Coman bude Bayernu v nejbližších zápasech chybět kvůli svalovému zranění

09.09.2022, 19:07
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Heresy

Skoda ho .. patri mezi nejlepsi .. ale gnabry ho snad obstojne zastoupi

Reagovat
dextroza_m

Jak se ti libi Mane?

Reagovat
Heresy

Az na ty jeho ofsajdy (to je fakt peklo od neho) .. je opravdu dobrej .. bojuje na hristi za me spokojenost .. takoveho hrace by chtel kazdy si myslim ..

Reagovat
dextroza_m

Jen moc nechapu, zea byt nahrada za Lewu... Uplne jiny typ hrace.

Reagovat
Heresy

haaland poslal bayern nekam .. tak proste chteli privest nejakeho top hrace .. je fakt ze mane je spis kridlo nez hrotak .. ale diky nemu ta hra vypada zajimaveji .. nehraje se uz na ciste kladivo ve vapne .. takhle jde videt jak dobre jsou na tom ostatni .. nepocitam vcejersi zapas .. to jsme byli jalovi ..

Reagovat
Heresy

vcerejsi*

Reagovat
Jardman

Nejde hrát furt top

Reagovat
Heresy

samozrejme .. jenom uz po dvou remizach sem cekal ze to zlomime ..

Reagovat
Rich

V Bundeslize jsme nehráli už druhý zápas top, proti Mönchengladbachu to byl Bayern válec, ale proti Unionu a Stuttgartu to byla hrůza a nutno dodat, že ani proti Interu to nebylo oslnivý výkon...

Reagovat
Heresy

to neee .. proti porsche to nebylo super .. zbytek sme byli jasne lepsi ..inter byl mega slaby a union mel stesti

Reagovat
Rich

Proti Stuttgartu a Unionu to bylo nekoukatelné! Inter je asi slabý, ale až se vrátí Lukaku a další hráči, tak už tak slabý nebude... Navíc zítra zápas Barcy... Nepodceňoval bych je a hlavně, ať nehraje Upamecano a obrana De Light a Hernandez...

Reagovat
Heresy

Lucas v obrane je zasadni .. se neshodnem .. union doma je silny .. a meli velke stesti .. se stuttgartem to bylo takove na pul plynu .. a barcelonu nepodcenuju .. jenom vim ze na ne umime .. a urcite budem chtit vyhrat

Reagovat
Rich

Já to vidím tak, že základ každý zápas De Ligt a Hernandez... Speciálně Lucas je pilířem obrany... Upamecano tři dobrý zápasy, bum a je zase strašný... Nechápu to u tohoto hráče, stejně jako nechápu preference Pavarda na pravém beku... Sakra tak když chci variabilitu, tak vyzkouším obranu Pavard a Upamecano a na beka dám Mazrouiho, který se mi proti Stuttgartu líbil více, dopředu o parník lepší než Pavard, vzadu slušně bránil... Jinak výhru si přeji taky, ale pokud bude Upamecano v základě, tak budu dost skeptický...

Reagovat
Psy_cho

Na druhé straně je vidět, jak chybí Liverpoolu.

Reagovat
Psy_cho

Dle diskuzí, kde hodně mluví Lothar či Effe, jde Bayern dobrou cestou, stejně by je čekala doba po Lewovi. Teď mají více variant ve hře, hrají na méně přihrávek, ale to proměňování šancí prostě musí být lepší. Za mě nebude nikdy takové, jako má Lewa. Ale když se podíváš po Evropě, tak útočníků podobného formátu moc neběhá.

Reagovat
DieryVonry

Tohle už je snad jen na expresku? Vyhledejte si Comana a jiné články tu nejsou. Talent velký, avšak ve schránce berušky.

Reagovat
Psy_cho

Ta má pevnější krovky než Coman nohy. Škoda ho, že tak skleněný.

Reagovat
Rich

Musiala nebo Gnabry ho zastoupí, Sané na lavičce nemůže být, ač tedy pošetřil bych důležité hráče, aby byli k dispozici proti Barce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele