Conceição o tři roky prodloužil smlouvu s Portem

05.06.2021, 12:58
Aktuality
Trenérem Porta zůstane Sérgio Conceição. Bývalý ofenzivní hráč, jehož čeká na lavičce "Draků" pátá sezóna, se dohodl na prodloužení spolupráce do roku 2024...

Conceição zahájil trenérskou kariéru v menších portugalských klubech, odkud se dostal do Bragy, se kterou sezónu 2014/15 zakončil na čtvrtém místě za Portem.

Následně se přes Vitórii SC Guimarães a Nantes přesunul právě k "Drakům", které hned v ročníku 2017/18 dovedl k titulu. Ještě lépe si Porto vedlo o dva roky později, kdy se mu podařilo vybojovat ceněný double.

V uplynulé sezóně se Conceição musel sklonit před Sportingem, přesto se od ambiciózního klubu dočkal odměny v podobě prodloužení kontraktu na další tři sezóny.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (6)

Přidat komentář
smetos

OT: muze mi nekdo ze spravcu rict kdy byl na EF prvni registrovany uzivatel? Nvm proc me to zajma ale chtel bych to vedet

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Freedo

Swarley 1888

Reagovat
FC Porto FC

Super zpráva

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele