Coman absolvoval menší operaci srdce a nepomůže Bayernu dva týdny

17.09.2021, 15:34
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Jsou to sice 2 týdny ale Kingsley má neskutečnej pech na zranění a komplikace

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel nikdy v Bayernu nedokázal prodat svůj potenciál. Je to takový Reus styl, vždy se po zranění dokáže vrátit do solidní formy, ale jak má náběh být top tak se zrakví.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rich

Hráč s obrovským potencionálem, kterého brzdí neustále zranění. Potencionál má, rychlý a kombinačně dobrý... V poslední době ale mám problém s tím, kolik on odehraje a kolik chtěl ročně vydělávat... Tak trochu navázal na styl Alaby... Každopádně doufám, že vedení neustoupí a prodá se nějakému klubu do PL a za něj se přivede buď Anthony, Adeyemi nebo Werner.

Reagovat
Seydou Doumbia

Anthony radši ne, to může být stejná chcanka jako Košta. Adeyemi, Werner why not nebo i Doku, pokud by se nechal ještě na hostování v Rennes

Reagovat
Rich

To chce zkusit, třeba by nebyl, mě Anthony přijde o něco lepší než Werner a jeho cena není taky moc veliká... Ale prioritou by měl být Adeyemi a příští sezonu Neuhaus a Wirtz.

Reagovat
vladino10

Čo je na tom Wernerovi také top?

Proti šprintér čo nevie hrať chrbtom k bráne, za timy proti ktorým sa bráni sa mu nedarí. Tragické angažmá v Chelsea, v nemeckej repre tiež 0 bodov. Obrovský risk. Priemerné krídlo, za tím druhého sledu nadpriemerný hrot.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dle mého Werner může být opět v Bayernu dělo i díky Nagelsmanovi, který ho vedl v RB. Když si ho přivede bývalý trenér, tak ví nejlépe, proč ho bere a jak s ním pracovat. Stejně jako Sabitzer nebo Upamecano i když ten přicházel asi dříve než trenér.

Reagovat
vladino10

No, ak by ho chcel Julo, tak je to fakt asi jediné čo by hovorilo pre Wernera, inak ale aspoň za mňa vôbec nič. Okrem toho je to neskutočný palič...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, co je to potencionál?

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Hlavně, ať je chlapec v pořádku

Reagovat
Csaplárova past

Teprve 25 let. Mně už to připadá strašně dlouho, co přišel z Juve. Ten už toho taky hodně stihnul ...

Reagovat
Seydou Doumbia

20 trofejí/medailí je taky solidní počin...ale ono když v 17 si v psg, v 18 v juve a od 20 (?) v bayernu tak je to zadarmo

Reagovat
Kincl

Prý chce zkusit PL

Reagovat
Hromy4

Jo něco podobnýho mám i já, ale neřešim to. Stači mi to abych si došel pro to pivo

Reagovat
dantetomas

Srdcar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele