Coman je znovu mimo hru, může přijít i o mistrovství Evropy

14.04., 10:51
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)

Francouzský reprezentant Kingsley Coman (27) bude Bayernu Mnichov chybět několik týdnů, včetně středeční odvety čtvrtfinále Ligy mistrů proti Arsenalu, poté, co si při sobotní výhře 2:0 nad Kolínem nad Rýnem poranil stehenní sval.

Comanovi na začátku druhého poločasu museli pomoci ze hřiště dva členové realizačního týmu Bayernu, protože při chůzi nemohl nohu zatížit.

Trenér Bayernu Thomas Tuchel uvedl, že Coman určitě přijde o středeční domácí odvetu Ligy mistrů s Arsenalem, přičemž ohrožena je i jeho účast na evropském šampionátu, který se bude od 14. června konat v Německu.

"Je to velké minus, které trochu zastiňuje vítězství," prohlásil Tuchel na pozápasové tiskové konferenci. Na něj navázal sportovní ředitel Bayernu Christoph Freund: "Musí ještě projít testy, ale nevypadá to dobře. Doufáme, že se to nebude počítat na několik měsíců. Uvidíme, co ukáží testy, ale očekáváme, že nebude k dispozici několik týdnů."

Tuchel zároveň uvedl, že jeho tým musí ve středu proti Arsenalu ze sebe vydat všechno: "Doufejme, že výhoda domácího prostředí bude rozhodující," řekl německý trenér s vědomím, že si jeho svěřenci přivezli z Londýna slušný výsledek v podobě 2:2.

Coman se přitom teprve nedávno vrátil do zápasového kolotoče poté, co si poranil vazy v koleni, což ho vyřadilo ze hry od ledna do března.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (7)

Přidat komentář
Müllered

Minimálně 2 křídla musí být prodaný, není na ně spoleh, buď jsou z formy, nebo zraněni, navíc s obřími platy. Jedna z největších brzd současného Bayernu. Jak dá někdo přes pade tak prodat.

Reagovat
vladino10

až na tu sumu, to podľa mňa nedá nikto

Reagovat
Ferragamo7

Som bol šokovaný z tej ceny,ktorú za neho stanovili,neverím že za hráča ktorý pol sezóny premaródi dá niekto príčetný(tým som vylúčil arabské ligy ) 70 mil.eur.Budeme radi,ak ho predáme za 40-45mil.Coman nie je zlý hráč,má rýchlosť aj techniku na slušnej úrovni,ale napísať že je zo skla,to je ešte urážka,pretože aj to sklo vydrží viacej ako on.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Nickname 9

Chápu, že Chelsea a příčetný se vylučuje, ale oni by to za něj klidně dali. Navíc ty častý zranění do Chelsea perfektně zapadají.

Reagovat
Nickname 9

Tohle prostě není možný. Ač ho mám rád, tak v létě musí odejít. Většinu sezóny zraněný a když už hraje, tak to žádná sláva není. To samý Gnabry, ale ten to aspoň trochu kompenzuje dobrými čísly. Ale oba musí odejít. Místo nich by se mi líbil Führich a Nico Wiliams.

Reagovat
Edgar Davids

Ten je vic zranenej nez zdravej vybornej hrac, ale ty casty zraneni ho nici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele