COLEMANA STŘÍDÁ VE FULHAMU SANCHEZ

11.04.2007, 12:07
Aktuality
Nejmladší manažer v Premier League padl. Vedení Fulhamu propustilo 36letého Chrise Colemana, místo něhož se kormidla londýnského klubu dočasně ujme severoirský hrdina Lawrie Sanchez...

"Chris Coleman tady za těch deset let odvedl skvělou práci a je smutné, že klub nemá jinou variantu, než ho propustit," oznámil Fulham.

"Jako součástí přestavby odejde také asistent Steve Kean. Po jednáních s prezidentem Irské fotbalové asociace Jimem Boycem jsme se dohodli, že dočasným manažerem pro zbývajících pět zápasů bude Lawrie Sanchez," prozradili dále Cottagers.

Fulham se poslední dobou trápí. Ještě na konci roku 2006 to vypadalo na možný útok na pohárovou Evropu, jenomže od Vánoc mužstvo vyhrálo jenom jeden z patnácti zápasů a na v tuto chvíli sestupující Sheffield United má k dobru jenom čtyři body.

36letý Coleman za Fulham dlouho hrával, v roce 2001 se pak přesunul do trenérského týmu poté, co jeho hráčskou kariéru ukončila autonehoda. O dva roky později v roli manažera skončil Jean Tigana a důvěru dostal právě Coleman.

Jméno nového manažera má na Ostrovech velmi dobrý zvuk. Sanchez totiž působí jako trenér u reprezentace Severního Irska, která senzačně vede kvalifikační skupinu o postup na ME 2008, ve které jsou také Španělsko, Švédsko a Dánsko.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
plechi

Chris byl frajer, na to kolik mu je...

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že se brzo chytne někde v PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele