klidu u TV tak vpohodě

Reagovat
Dawon

ja uz moc v klidu nejsem

Reagovat
Kowe

píšu relativně doma si atmosféru sám neudělám tak, abych u toho vypl mozek

Reagovat
smazaný uživatel

po konci zapasu hele

Reagovat
Dawon

ale v pohode, ja to chapu...porad mam jeste chut vycelit zed za ten minuty PAT

Reagovat
Dawon

dole pises ze jasny fumble, tak si to prosimte ujasni...vletel do typka asi sekundu potom co byl down by contact...co to jako je za argument ze to nemohl vedet? Nikdy za zadne situace nemuzes takhle vletet do typka na zemi helmou napred

Reagovat
telka11

Celkem jasnej, borec je down by contact, tohle je proste cheap shot. To, ze to nemohl vedet, je argument leda proti ejectionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super sudi nas ted vyjebali, dalsi fumble a cau, tady Wardovi pomohía povest

Reagovat
Dawon

COME OOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Kowe

Ward už zase zmrdí

Reagovat
aither

Boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

S-Jaaaax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

tak toto rozhodlo cely zapas, samozrejme rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Ale tak zase.. podle těch záběrů to prostě forward pass nebyl..

Reagovat
I am Mancunian

to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Bavime se o Wardovi,ne ? To byl proste fumble NE

Reagovat
Dawon

Boldena tackloval typek uz 10 yardu predtim, sledujes to vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Ten byl down by contact určitě předtím

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

zrovna ty to musis ocenit

Reagovat
Zaschrona

vsak ocenuji

Reagovat
Sali5

Gostk

Reagovat
Chazy

Jedinej first rounder

Reagovat
chowas

keeper

Reagovat
Trand

Keeper

Reagovat
Dawon

TO SNAD NE PROBOHA

Reagovat
telka11

Hnusnej hit, ale teda LEEEEEL gostkowski

Reagovat
Kowe

keeper

Reagovat
Zaschrona

zrovna dneska

Reagovat
formic81

Gostkowsku very najs

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Mala spravedlnost

Reagovat
niflheim

Keeper

Reagovat
niflheim

Tak to je jasný, letos nekeepuju.

Reagovat
chowas

este bude za hrdinu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Too trefil šajtlí nee?

Reagovat
Dawon

suepr nacasovani keepere, naprosta parada

Reagovat
Jerichoo

on nedal 525. v rade až hej

Reagovat
chowas

ale zas malo by sa to ratat az od tejto sezony

Reagovat
Sali5

Sandeeeeeeeeers

Reagovat
Trand

Reagovat
Sali5

Pěkně

Reagovat
Trand

Sandeeeeeeeeers

Reagovat
I am Mancunian

butler moze ist handy fajcit

Reagovat
telka11

SANDEEEERS krasne zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

SANDERS !!!!!

Reagovat
niflheim

Oh-ma-god

Reagovat
Dawon

ok no, tak jestli dneska hraje Peyton z roku 2013 a nase secondary z roku 2013 tak to asi moc nepujde

Reagovat
-Kopy-

to pěkně posral Butler, proč se to snaží v takové situaci chytat

Reagovat
Zaschrona

neni v tehle situacich lepsi ten balon se snazit jen vyrazet, misto te snahy o int? vicemene jen tohle dava Broncos ted slusnou sanci na to, aby tenhle drive skoncil bodama...

Reagovat
Zaschrona

ok, nedava

Reagovat
Chazy

Nejen QB trpí hrdinskýma tendencema

Reagovat
niflheim

To je asi prostě instinkt... stejně, jako když raději bere int na 4th než incomplete a lepší pozice, či když vybíhají z endzony místo kneel downu.

Reagovat
Zaschrona

treneri asi tohle musi marne do tech hracu hustit, nekonecny boj zvlast kdyz hraci casto prave za tyhle veci pak dostavaj bonus ve smlouve

Reagovat
Sali5

Brady

Reagovat
Trand

Brady

Reagovat
Dawon

boze muj, to naproste zoufalstvi...takhle hazu inty ja v maddenu

Reagovat
Zaschrona

Brady

Reagovat
smazaný uživatel

VOooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

je tak dál Tome

Reagovat
formic81

Dibre Tommy

Reagovat
aither

iiiiiiiint

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
Chazy

No tak tohle bylo strašný od Bradyho

Reagovat
Chazy

Nejhorší hod sezony od něj snad

Reagovat
Eric_The_King

Od pátého kola minulé sezony bych řek

Reagovat
Kowe

nezapomeň na SB

Reagovat
Eric_The_King

pravda

Reagovat
telka11

tak takovej overkill bradyho utoku jsem necekal krasnej int, Miller skvele naznacil

Reagovat
telka11

Co s tou secondary je? Si Peyton muze jeste vybirat

Reagovat
I am Mancunian

kurva a ja musim akurat srat

Reagovat
Swarley

nemáš žrát tu pizzu

Reagovat
telka11

a nechat neco Olovi

Reagovat
I am Mancunian

to je ten moj zaludok, vydrzala vo mne 45minut, ale stalo to za to

Reagovat
Swarley

aaa, sry, jsem na to zapomněl

Reagovat
I am Mancunian

vpohode

Reagovat
Kowe

tak to snad nestihneš vysrat ty vole

Reagovat
I am Mancunian

bohuzial ano, ale nechajme tuto temu radsej tak

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Brady má asi rýmu nebo co

Reagovat
Maresma

Peytooooon

Reagovat
Trand

GOAAAAAAAAAT

Reagovat
Sali5

Daaaniels

Reagovat
formic81

Daniels bejbe

Reagovat
aither

Danieeeels

Reagovat
Sali5

Ok, tak tohle už je divné

Reagovat
Barm@n

Tak aspoň za Owena.

Reagovat
telka11

DAAAAANIEEEEELSSSS Pome, nez je Belichick zabije v satne

Reagovat
Chazy

Naše secondary v tomhle drivu

Reagovat
Dawon

ja fakt nechapu co to predvadime...2 snapy zpatky mohli 2 hraci dat jednoduchy TD, pokud by to peyton trefil...zatim totalni rozklad na obou stranach mice

Reagovat
Chazy

Jj, ta první hra byla katastrofálností srovnatelná s tím intem Bradyho

Reagovat
Dawon

tohle uz je snad 3. nebo 4. dlouhy treti down, co sme jim pustili...katastrofa fakt

Reagovat
niflheim

Tak kurva Tome prober se teď.

Reagovat
Chazy

Skvěle si to vymyslel s těma Broncos

Reagovat
Kowe

celej den o té jeho capině přemýšlím

Reagovat
Chazy

To máš tak, když on Broncos viděl hrát naposled asi tak v SB proti Hawks

Reagovat
smazaný uživatel

To docela hodně lidí a proto jsou tak podceňovaní

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ale tak posral mi to Burfict.

Reagovat
Chazy

Jakto, však si říkal, že Steelers porazí Broncos a budem s nima hrát doma. Burfict ti to zachránil

Reagovat
niflheim

To ne, Bengals je mohli vyřadit a měli bychom je doma, potom Broncos by měli Chiefs. No a nebýt zrakvený Brown, tak tam Steelers vyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to deje Peyton 2TD Brady int

Reagovat
niflheim

Tablet-gate

Reagovat
Chazy

klasika na hřišti historickejch cheaterů

Reagovat
Kowe

jasná kontumace

Reagovat
Swarley

Daniels taky slušný, prošedivělej, vypadá tak na 50...to je fakt klub veteránů...

Reagovat
Dawon

ok, tak tohle byl ale zas krasny hod

Reagovat
Swarley

stačilo troška prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

furt je to Brady

Reagovat
formic81

Malik Jackson by se mi libil v SF

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam jde s těma tabletama? Jsem to nějak nepostřehl úplně

Reagovat
niflheim

Patriotům všechny nejdou, Broncos šlapou..

Reagovat
Dawon

na patrioti stridacce vsechny klekly, broncos vsechny fungujou...resi se jestli podle pravidel nemusi broncos ty svoje vypnout a nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Tabletgate

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Patrioti medicinu jim Kubriak naordinoval

Reagovat
Dawon

TOMMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
niflheim

Tommy Foooooooooooooootbaaaaaaaaaaaaaaaaaall

Reagovat
chowas

Tommy

Reagovat
chowas

najdlhsi beh v zapase

Reagovat
Trand

Brady Ale hezky se proletěl.

Reagovat
Swarley

Brady už začíná, na to musí Peyton odpovědět

Reagovat
smazaný uživatel

G A Z E L A

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
niflheim

Longest run today...

Reagovat
C0br

brady zas bude mít nejvíc naběháno

Reagovat
Jerichoo

Zatial jednoznačne najlepší rusher

Reagovat
formic81

Aspon dostal peknou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

no pánové, já myslím, že Tom dostal jednu z nejhezčích na světě vůbec...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Eric_The_King
Reagovat
I am Mancunian

tak to vobec

Reagovat
telka11

Reagovat
telka11

Brady

Reagovat
Swarley

ale zajímavý, že ho u těch běhů sestřelí pokaždé stejně a letí pokaždé stejně

Reagovat
Eric_The_King

Gazelaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Cannon nehorázně nestíhá na RT.

Reagovat
Sali5

Výborně defka

Reagovat
formic81

Ten passrush miluju

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

kurva....takhle nervozni sem u naseho FG snad jeste nebyl

Reagovat
Chazy

Letos s Giants?

Reagovat
Dawon

napadlo me to, ale tady uprimne fakt vic to by byl solidni mentalni rozklad, pokud by nedal dva po sobe, to by silene poznamenalo cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Vona, Wolfa musime udrzet. Malika bych nejradsi taky, ale ty dva proste musime.

Reagovat
formic81

A nepodpsal nahodou Wolf smlouvu dlouhodobejsi?

Reagovat
niflheim

On January 15, 2016, Wolfe signed a four-year extension with the Broncos worth $36.7 million.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zapomnel jsem uplne.

Reagovat
smazaný uživatel

jo mas pravdu

Reagovat
I am Mancunian

podpisal

Reagovat
formic81

Myslim ze fer cena zato Von dostane tak 5 let 50 mega minimalne

Reagovat
formic81

Teda 60 mega

Reagovat
telka11

Neskutecnj passrush, nevzpominam si, kdy jsem Bradyho videl takhle vyvedenyho z miry

Reagovat
I am Mancunian

len to treba udrzat cely zapas, to bude tazke

Reagovat
telka11

ale zatim nebyli moc dlouho na hristi, to je super

Reagovat
formic81

Reklamy s Rogersem

Reagovat
Trand

Chazy, kde jsi na to přišel s tím Doktorem, že nesnáší Pats? Dneska je hrozně chválí

Reagovat
Chazy

Už jsem několikrát psal, že ho znám z netu, takže i ze soukromejch konverzcí.

Reagovat
Trand

Aha. Teď třeba říkal, že je to bezpochyby nejlepší tým poslední dekády a že ani ty skandály to nemůžou nijak ohrozit a vychvaloval hrozně Belichicka s Bradym.

Reagovat
Chazy

To ho každopádně ctí

Reagovat
Trand

Tak jako všichni víme, že je to pravda, ale ti praví hejtři by to nikdy nepřiznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne je to hlavne kvalitni komentator, aspon pro zacatecniky s NFL. Skoda, ze tahle osobni zainteresovanost nejde poznat i fotbalovych kom

Reagovat
formic81

Ta zainteresovanost by z profesionalniho hlediska vubec nemela existovat... V tomhle sportu si to muze dovolit kor v CR, ale uz vidim jak Bosak preje treba Barcelone to by ho druhej den povesili

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze u neho to poznat nejde, zatimco u fotbalovych kom. mega. Napsal jsem to jak kokot v predeslem komentu. Osobni zainteresovanosti se ve wportu asi nekde vyhnout, zvlast kdyz vidis tolik tech zapasu

Reagovat
Kowe

taky jak u něj to může jít poznat, když Lions jsou v TV jednou za uherskej rok

Reagovat
Kowe

a on by pravděpodobně stejne fandil proti nim, jen aby si potvrdil že Stafford je špatnej

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fakta jsou fakta.

Reagovat
Kowe

taky nesnáším SAFa a United ale přitom je uznávám jako nejlepší tým

Reagovat
Trand

Nojono.

Reagovat
Trand

Jen je prostě asi velkej profík, když to u něj při komentování fakt nejde poznat.

Reagovat
niflheim

Defka

Reagovat
Dawon

Kdyz ti ze sacku utece Peyton, tak to je ale na rucnik Collinsi

Reagovat
Chazy

Reagovat
telka11

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

In his 164th career game, that's Steven Jackson's first career @NFL playoff touchdown.

Reagovat
Dawon

jinak to ale regulerne musi byt nejpomalejsi RB v NFL i Lacy co ma 20 kg nadvahu by ho presprintoval

Reagovat
Chazy

Nebejval takovej vždycky

Reagovat
Dawon

tak to je mi jasne

Reagovat
Trand

Pro tohle mu to hrozně přeju. V Rams se prostě úspěchu nedočkal, aby to nečekalo i Gurleyho.

Reagovat
Trand

To taky nechápu, jak za takovou blbost může bejt 15 yardů a ještě je to klasifikovaný jako nesportovní chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

nektere ty pravidla jsou fakt hodne zvlastni, tohle mi prijde jako uplny nesmysl a je to trestane stejne jako naky tvrdy hit

Reagovat
Chazy

Reagovat
telka11

Co je tohle za dementni 15-yard penalty?

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Zaco bolo teraz tych 15y penalty?

Reagovat
niflheim

To ale není možné s těma tabletama

Reagovat
telka11

Peyton a jeho papiry

Reagovat
C0br

Reagovat
Dawon

jak pres kopirak loni s Ravens na konci polocasu, uplne stejne jak pica zahodi v zaklonu nazdarbuh

Reagovat
niflheim

Bože.

Reagovat
formic81

Tommy INT

Reagovat
smazaný uživatel

Tom

Reagovat
smazaný uživatel

Pass Rush

Reagovat
aither

Brady jede

Reagovat
telka11

BLITZKRIEG

Reagovat
Chazy

No, berme to prostě jako slabší punt

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Já čekal TD před drivem, takže ok, beru

Reagovat
telka11

ted uz jo no

Reagovat
I am Mancunian

tominkooo, dneska ideees

Reagovat
smazaný uživatel

Probíhá aktualizace 1 z 287, prosím nevypínejte počítač...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chowas

dobre nacasovanie

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno jsem preintalovaval visty. Aktualizace jsem si rozdelil na dva dny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Nedávno jsem předělával ¨7 a běželo to více než 12 hodin

Reagovat
niflheim

Peytonův xycht

Reagovat
Dawon

presne tohle mel ale udelat Brady no, schytat hit a srat na to, ne to zahodit jak ocas

Reagovat
Chazy

breesovina

Reagovat
niflheim

Zjebej ho Joshi

Reagovat
Chazy

Já už bych snad neházel. V tuhle chvíli prostě nejsme schopni v útoku skoro ničeho, chce to přehodnotit o poločase.

Reagovat
Dawon

vyjimecne sem taky dost pro konzervativni dohrani polocasu, budem radi pokud to bude o polocase jen o 5 a musime se vzpamatovat

Reagovat
niflheim

Aspoň se probere defka v šatně na tabletu

Reagovat
Chazy

Pauza proti Peytonovi málokdy vyjde ve tvůj prospěch ale

Reagovat
niflheim

Reklama na surface

Reagovat
niflheim

Tomovi to jde vidět na očích.

Reagovat
Swarley

Reagovat
formic81

Tommy nevi absolutne co se deje

Reagovat
Dawon

az ted sem si uvedomil...my vyhrali hod minci a zvolili sme zacinat v utoku? To Bill nedela snad nikdy ne?

Reagovat
Sali5

Letos to ještě neudělal no, taky jsem se divil

Reagovat
Chazy

Jako když člověk musí Bradymu přičíst INTy jako zkompletovaný pasy, aby byl nad 50%, tak je to naprd

Reagovat
formic81

Chtelo by to td do satny

Reagovat
Dawon

pod, bud ke kickerum solidarni a netref taky neco

Reagovat
Sali5

Škoda, 1. hod trochu chyba Sanderse a 2. hod skvělá coverage, ale taky tam mohl Thomas udělat víc.. každopádně dneska to Peyton háže fakt moc pěkně

Reagovat
Trand

Peyton překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

McManus

Reagovat
telka11

Krasne FG, jinak ty Feelyho insighty jsou fakt super, tohle ti komentatori prote nevidi

Reagovat
Chazy

Butler hrdinsky na kickera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Takovej Bronco styl no

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jeste by mohl Wardik ale odepsat Gronkovi koleno

Reagovat
Chazy

Je fakt, že to je asi highlight jeho kariéry bez prstenu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi bez prstenu, nez prsten podvodem

Reagovat
Chazy

To aby změnil klub

Reagovat
Dawon

jeden...ale co teprve 4 prsteny podvodem

Reagovat
smazaný uživatel

Butler nezvlada

Reagovat
Dawon

No...ze je to jen o 8 s timhle vykonem je asi jeste vyhra...ale takhle to nepude no

Reagovat
Chazy

Ještě můžem slavit tohle jako výhru. Jak moh někdo před týdnem mluvit o blowoutu prostě

Reagovat
Dawon

tak zase kdo mohl tusit, ze nas Broncos porazi vzduchem? Ne ze bych cekal blowout, ale tohle fakt necekal asi nikdo

Reagovat
Chazy

Jde mi spíš o to, že bylo jasný, proti jaký obraně my budeme stát

Reagovat
Dawon

tak samozrejme, to byla picovina...ale je taky pravda, ze proti tehle obrane bez Edelmana, amendoly a pak i gronka, hightowera a collinse sme prohrali jen dost smolne

Reagovat
Kowe

mohlo to být o TD, takle dvě skórování.. keeper

Reagovat
Chazy

Je to o TD

Reagovat
Kowe

hraj proti Broncos 2pt

Reagovat
Chazy

Furt lepší jak nechat kopat toho tragéda

Reagovat
Kowe

tj fakt

Reagovat
I am Mancunian

nonic, je cas podat na peytona ako mvp SB50

Reagovat
Dawon

ono nejhorsi je, ze ja bych mu to ve finale pak i pral, jenze se bojim, ze by to dopadlo stejne jak pred 2 lety

Reagovat
I am Mancunian

toto bude pre neho rozpravkovy koniec, ja to tu pisem celu sezonu, musi

Reagovat
Maresma

taky mu to přeju.. ať může vklidu spokojeně ukončit kariéru

Reagovat
Dawon

jako kdyz uz neco, tak tohle bych asi prekousl nejsnaz no...skoda, ze se to nestane a dneska je jeste znicime

Reagovat
Swarley

jo tak tady ti nedělá problém naivně věřit...

Reagovat
Chazy

My nemáme v týmu Rooneyho

Reagovat
Swarley

dneska se mu narodil třetí syn, takže další pokles formy...

Reagovat
Chazy

Může se ještě zhoršit? Bych snad radši Rodallegu v týmu

Reagovat
Chazy

Nejhorší je, že Rodallega je ještě legenda Wiganu, ale to je podobný jak s tím Rooneym v MU

Reagovat
Kowe

on má tři děcka? takovýmu ksichtu by měli zakázat šířit svůj genofond sakra, pak ty britky tak vypadaj..

Reagovat
I am Mancunian

Kit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

dokud nam nehraje na QB tlusty scouser s nastrelenou hrivou, tak budu verit

Reagovat
Swarley

jak jste se tady hezky všechny tři svině sešly, však Brady vás svým výkonem ztrestá...

Reagovat
Kowe

jakože mu to vyhraje defka tak jako poprvní?

Reagovat
Dawon

tak na to uz se ale historie moc nepta no, prsten jako prsten...uprimne receno neznam z hlavy Montanovy statistiky z jeho vyher, proste jen vim, kolik jich vyhral a videl jsem nejake ty highlighty, tot vse

Reagovat
Kowe

vim že měl kolem sebe nejlepší ofenzivu ve své době

Reagovat
Chazy

Měl nejlepšího hráče historie NFL no

Reagovat
Kowe

to jak se dá určit?

Reagovat
Kowe

takže nejlepší WR historie

Reagovat
smazaný uživatel

nezakeiknout

Reagovat
Dawon

Lacy 16.34 mph > Brady 16.18 mph > Manning 15.22 mph

Reagovat
Sali5

Škoda, že Peyton po sezóně asi skončí, příští rok už by Lacyho předběhl

Reagovat
Dawon

krasne defka, krasne

Reagovat
Sali5

Latimer výborně

Reagovat
niflheim

Hergot, tomu tacklu se měl vyhnout.

Reagovat
Zaschrona

mohl to Danny vzit jeste o hezkych par jardu dopredu

Reagovat
Dawon

epic comeback starts right here

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Jenže NFL rohodčí si všimnou na replayi, že ten míček netrefil stůl

Reagovat
Chazy

Vlastně to pomůže nám

Reagovat
Dawon

no vsak to nam snad hraje do karet, ne? My sme v tehle analogii peyton

Reagovat
Chazy

Nejsem zvyklej být Peyton

Reagovat
chowas

ked som to pustal minuly tyzden, tak to nevyslo

Reagovat
niflheim

ME GRONK ME CATCH FOOTBALLS

Reagovat
Dawon

me injured

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

GROOOOONK

Reagovat
Dawon

GRONK konecne...a pekny blok od martina

Reagovat
niflheim

Brady teď strašně podhození Juliana, tam mohl klidně i uběhnout něco kdyby to lépe letělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pres koliiiinkooooo

Reagovat
Dawon

hej ja nevim, to mas vazne jako fanousek radost, kdyz tvuj tym hraje jak hovado na zraneni soupere?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to udelal ciste, to jako protoze ma Gronk bolistku, tak se bude hitovat od pasu nahoru?

Reagovat
Chazy

Pravda je, že tak vysokej hráč nejde tacklovat jinak než do spodní části těla. Srazit nohy k sobě, nic víc nevymyslíš.

Reagovat
Trand

Reagovat
telka11

sam brady rikal, ze to proste jinak bohuzel nejde

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, jenom Dawon nezvlada a chytl se

Reagovat
Dawon

se raduj z tacklu jako normalni clovek a neraduj se jak picka z tacklu "na kolinko"

Reagovat
Dawon

ano, ale to snad neznamena, ze budu mit skodolibou radost z kazdeho takoveho hitu, ktery tomu hraci muze potencialne ukoncit sezonu

Reagovat
Chazy

to jsem taky nepochopil no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

vždyť se tu celej den chová jak debil, tak co se divíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Stewart hezky na bejvalýho spoluhráče. Skoro jak Talib na Bradyho.

Reagovat
niflheim

To zase smrdělo...

Reagovat
niflheim

A to nebyla interferenčka?

Reagovat
niflheim

Hodit se to dalo.

Reagovat
Dawon

boze dalsi katastrofalni hod

Reagovat
Chazy

Brady neměl na koho, tak to hodil aspoň někam? To je skvělej postup

Reagovat
Jerichoo

Dehydratacia

Reagovat
Eric_The_King

Není ještě nějaká spekulace, proč Brady hází dneska tak nízko? Lowgate?

Reagovat
Sali5

Peytoooooooooooooon

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
Trand

GOAT

Reagovat
Dawon

to snad neni pravda

Reagovat
chowas

Peyton odpovedal na Bradyho beh

Reagovat
telka11

Tohle bylo rychlejsi nez Lacy

Reagovat
I am Mancunian

Peytooooooon

Reagovat
formic81

Peyton football

Reagovat
Chazy

zapomněl si na zdrobnělinu

Reagovat
telka11

Tonny?

Reagovat
Chazy

nic mě nenapadlo, Tonny dává smysl.

Reagovat
Zaschrona

Peytonny?

Reagovat
Eric_The_King

Manny

Reagovat
formic81

Tady to jde těžce

Reagovat
Chazy

Já vím

Reagovat
Sali5

Ok, tak nejdelší běhy obou týmů mají Brady a Manning

Reagovat
smazaný uživatel

kam se na něj hrabe Brady

Reagovat
niflheim

Butleeeeeeeeeer

Reagovat
Tomoro

youtubko kleklo nemate novy odkaz na youtube ? frodo je na muj momentalni net nepouzitelny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomoro

diky

Reagovat
I am Mancunian

co ten www.cbssport.com ?

Reagovat
Tomoro

jelikoz jsem fakt na pomalem netu to mi taky silene trha..

Reagovat
Sali5
Reagovat
Tomoro

diky

Reagovat
Sali5
Reagovat
I am Mancunian

tak potom skus na vipleague.me, ten ma malokedy sklame

Reagovat
Trand
Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
chowas

Reagovat
formic81

Blbej call ale

Reagovat
telka11

Pres extra linemana

Reagovat
Chazy

Fleming je hrozně pomalej, já bych na to používal toho našeho TE. Vypadlo mi méno teď

Reagovat
telka11

....Chandler?

Reagovat
Chazy

Michael Williams, Lions ho regulérně jako lajnaře hráli. Chandler je blokař bohužel nakkt

Reagovat
Dawon

Williams bych rek

Reagovat
niflheim

Williams.

Reagovat
Dawon

ten tam byl ted dobre na cumendu no...totalne zaspal snap nebo absolutne nechapu, co to melo znamenat

Reagovat
niflheim

On má snad i nehorázně flagů na sobě za sezónu, to většinou jenom rotuje

Reagovat
niflheim

Ten Flemming je tež parodia na lajnaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow ten tackle. Jakej reflex.

Reagovat
Dawon

jojo, to je to domaci prostredi, ktere sme zkusene a kalkulovane promrdali s Dolphins

Reagovat
Sali5

Však skvělá taktika, nemuseli jste hrát s pomlácenýma Steelers, Bill ví

Reagovat
Chazy

Navíc jsme si zranili Bradyho, někdy člověk jen tiše obdivuje genialitu

Reagovat
Sali5

Reagovat
chowas

Collins dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Collins nádhera

Reagovat
Chazy

Tohle Peytona naučil Brock?

Reagovat
niflheim

Tohle je pěkný, ale s takovou zase budeme začínat na vlastních 10 yardech

Reagovat
Chazy

A můžeš mi říct, co by jako byla lepší varianta? 40 yardovej sack, inkasovaný body?

Reagovat
Dawon

pick six?

Reagovat
Chazy

To mě nenapadlo, Peyton není Brady

Reagovat
Dawon

pravda

Reagovat
niflheim

Mi to prostě strašně připomíná SB pro Giants, kdy byl MVP Weatherford

Reagovat
Chazy

Mně to nepřipomíná vůbec nic, takovejhle zápas moc nepamatuju

Reagovat
niflheim

Tak tohle je trapas.

Reagovat
I am Mancunian

ajtak mam tuseni, ze to luckeri patriotski dneska uhaluzia

Reagovat
Sali5

Hele jsou to Patriots, já si nebudu jistý výhrou, dokud nepovedem o 3 skórování 2 minuty před koncem a nebudem na míči, každopádně to vypadá na pěkně nervózní konec

Reagovat
Dawon

danny kurva

Reagovat
telka11

Punter show

Reagovat
kubys

Ta reklama na Red Robin je v tuhle hodinu taková nasíračka...

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

Snad nebude ot

Reagovat
Dawon

no...aspon ze na sneaky se da vzdycky spolehnout

Reagovat
Sali5

Ale notak, vstávej

Reagovat
I am Mancunian

to by bol koniec

Reagovat
formic81

Wolfe musí zůstatfresh

Reagovat
niflheim

Ty vole... už jsem se lekl.

Reagovat
Jerichoo

To je v pici

Reagovat
Koubic_

MIMO ZÁPAS:

Hrajete tu někdo "závodně"?

Reagovat
Trand

Trochu

Reagovat
Koubic_

A za jaký tým? Já právě přemýšlím že bych to zkusil ale vůbec nemám představu kolik takový sport může stát.

Reagovat
Trand

No hrál jsem minul 3 roky v Pardubicích a teď jsem v Praze, ale asi letos hrát nebudu. No, záleží jak kde. Budeš platit ročně tak kolem 5000 za příspěvky a celou výstroj seženeš tak za 7000, pokud teda nebudeš kupovat to nejdražší.

Reagovat
Koubic_

tak to není nic pro chudého studenta jako jsem já

Reagovat
Kowe

12k nejmíň, tak 15k spíš

Reagovat
Trand

http://www.bikeathletic.cz/kompletni-sady/

Tohle je víceméně jedinej českej obchod, který prodává věci na fotbal.

Reagovat
formic81

Kluby i výstroj půjčují a příspěvky stojí většinou 5_6 tisic.

Reagovat
Koubic_

Já mám nejblíže Budějce, jenže ty příspěvky jsou samy o sobě celkem dost.

Reagovat
formic81

JoJo

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyz uz tady jste, tak v ceskych podminkach jake jsou idealni proporce treba pro DE nebo OLB ? tak monstrozni jak v NFL to snad byt nemuze, i kdyz je to asi pro tu pozici samozrejmne nejlepsi

Reagovat
Trand

To se nějak moc neřeší. Prostě jsi velký, tak jdeš do lajny, buďto obrana nebo útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě tak, no Vždycky se to dá dohnat hgh, ale to je poměrně drahá sranda

Reagovat
telka11

Cannon je dneska uplne mimo

Reagovat
Dawon

prava strana nasi OL je neco tak neskutecne zoufaleho, kdyby tam clovek dal misto nich dve kresla tak to udela vetsi sluzbu

Reagovat
Dawon

a zase zprava...to je fakt jak by tam nikdo nebyl

Reagovat
Sali5

Von

Reagovat
Dawon

ted to chce tri a von

Reagovat
Maresma

Ta defka je prostě brutální, to se nedá

Reagovat
niflheim

OL prostě nefunguje.

Reagovat
telka11

Jestli s Millerem neco neudelaj, tak tohle proste nevyhrajou

Reagovat
I am Mancunian

von miller time

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Miller dnes najlepsi hrac na ihrisku

Reagovat
Chazy

Aspoň můžou ty sezónní fňukny ostatních týmů vidět, co znamená špatná OL

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Este stale je to ovela lepsie ako vykon nasej OL v prvom zapase proti Cards

Reagovat
Chazy

Protože Rodgers furt čeká s míčem. Kdyby hrál jako Brady, tak jich má míň a kdyby hrál Brady jako Rodgers, tak jich má dneska jako Rodgers.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Tak ale celkovo suhlasim, minuly tyzden vsak prekvapivo drzala vasa OL. Zasa treba pochvalit aj defku Broncos, oproti minulemu tyzdnu hra ovela lepsie.

Reagovat
Dawon

ono spis minuly tyden podle me vubec nefungovalo pass rush chiefs...houston prakticky nehral a hali taky nebyl uplne fit, to uz holt pocitis

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Jo, tak na vás jsem zapomněl

Reagovat
Maresma

Nj, mi vždycky začne cukat oko, když vidím stížnosti na o-line.. ikdyž dobrý to samozřejmě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Von Miller si jde pro vejplatu no (ne, že by si pro ni nešel už před dneškem, ale takovej zápas mu určitě neuškodí).

Reagovat
telka11

KONECNE! ted se extra lineman vyplatil, vyborne Vasquez

Reagovat
I am Mancunian

anderson bejbeeeeeeee

Reagovat
telka11

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Peyton

Reagovat
Sali5

Kurva

Reagovat
Zaschrona

uffff

Reagovat
Dawon

...zas vykoupana secondary...no....uf

Reagovat
telka11

skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to bylo matchball, ale McManus

Reagovat
Maresma

To je napiču, takhle je to pořád jen o jedno skórování

Reagovat
smazaný uživatel

tohíe mel byt TD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
telka11

Ten extra point ted hodne boli

Reagovat
Trand

Pořád je to jedno skórování.

Reagovat
telka11

To jako vim, ale 2-pt conversion dneska nebude lehka vec.

Reagovat
Dawon

no on in ten TD samotny bohuzel nebude lehka vec

Reagovat
Dawon

bolet zacne az kdyz dame TD a nepromenim 2pt no...zatim nam naky 1 bod muze byt u rite

Reagovat
Eric_The_King

Já bych nejdřív udělal ten druhý TD, pak můžeme řešit extra pointy

Reagovat
telka11

Jakoze jasne, ale ja jsem tak nejak klidnejsi diky tomu

Reagovat
Sali5

Ale no..

Reagovat
niflheim

Jasná

Reagovat
Sali5

Jo, taky bych to pískl, jen že to prostě vůbec nebylo nutné a může to zbytečně probudit emoce..

Reagovat
smazaný uživatel

v te rychlosti to tak jasne zas nevypadalo, ale dobre rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

tak z toho zpomaleneho ok

Reagovat
aither

Reagovat
I am Mancunian

toto co je kurva

Reagovat
Chazy

Reagovat
Sali5

Injury gate

Reagovat
niflheim

Toto měl Tom trefit.

Reagovat
niflheim

4th down territory?

Reagovat
Zaschrona

skodaaa

Reagovat
Dawon

COME OOOOOOOOOOOOON

Reagovat
telka11

Ten Ward chybiiiiiii

Reagovat
Jerichoo

Pome kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Nervicky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

konecne neco hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Minitron

Reagovat
Sali5

Ježiš ale hlídejte to líp, napotřetí už to vyjde..

Reagovat
Dawon

trefo to tome do pice, tref to uz prosimte

Reagovat
I am Mancunian

podme defkaaa

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Defkaaaaaa

Reagovat
telka11

D-FENCE

Reagovat
Trand

CHRIS HARRIS

Reagovat
Sali5

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
aither

Deff

Reagovat
Jerichoo

OLine

Reagovat
Dawon

proc do pice? tim ze je to o 8 bych kurva kopal

Reagovat
telka11

Reagovat
Sali5

Jj, taky jsem čekal, že budete kopat, jelikož na sneak se mi to zdálo daleko

Reagovat
Eric_The_King

Stejně je třeba udělat TD. Já bych teda taky hrál 4th

Reagovat
Chazy

Jenže po tom TD je potřeba dát druhej TD, zatímco kdybys kopal, tak bys to nepotřeboval.

Ale já taky chtěl, abysme hráli. Jenom cháu loigku dawona

Reagovat
Dawon

jo, jenze by ti to ten TD vyhral misto toho, ze musime promenit 2pt konverzi proti nejlepsi obrane v lize...ja nevim no, jako chapu ten playcall, ale sem nasrany...z celeho toho zapasu...takhle spatne sme v utoku letos nehrali ani s tema vsema zranenima snad

Reagovat
Chazy

Je to zlo, SB účast si naprosto nezasloužíme

Reagovat
Eric_The_King

Jo, to jasně no. Ta 2pt zase tak nepravděpodobná není ale, určitě pravděpodobnější než missnutý FG od Gostka

Reagovat
niflheim

Tohle celkem podtrhává výkon.

Reagovat
Chazy

Ani to nedokážu nějak komentovat, hezky vymyšlená hra, ale snad všechno špatně

Reagovat
Sali5

Zase výborně ST

Reagovat
Tomoro

Vidím to na prodloužení s tím, že fanoušci jednoho z týmů budou nadávat na styl OT, jelikož hned bude TD.. a ted TD tipuju Peytonovi.. takže tak

Reagovat
Dawon

ja proste nevim, kudy my muzem dat TD, pokud to nebude ze ztraty nebo z nake chyby ST

Reagovat
Tomoro

jedna long play vyjde a pak už to nějak doklepou

Reagovat
telka11

Gronk no

Reagovat
Dawon

White nam dneska pekne Vereenovati bude hrdina, podme

Reagovat
Chazy

Vereen nefumbloval

Reagovat
niflheim

(nervózní jak cyp)

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

nepovedeny sneak...to asi celkem vystihuje dnesni utok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
telka11

Cannon zase exceluje nervyyyy

Reagovat
niflheim

Catch a down

Reagovat
Dawon

bylo by hodne komicke, kdyby challenge broncos pomohla nam

Reagovat
niflheim

Hey tohle bude catch a down by contact, uvidíte

Reagovat
C0br

taky si říkám

buď to anebo incomplete

Reagovat
Sali5

Nn, incomplete

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musí být fumble

Reagovat
Chazy

Nemůže to bejt fumble

Reagovat
smazaný uživatel

nojo vlastně

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

co im jebe toto challengeuje

Reagovat
Kowe

to rozhodnutí nekopat je teď musí hrozně mrzet

Reagovat
Sali5

Oléé

Reagovat
niflheim

Reagovat
telka11

on downs, woooooooohoooooooo

Reagovat
I am Mancunian

gronk dneska druhy krat nechutne zebroce o flagu

Reagovat
Chazy

Gronk podruhý faulovanej a neodpískáno

Reagovat
Kowe

tohle bych asi taky nepískl.. to první ale bylo naprosto jasný

Reagovat
Zaschrona

Mne teda to pridrzeni za dres prislo docela viditelny.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

keby sa ma toto piskat, tak kazdu hru je na zemi flaga

Reagovat
Chazy

Já vím, ale prostě hráči tyhle flagy vždycky reklamujou, protože ví, že byl drženej a podle pravidel bejt nesmí. Je srandovní to vyčítat hráčovi

Reagovat
Chazy

Jinak za mě situace, kde moh a nemusel, nevyčítám a neřeším. Ale prostě řešit Gronka, to může fakt jen kokot

Reagovat
I am Mancunian

ale az takto tam saskovat, no ok

Reagovat
Barm@n

Teď bych to nehodil.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl rozhodčí koule tak tu flag hodí, ty ruce tam Talib měl

Reagovat
Maresma

Oprávněně ale, navíc emoce v takovým zápase musí hrát roli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses normálně zakomplexovanej ... oba dva byly fauly jednoznačně..

Reagovat
I am Mancunian

nemam rad podvodnikov no

Reagovat
Chazy

Tak proč jim fandíš

Reagovat
I am Mancunian

to kvoli tomu silikonu

Reagovat
Eric_The_King

Tohle bych nepísknul teda, ale dneska slušné představení od Pats haterů

Reagovat
I am Mancunian

treba to tu trosku rozprudit

Reagovat
Eric_The_King

Neřekl bych že to neproudí zrovna

Reagovat
aither

Deeeeeeeeff

Reagovat
Trand

No nevím, zas tak hrozný to nebylo.

Reagovat
Dawon

Butlerku

Reagovat
Dawon

PODME KURVA PODME!!!!!! TO JESTE PUJDE

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Trand

To byl hroznej punt.

Reagovat
Chazy

Pěknej call od Kubiaka, tohle mám prostě rád. Jít vyhrát

Reagovat
I am Mancunian

tak keby bezi, minie mozno o 9 sekund viac, dobry call

Reagovat
Dawon

ted urcite, zacinali bysme s 1 TO po 2minute warning tak jako tak, tady by byla hloupost to nezkusit

Reagovat
Chazy

Tak jako jedno zastavení času nám tím zachránil no. Ale prostě já to mám rád, obrana ty pasy v takovýhle situaci může pustit docela snadno

Reagovat
Dawon

blbost, tady uz bysme TO nebrali, protoze bysme jakoby vyplytvali 2minute warning

Reagovat
Chazy

Pravda, pardon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

tohle samozřejmě skončí neproměněnou 2p konverzí a Gostk bude ukřižován

Reagovat
Dawon

bojim se toho strasne...jak tu celou sezonu picujem, ze je to pravidlo nesmyslne a ze se "tesime" az to rozhodne naky velky zapas...no snad si to nezkusime takhle z prvni ruky

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Tipuju, že daj TD a nepromění 2 point coversion

Reagovat
telka11

Pats maj teda ale hrozne moc sanci na to, jak celej zapas nefungujou

Reagovat
Eric_The_King

Hele vy nám fandíte, já teda nevěřím ani tomu TD

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju že TD nedají a Gost bude někde hluboko v duši i trošku šťastný.

Reagovat
Trand

Tohle bylo DPI ale. Jednoznačný.

Reagovat
Sali5

Ok, cmon, hlavně žádnou penaltu

Reagovat
telka11

Wow, to je ale proste brutalni selhani OL

Reagovat
smazaný uživatel

Haha Gronk

Reagovat
smazaný uživatel

on je prostě nefér

Reagovat
Eric_The_King

GROOOOOOOOONK

Reagovat
Dawon

WOFKOJWQAENJHAHF"IQEWHAF"IUABSHF"IUHQWAI"HEWQ

Reagovat
Trand

To není možný tyvole.

Reagovat
niflheim

Groiooooooooooooonk

Reagovat
chowas

GROOOOOOOOOONK

Reagovat
Zaschrona

GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONK

Reagovat
Maresma

Gronk

Reagovat
telka11

WOW, neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

wow

Reagovat
aither

Reagovat
Sali5

Fuck, Gronk je bůh

Reagovat
Kowe

toto je OL jak piča

Reagovat
telka11

One last snap, gimme just one last snap, defko gimme one last snap, I'm gonna love you forever

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Ten Gronk vyzera ako dospely medzi detmi. Neskutocny hrac a najvacsi sympatak u pats

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsem jeste neprisel na to co to je za zivocisny druh

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Gronkodzilla

Reagovat
niflheim

Groooooooooooooooooooooooooooooooonk

Reagovat
Eric_The_King

tYVOLE

Reagovat
chowas

to je kral

Reagovat
smazaný uživatel

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG, Gronk je proste neskutečný

Reagovat
telka11

FUCK THAT BEAST IN THE ASS KURVA DRAT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maresma

To je hovado ten Gronkowski

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.tohle uz fakt nervove nedavam

Reagovat
Zaschrona

GROOOOONK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

To mě poser, seru na to

Reagovat
Jerichoo

To je peklo

Reagovat
I am Mancunian

mna rozjebe

Reagovat
smazaný uživatel

At je prodlouzeni. Tenhle zapas by si chci jeste uzit

Reagovat
niflheim

Interferenčkaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Roby Kam s tím běžel omg.

Reagovat
Eric_The_King

Škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeessssss

Reagovat
Dawon

keeper....KURVA DO PICE KEEPER...to me proste pomrdej, TO ME PROSTE POMRDEJ ZE TO PROHRAJEME TAKHLE

Reagovat
aither

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeff

Reagovat
telka11

CALIFORNIA DREAMING, PEYTOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
I am Mancunian

o to je ta vyhra sladsia teraz

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje výhra je tak akorát Chip

Reagovat
Chazy

To je až jeho druhej tým za všema, co hrajou proti Patriots

Reagovat
I am Mancunian

broncos ale fandim celu sezonu

Reagovat
Zaschrona

hmmm

Reagovat
Chazy

Neunáším fakt

Reagovat
Kowe

že to vpodstatě prohraje keeper, to bych teda neřekl ani za mak

Reagovat
Sali5

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
niflheim

Snad budu brečet.

Reagovat
Chazy

Jak můžete říkat, že to prohrál keeper

Měli sme asi 20 drivů a dali sme 18 bodů.

Reagovat
Trand

Reagovat
telka11

prohrala vam to OL

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Eric_The_King

Pokud někoho vinit, tak OL

Reagovat
Dawon

je to samozrejme blbost...ale asi se nemuzes divit, ze to clovek takhle v tuhle chvili vnima

generalovani po bitbe, ale na 4. down 6 minut pred koncem sme proste meli kopat no, jedna z mnoha mnoha chyb v mych ocich

Reagovat
Chazy

To můžu, protože já to tak nevidím ani na jedno posraný procento.

Reagovat
Dawon

to je tvoje vec no

Reagovat
Chazy

O tom žádná, jenom prostě mi to přijde už fakt prazvláštní uvažování jako víc než ty věci, co vyčítám obvykle.

Reagovat
Dawon

ja nevim, mi je to asi jedno, sem strasne nasrany a zklamany...sem nasrany na nas ofenzivni vykon, sem nasrany na gostka ze si takovou chybu necha na nejhorsi moment, sem nasrany na peytona ze zahral snad nejlip za posledni rok a pul, sem nasrany na nasi OL, sem nasrany na Bradyho za katastrofalni inty a za netrefene TD...a tak no

a asi nejvic nasrany sem na to, ze pres to jak hrozne sme hrali sme byli jednu 2pt konverzi od prodlouzeni

Reagovat
Chazy

říkám, že konferenční finále je nejhorší. Prohrát v SB je oproti tomu pohoda

Reagovat
Dawon

pred tema 2 rokama me to aspon tak nesralo, tam nebylo o cem...ale stejne tak jako takova vyhra v posledni vterine je nejlepsi, tak takova prohra je nejhorsi no

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ale zamrzi to. Nejmene ocekavana a zbytecna chyba a takovyhle vliv na konecny vysledek.

Reagovat
Chazy

Já ten vliv fakt nevidím. Třikrát sme byli v redzoně během 5 minut a dali sme 6 bodů.

Reagovat
Dawon

proti takove obrane jsou ale pak o to dulezitejsi ST, nemyslis?

Reagovat
Chazy

To samozřejmě, ale ne jeden ztracenej bod v první čtvrtině, když se ztratilo asi 60 bodů v dalších 3

Reagovat
Trand

Parádní zápas. Tak snad teďka ještě Panthers.

Reagovat
Trand

Brady ať si to vyhraje za rok, Peytonovi to přeju. I když kdyby vyhráli Panthers, taky by to nebylo špatný.

Reagovat
Maresma

Huh, tohle byly nervy i pro mě, nezavidím vám

A jako jsem fakt rád, že sme letos nehráli proti Broncos, mi je líto Wilsona jen když si to představim, to by hraničilo s týráním

Reagovat
chowas

skusene ho setrime na dalsiu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně no, nervy fakt na max a to nefandím ani jednomu týmu. Neumím si představit, co bych dělal, kdyby jo.

Reagovat
I am Mancunian

brady si ale zasluzi uznanie, je hned za gaotom u mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

skoda toho jednoho callu na 4. down a nekopu no...

Reagovat
niflheim

Tohle na Gostka hodit nejde... 2x prosraný 4th down, z tolika držení hovno, dva inty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera!!!

Reagovat
Barm@n

Tak to je velký mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak at to aspon Manning dotahne az do konce a ukonci karieru jak si zaslouzi.proti komu bude mit vetsi sanci(abych vedel komu v dalsim zapase fandit)?

Reagovat
smazaný uživatel

Cards

Reagovat
Trand

Těžko říct, oba týmy disponují elitníma obranama, za oba hrajou jako QB kandidáti na MVP. Podle mě je to celkem jedno, i když bych mu věřil spíš možná proti Panthers.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, já si prostě myslím že Palmer se zas posere, takže fandi Cardinals v dalším zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Takze pri mojim dnesnim stesti na vysledky budu fandit panthers

Reagovat
smazaný uživatel

Peyton GOAT

Reagovat
Chazy

Co říct, hráli jsme sračku, SB jsme si vůbec nezasloužili. Vlastně jsme vykřesali naději dvěma zkonvertovanýma čtvrtýma downama a tu naději jsme měli díky laterální přihrávce.

Katastrofální ofenziví výkon, Brady katastrofální inty, OL nejhorší výkon, co jsem u nás kdy viděl.

Obrana na jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ale naše defka nádhera.

Reagovat
formic81

Tak aspoň budete mít lepší pozici na draftu kdo by chtěl vybíratjako 32

Reagovat
Chazy

Nemáme první pick víš

Reagovat
formic81

U dont say

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak jenom doufám, že se žádnej Patriot nevykašle na SB sraz kvůli naší absenci

Reagovat
I am Mancunian

davaju na tej cbske aj dalsi zapas pls ?

Reagovat
Barm@n

nn, až Superbowl

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, běží to na FOXu a ty zřejmě nemaj free stream

Reagovat
telka11

ne, fox

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že skoro určitě ne.

Reagovat
Kovi81

omfg, jak sem chtel finale patriots s panthers, tak to dopadne tak ze bude arizona s denverem a ja se na ten sb ani nebudu divat

Reagovat
Sali5

Nesledovat SB je povoleno jen v případě úmrtí a i to je na hraně..

Reagovat
Chazy

A ty dorazíš, dals slovo

Reagovat
Sali5

Jj, zkusám sehnat prachy

Reagovat
Trand

Já bych taky přijel teda, pokud je ještě místo.

Reagovat
Chazy

Tak to záleží jen na tom, kolik kowe zamluví stolů

Reagovat
Kowe

Reagovat
TonCZek

Tady to pats prohráli v Miami. Hrát doma tak to urvou

Reagovat
Chazy

Vůbec nevíš, jak funguje fotbalová strategie.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

nebo by skončili rovnou na steelers

Reagovat
niflheim

Ale hodně dlouho se bude mluvit o tom, že jsme nekopali na ty 4th downy... Bill prostě nevěřil defce, přičemž je to podle mě škoda.

Reagovat
Trand

Spíš možná nevěřil, že se ještě jednou dostanete tak blízko k jejich endzoně.

Reagovat
Eric_The_King

Přesně, ten poslední 4th down na Gronka před TD byla strašná náhoda.

Reagovat
Zaschrona

No, alespon teda nebudu mit dilema, ktere mi potencialne hrozilo. Komu fandit pri SB. Snad ale teda v kazdym pripade nevyhraje Peyton.

Reagovat
Kovi81

to bude zaklad, aby ho on nevyhral

Reagovat
Maresma

Já bych to právě Peytonovi přál, ale i Panthers by mi nevadili. Jenom Arizonu bych fakt nesnesl no

Reagovat
Trand

Přesně.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, co proti nim mas? Uz jen kvuli Larrymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

spíš - jen kvůli Larrymu.. jinej faktor tam až tka nevidim

Reagovat
Zaschrona

Arians, Peterson, Palmer, DJ, Ellington

Reagovat
Chazy

jak zná jenom útok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Jako Peterson měl pár akcí v útoku ve svý rookie sezoně, ale pořád to je spíš CB.

Reagovat
Chazy

O tom žádná, ale je to ten těžce nejprovařenější

Reagovat
Trand

Jako jo no.

Reagovat
Zaschrona

No jo... Ale porad je to u me asi nejvetsi pocet hracu po Pats. Iupati, Campbell, Mathieu, Bethel a pomalu se znalostma koncim. Malo, na moje NFL pomery porad ale neskutecnej pocin.

Reagovat
Chazy

Tak zaber kua, co ti mám říct

Reagovat
Zaschrona

Tech plejeru je proste moc, to se neda.

Reagovat
Kowe

to už možná spíš Tyrann za tu jeho letošní sezonu

Reagovat
Trand

Bucannon

Reagovat
Chazy

Ještě Freeney a máme to komplet. Ve pětatřiceti prostě furt dokáže hrát nějakou roli, je to super na tak atletický pozici. Dneska 8 sacků, ve 35 dobrá sranda

Reagovat
Chazy

Letos

Reagovat
Trand

Jj, říkal, že byl skončil za pár dní, kdyby nepřišla ta nabídka od Cards.

Reagovat
Chazy

Jj, dostává mě to, když vezmu, co o tom sportu vím. Fandím automaticky fakt všem NFL hráčům nad 33, co nehrajou QB nebo kopáče.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

proc takova nenavist

Reagovat
Zaschrona

jsem zaslepenej fanousek Patriotu a Bradyho a nepreju jeho rivalovi a taky bych to teda vic pral Panthers, o Cards nemluve

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Každopádně gratulace fandům Broncos, ten tým je prostě postavenej geniální. Škoda jenom těch radostí z hitů na koleno, to prostě jako nevím no, ale i tak jim to přeju.

Proti Cardinals fandím Denveru, ale jinak Cam

Reagovat
I am Mancunian

nejaky poriadny stream, najlepsie youtube ?

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle je celkem sexy http://hoopli.tv/game1.html

Reagovat
Tomoro
Reagovat
Tomoro

Pekny match.. zapletka a napeti az do konce! Na dalsi match uz to tady opustim.. za 8 hodin statnicuju takze si to necham pustene a tak nejak u toho usnu.. snad to Cam urve

Reagovat
Chazy

GL tedy

Reagovat
Dawon

heh, tak to hodne stesti zitra snad predvedes lepsi vykon nez utok Pats

Reagovat
telka11

GL

Reagovat
Zaschrona

GL

Reagovat
Trand

Hodně štěstí

Reagovat
Kovi81

gl

Reagovat
Tomoro

dik vsem..dobrou..

Reagovat
I am Mancunian

gl&hf

Reagovat
Dawon

Panthers je podle me prejedou jak nic...Palmerovi po poslednich dvou tydnech vubec neverim

Reagovat
Kowe

Buzící kteří opravdu reálně přijedou na SB nechť dalí palec nahoru tomuto komentáři. Zítra půjde rezervovat stoly, tak ať vím kolik.

Reagovat
telka11

subject to a girlfriend battle, ale to bych mel zvladnout

Reagovat
Trand

Ten tvůj způsob vyjadřování.

Reagovat
telka11

Vetsinou jenom, kdyz koukam na NFL

Reagovat
Trand

(tak 90%)

Reagovat
chowas

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
niflheim

pokud neumřu

Reagovat
Sali5

Hele tak na 55%, je tu fakt hodně faktorů proti

Reagovat
Chazy

Stačilo

Reagovat
Chazy

ale teda bude asi vhodnější tohle zejtra napsat znovu, až se dospamuje

Reagovat
Kowe

tolika palců už bych si nevšim snad jen nif.. a ten to naštěstí stihl ješte teď

Reagovat
Chazy

Já bych fakt vzal tři a případně jeden uvolnil no. Může nás bejt k těm 12 docela snadno

Reagovat
Kowe

(abych nezapomenul započítat sebe )

Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

Tom Brady took more hits in this game (20) than any QB in any game all year -- regular season or playoffs.

to je tezko no

Reagovat
Chazy

to je brutální fakt, ještě v jeho věku a při jeho míře fajnovkovství

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemaj Panthers logo uprostřed hřiště?

Reagovat
Dawon

cam ho asi dal nejakemu fanouskovi

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Nešikanujte mě

Reagovat
Chazy

On naráží na to, jak Cam po každým TD daruje míč fanouškům

Reagovat
Dawon

to nebylo nic na tebe, jen dementni vtipek v ramci pozapasove deprese

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem v tom právě tušil nějaký inside joke.. a vzhledem k tomu, že sleduju tak čtyři zápasy za rok, mi předem bylo jasné, že ho nemůžu pochopit

Reagovat
formic81

Ja zas v ty skole budu vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak Cam nebo Larry ..

Reagovat
Chazy

Sem trochu vychlad a beru zpět tu jedničku pro obranu....

Radši nechci vědět, kolik TD měli Broncos dát díky kolapsům coverage

Reagovat
Kowe

dva?

Reagovat
Chazy

Řek bych víc ... vlastně jak kopali ten poslední FG, tak tam prostě jeden TD taky měl být, takže i ve druhým hrozný chyby

Reagovat
Dawon

urcite minimalne jeden tam Peyton netrefil...teda netrefil dva, ale v tom jednom drivu ten TD dal hned potom, takze to bylo fuk

On proste Peyton ve finale nehral tak dobre asi no, jen nase secondary misty hruzostrasna, hlavne ten prvni TD, to byl totalni kolaps

Reagovat
Chazy

Jj, ve výsledku by to asi nezměnilo tolik, jen je těžký tu obranu pak tolik chválit

Reagovat
Eric_The_King

Celkově ten začátek byl bídný od nás

Každopádně teda myslím, že vítěz SB vzejde z tohohle druhého zápasu

Reagovat
Chazy

Haha, podceńování Broncos pokračuje

Reagovat
Eric_The_King

Já je proti nám favorizoval ale . Jenom si prostě nedovedu představit že by jim to Carolina ani Arizona tak usnadnila jako my.

Reagovat
Dawon

taky jim uprimne ale verim vic no...takhle slabou OL uz Broncos nepotkaji, a to bylo dneska asi nejdulezitejsi

ikdyz bych to ted uz Peytonovi fakt pral

Reagovat
Kowe

CAMVP

Reagovat
Dawon

ten to muze vyhravat dalsich 10 let, rok este muze pockat

Reagovat
Kowe

s jeho hrou může být každej zápas poslední

Reagovat
Chazy

Pro obránce, co ho zkusí tacklovat

Reagovat
Dawon

cam je neznicitelny

Reagovat
Kowe

stačí jedna na kolinoooooooo a rázem je invalida i z Cama

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Po tý autonehodě loni pochybuju, že ho něco může reálně zranit

Reagovat
formic81

Palmer to bude mit tezky

Reagovat
Dawon

Palmere prosimte hrej neco, at je aspon tohle dobry zapas

Reagovat
formic81

Ginn

Reagovat
niflheim

Posraní Broncos.

Reagovat
Dawon

Ty vole a jeste mi ted vyskoci hlaska, ze mojemu HDD hrozi fatalni selhani a at okamzite zalohuju dulezite soubory To je kurva vikend

Reagovat
Kowe

to je všechno tou tvou dovolenou...

Reagovat
Chazy

nemá bejt kokot

Reagovat
Dawon

asi se radsi na tyden zavru do skrine a budu brecet v klubicku

Reagovat
I am Mancunian

predstavuj si, ze si lucas

Reagovat
Kowe

po tom, co jsi prodal Star Wars

Reagovat
Chazy

Nikdy nepochopím tyhlety Camovy hody z naprosto příšernýho postoje. On má prostě neskutečnou sílu v ruce

Reagovat
Trand

Giiiiiiiiiiiiiiiinn Krásně teď.

Reagovat
aither

Hm pěkný

Reagovat
Sali5

Ginn krásně

Reagovat
Maresma

Krása

Reagovat
Jerichoo

Ou nadhera

Reagovat
chowas

si ich povodil

Reagovat
formic81

Krasnej call

Reagovat
Chazy

Úplnej Landry

Reagovat
I am Mancunian

co tam teraz tahaju cardinals z klobuka

Reagovat
Zaschrona

hmm, jeste to Larry vyresil docela dobre, ale brutalne nepovedeny ... kazdopadne zatim hruza, nevychazi nic... zabrat

Reagovat
Chazy

Nemám rád Buckovo komentování, ale je super, že zmínil to allpro a ne probowl u Normana už jen to změnit u titulků na network

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Panthers pls

Reagovat
Dawon

no jo, tohle bude debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Dalších 31?

Reagovat
Sali5

Ok, docela z nich jde strach

Reagovat
I am Mancunian

kurva ale zase carolina toto

Reagovat
Maresma

ten safety Cards

Reagovat
chowas

snad sa poucili spred tyzdna a nebudu si to zbytocne komplikovat

Reagovat
Chazy

Tohle je jeden z nejlepších týmů, co jsem v NFL zatím viděl.

V rebuild sezoně, kde budou 2-14, vyhoděj Rona, udělali nejhorší kontrakt historie NFL s Camem, nemaj žádnou OL, žádnej talent.

Reagovat
Dawon

a ted si predstav, kdyby meli treba Lucka, to by byl teprve valec

Reagovat
Chazy

Co říct no ... Každopádně na něj jsem zvědavej příští rok

Reagovat
Dawon

taky no...asi uz celkem zasadni sezona pro nej

Reagovat
Chazy

U něj se taky brzo bude řešit otázka kontraktu. Letos mu skončil rookie, ale využili samozřejmě tu opci na pátej rok, která dělá nějakejch 16 mega. Pak asi ho můžou tagnout, ale spíš by se hodilo dát mu nějakej super kontrakt už.

Reagovat
Dawon

jojo, snad se da poradne dokupy a taky mu tam snad neco udelaji s tou OL

Reagovat
chowas

takisto to podcenovanie pred sezonou, sice ja som ich takisto podcenoval a necakal som ich v PO

Reagovat
Trand

Ale to snad nikdo kromě nich. Ještě si pamatuju, jak jsem je odepsal po tom, co se zranil Benjamin.

Reagovat
Chazy

Já se jich tu zastával celý léto ale tohle jsem taky nečekal, o tom žádná

Reagovat
chowas

jj hlavne po tom zraneni, to som uz od nich nic necakal, pritom mozu byt 1 zapas od perfektnej sezony ale Failcons vsetko poseru

Reagovat
aither

Pískej konec

Reagovat
I am Mancunian

camvp je ako nejaky obor z ineho sveta, ked to hazde, strasnu silu ma

Reagovat
Chazy

Reagovat
Jerichoo

Neskutocne kolko tam ma Cam oproti Bradymu casu. To je ako z inej ligy

Reagovat
Chazy

Reagovat
I am Mancunian

homo for romo

Reagovat
Zaschrona

skodaa, pekne DJ

Reagovat
Zaschrona

a zas

Reagovat
Trand

Druhej nejlepší RB letos v draftu. Nebo měl aspoň druhou nejlepší sezonu mezi rookie RBs letos.

Reagovat
Chazy

Ještě Yeldon by asi měl být zmíněn. Když vezmeš, za jakou OL běhá a jak tu sezonu nakonec vytáh. On tam žádnýho Iupatiho nemá prostě.

Reagovat
Trand

Ajo, na Yeldona sem zapomněl. Tak ten je tak anstejno, možná trochu výš, protože hrál celou sezonu. Ale Gordon, Abdullah, Duke Johnson docela zklamání všichni. Hlavně ten Gordon, nedal letos ani TD. Ale tak třeba se zvedne, když mu opraví lajnu.

Reagovat
Chazy

A i když není z draftu, tak Rawls no

Reagovat
chowas

sjad Rawls nadviaze na svoje vyborne vykony a pripoji sa k nim

Reagovat
Trand

Ajo, Rawls taky. Jsem se unáhlil. Tak to je DJ tak na 4. místě, hlavně kvůli tomu, že míň hrál zezačátku. Jinak souhlasím, Rawls je super.

Reagovat
Dawon

tak zas Rawls taky nehral zdaleka celou sezonu no

Reagovat
Trand

Tak jsou nastejno.

Reagovat
Chazy

Já to vidím jako jasně první Gurley a pak hromadný druhý místo.

Reagovat
chowas

Reagovat
Trand

To zní rozumně.

Reagovat
Zaschrona

Prvni Gurley, ze?

Reagovat
Chazy

Znalosti

Reagovat
Zaschrona

diky pane uciteli

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

https://vine.co/v/iiMKjz72MVU

Omg Cam, takovej catch

Reagovat
Dawon

Palmer je katastrofalni kurva

Reagovat
I am Mancunian

palma je nafetovany

Reagovat
chowas

Kuechly je vsade

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Jinak kdyby to Cam dotáh, tak může mít Heismana, NFL MVP, BCS Championship (tehdejší finále college) a Super Bowl. Nevím, jestli to někdo někdy dokázal.

Reagovat
Dawon

Libi se vam ty trailery na Warcraft? Mi to pripada jako strasna digitalni sracka

Reagovat
Jerichoo

Ja som videl ten prvy a mam tiez obavy ze to bude strasna sracka

Reagovat
niflheim

Co vlastně v dnešní době není digitální sračka. Ale taky jak jinak bys chtěl udělat orky, Ferigno není na každém rohu

Reagovat
Dawon

ja vim no...mi to celkove prijde jako strasne tezko zfilmovatelna hra...a samozrejme ve vsem uz je dneska kupa CGI, ale precejen nekde to bije do oci vic a nekde min...kdyz treba porovnas LOTRa a Hobita, tak to je smutne, kam se to za tech +- 10 let "posunulo"

Reagovat
aither

Hobita to hrozně srazilo

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

Jeho skor zrazilo ze spravili jeden diel navyse ako efekty.

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

jedno s druhym no...na relativne jednoduchy pribeh nesmyslna trilogie, kde nebylo co resit po dejove strance, tak to misty vypadalo jak naka divna pocitacova hra

Reagovat
I am Mancunian

cgi ?

Reagovat
Dawon

no pocitacove efekty (computer generated imagery)

Reagovat
kubys

Hra? Však to není podle hry.

Reagovat
kubys

Nebo takhle...rozhodně by se námět dal udělat podle RTSka, ale tady to prostě vychází z knih.

Reagovat
Chazy

Skvělej pokus o hurdle

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Davis Achjo. Jemu to zrovna nejvíc nepřeju.

Reagovat
Dawon

pekne

Reagovat
aither

Poďme obrat

Reagovat
I am Mancunian

dement fells jak skoncil odjebal davisovi ruku

Reagovat
Zaschrona

DJ! snad ted teda Kardinalkum trochu narostou kridla

Reagovat
Chazy

Iupati prostě, dálnice vedle něj

Reagovat
I am Mancunian

peterson

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

ale to ne toto

Reagovat
chowas

Petersonovi sa nechce schadzat z ihriska

Reagovat
Dawon

supercam

Reagovat
chowas

to sa neda branit

Reagovat
chowas

Palma skvely vykon

Reagovat
Trand

Já nevím, hrál někdy nějakej tým v playoff tak suverénně jako Panthers?

Reagovat
niflheim

Neřekl bych, že zrovna suverénní

Reagovat
Chazy

A co bys řek?

Reagovat
niflheim

Tak zrovna ta druhá půle proti Hawks nebyla nijak suverénní.

Reagovat
Chazy

Pravda je, že hráli připosraně, ale to je tak všechno podle mě. Kdyby potřebovali, tak by hned rozhodli

Reagovat
Trand

Hráli moc profesorsky no, Cam byl taky kvůli tomu dost naštvanej. Ale podle mě už prostě počítali s výhrou a nehráli úplně naplno.

Reagovat
Dawon

pritom jako 1st seed meli snad nejtezsi cestu do SB...fakt neskutecny respekt, silenstvi co predvadi

Reagovat
niflheim

rape

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Reagovat
Jerichoo

To je nerealne

Reagovat
Chazy

Chudák Palmer, jemu teda OL taky pomáhá..

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
niflheim

Peterson vykoupen

Reagovat
Trand

Peterson Ten první pick six v NFL by mu teď seděl, škoda, že tam nedoběhl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Peterson

Reagovat
I am Mancunian

harper a davis out, kalil Q, ak daju teraz cardinals td, bude to zaujimave este

Reagovat
I am Mancunian

aha tak nic, palma je labilny kokot

Reagovat
Trand

Reagovat
chowas

to je zapas

Reagovat
Zaschrona

ok

Reagovat
niflheim

Nééééééééééééééé

Reagovat
Jerichoo

To uz je moc

Reagovat
Dawon

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Chazy

Zlatej Lindley

Reagovat
Chazy

Fakt si nedokážu vybrat, jestli byl horší ten int Cama nebo Palmera

Reagovat
I am Mancunian

urcite palmera, ten to ani nemal tam hadzat camvp to len prehodil

Reagovat
Chazy

Jj, to máš asi pravdu, mizernej read

Hlavně přesně tohle dělal proti Packers. A přitom v ZČ prostě ne

Reagovat
I am Mancunian

nezvlada ten tlak, urcite ho aj ten prst obmedzuje, ale zase oci by mal mat dobre

Reagovat
Barm@n

Tak Palmer vyhlásil útok na PO stats Hoyera?

Reagovat
Zaschrona

To, co predvadi Palmer v PO je fakt zoufalost. Sice je dost pod tlakem, ale tech spatnych precteni tam mel vic nez dost. Hrozna skoda, ze kdyz uz se teda podarilo Petersonovi vytvorit pozici, tak to Palmer takhle zahodil. Ten stav je takovy, ze takhle uz pomuze vicemene jen zazrak.

Reagovat
Trand

Cam

Reagovat
Trand

Oni jsou snad nezastavitelný.

Reagovat
I am Mancunian

dneska im palma strasne pomohol ale

Reagovat
Trand

Ale tak zas musíš ocenit i obranu Panthers.

Reagovat
I am Mancunian

tak toto je masaker od cama

Reagovat
Jerichoo

To je strasne zabavny hrac a evidentne aj magor. Sa tam vrhne ako keby si chcel zrusit chrbticu

Reagovat
Chazy

Jako prošvih sem spoustu hráčů, ale zažívat dobu Cama Newtona a Russella Wilsona to dost vynahrazuje, oni jsou šílení.

Cam za pět let v NFL 43 běhovejch TD, pak k tomu v PO dělá tohle

Reagovat
I am Mancunian

este to zdramatizujte trosicka

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Tak tohle už bylo moc na sílu od Palmera no.

Reagovat
I am Mancunian

dost sa mi znechutil toto PO

Reagovat
I am Mancunian

ten tolbert ma neprestava bavit

Reagovat
Trand

Dundáček dneska se Štieglerem perlí, je to zábavnější než ten zápas.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

To je fakt neuvěřitelný, jak si je Cam rozebral, to by asi ani Mathieu nezachránil.

Jsem fakt zvědavej, co proti tomu vymyslí Broncos

Reagovat
Trand

Cam je dneska úžasnej.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

To je velká ostuda už. Ale Kuechlymu to moc přeju a vlastně i celkově Panthers.

Reagovat
I am Mancunian

K U E C H L Y

Reagovat
Chazy

Kuechlyho nikdy nepochopím

Reagovat
I am Mancunian

arizona 6TO dneska

Reagovat
Chazy

Samozřejmě to tak není, ale až by moh bejt člověk rád, že s nima jeho tým ten SB nemusí hrát ...

Ale já bych byl zvědavej, co by na ně Belichick vymyslel. Posledně nás porazii a Cam proti nám udělal jeden ze svejch nejlegendárnějšíc běhů.

https://www.youtube.com/watch?v=TtBKVSA_E_k

Reagovat
Trand

Palmer

Reagovat
Chazy

Tyvoe, tohle je fakt paráda neskutečně mě to baví

Reagovat
Trand

Paráda je, že Palmer jede do probowlu po tomhle výkonu.

Reagovat
Chazy

Stejně si na tu Havaj jedou zahulit a zachlastat, čemuž ta sračka pak odpovídá, takže to je spíš dobře pro něj

Reagovat
Trand

To pro něj bude ideálka no.

Reagovat
chowas

Reagovat
chowas

po dnesnych zapasoch je snad CAMVP jasny

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

MVP už je odhlasovaný oni to jen udělujou během toho týdne teď, aby nebyla nuda, ale PO na to nemá vliv.

Reagovat
chowas

ak nedostane MVP, tak si to vynahradi SB

Reagovat
Chazy

Určitě ho dostane, o tom není pochyb, taky ho dostane zaslouženě. Ale já jen, že prostě to tak působí, když se to uděluje před SB, ale ve skutečnosti to PO nemá roli žádnou

Reagovat
chowas

Reagovat
Trand

Lindley snad hrál loni líp.

Reagovat
Trand

Palmer s Floydem ještě nahání statistiky.

Reagovat
chowas

bonusy v zmluvach

Reagovat
Chazy

http://www.eurofotbal.cz/clanky/camvp-249203/?nocount=1#forum

Novej článek. Snad vám tam budou fungovat reakce, kdyžtak to zkuste. PJ každopádně říkal, že už to vyřešil a měly by ty expresky fungovat standardně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele