Cole o přestupu nepřemýšlí. Chce se hlavně uzdravit

15.12.2009, 10:42
Aktuality
Carlton Cole je v anglických médiích často zmiňován v souvislosti s přestupem do některého z předních klubů Premier League. 26letý útočník ale o změně dresu neuvažuje, chce co nejdřív překonat zranění kolenních vazů a soustředit se na výkony ve West Hamu.

O Cola se údajně zajímají Arsenal, Liverpool a Tottenham. "Já o ničem nevím. Miluji West Ham a chci se co nejdříve vrátit na hřiště. Teď nemůžu dělat nic," reaguje urostlý útočník.

Anglický reprezentant si v utkání s Burnley poranil kolenní vazy a nyní pracuje na svém návratu. "Musím všechno dělat opatrně a pečlivě. Některá cvičení na ochranu kolena už budu muset dělat do konce kariéry," říká. "Doufám, že už v lednu něco odehraji. Potřebuji být fit a pomoci Hammers."

West Ham se letos zatím trápí a je ohrožen sestupem. Právě Cole týmu citelně chybí, při svých třinácti ligových startech skóroval sedmkrát. "Jsem naprosto přesvědčen o naší záchraně. Máme nejlepšího manažera, kterého jsem zatím poznal," chváli Gianfranka Zolu. "Věří hráčům a my mu to musíme vrátit našimi výkony," doplňuje Carlton Cole.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dejte pokoj s odchodem, ted kdyz skoncil Ashton....Carlton bude palit za kladiva

Reagovat
Ted

Nevěřím tomu, že by u nás Cole zůstal. Příjde nějaká větší nabídka - a je pryč (pak samozřejmě přijde nejspíš nějaký "fenomenátlní ital" vyhlídnutý Nanim, který by měl spasit West Ham - možná přijde i rekordní nabídka za Di Micheleho, kterého si Zola tak moc rád chtěl ponechat ). Ale tak možná že si větou "Máme nejlepšího manažera, kterého jsem zatím poznal" (nad kterou bude každý fanoušek jen kroutit hlavou) Cole Zolu získal, a ten si bude chtít svého možná jediného zastánce ponechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to říkal? Očividně tomu věří, že má nejlepšího trenéra, kterého poznal. Tolik jich zase nepotkal.

Zola s Nanim rozhodně udělali dost chyb, jako trenér nebude Zola zas tak špatný, horší to bude s organizací hry a řízením týmu obecně - tady je zase otázka, nakolik mu do toho kecá Nani.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie, som presvedčený, že Zola je pohoďák a dobrý chlapík, ktorý s hráčmi jedná zásadne v priateľskom tóne. Aj to môže mať svoj vplyv.

Reagovat
honziss

A to že je Zola dobrý chlapík a pohodář a jedná s hráči přátelsky by z něj mělo udělat nejlepšího manažera, jakého kdy Cole zažil?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by. Ak sa mu páči jeho prístup k hráčom, nápaditý tréningový proces... Je to futbalista ako každý iný, nerobme z nich Einsteinov, niektorým stačí fakt málo. Ja nehovorím, že to tak je, ale že to tak byť môže.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem naprosto přesvědčen o naší záchraně. Máme nejlepšího manažera, kterého jsem zatím poznal," chváli Gianfranka Zolu. "Věří hráčům a my mu to musíme vrátit našimi výkony," doplňuje Carlton Cole.

Kubys s Honzissem padnou

Reagovat
vodka

tak já se tomu až tak moc nedivím... Ten Coleův progres nastal hlavně pod Zolou, který mu očividně věřil... Je to další útočník alá Bent, který potřebuje absolutní důvěru od trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše. Já to taky tak vidím, Cole se ohromně zlepšil a Zola na to měl určitě vliv. Problém není u útočníků (jak Bellamy, tak Cole pod ním dost "vyrostli").

A že by byla extra problémem i nějaká organizace hry, když loni hráli výborně? Nevím, co se stalo, k WHU nevidím tolik. Možná to byla práce jeho předchůdce a on to nedokázal zachovat, možná jen obránci nezvládají tlak...

Reagovat
Ted

Coleovo obrovské zlepšení nasatalo už za Curbse...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak veru

Reagovat
Ted

Navíc Curbs v něm viděl potenciál narozdíl od snad kteréhokoliv trenéra v PL. Vždyť v době, kdy byl Cole pro smích celé Anglie v něj Curbishley stále věřil. Následně se jeho letitá důvěra v Coleovy schopnosti ukázala oprávněnou a díky jejich společné práci tu máme útočníka, o kterého usilují kluby z B4. Potom se Cole odvděčí Curbsovi komentářem k Zolovi a navíc Alanova práce přijde taky trošku vniveč, když se objeví lidi, kteří vidí jen Zolovo zklizení těžké práce...

Reagovat
smazaný uživatel

Curbs v nem mozna videl potencial, ale velkeho utocnika z nej udelal predevsim Zola a cas. Curbishley ho sice objevil, ale neni duvod neverit coleovi. Zola byl sám uzasnej utocnik a ocekavam, ze toho hodne predal jak Coleovi, tak Bellamymu, ktery se pod nim taky zlepsil.

Podle meho na nej měli vliv oba, ale jak sám rika, toho utocnika, kterym je z nej udelal ital.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy se pod ním zlepšil? To je snad vtip

Reagovat
kubys

Pkud bereme působení ve West Hamu, tak ano zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale souvisí s nepovedeného angažmá v Liverpoolu. V Blackburnu byl lepším hráčem než co ukázal ve WHU.

Reagovat
kubys

Já narážím na to, že pod Zolou se opravdu zlepšil oproti působení pod Curbishleyem a nesouhlasím s tím, že by na to mělo ne příliš povedené angažmá v Liverpoolu až tak fatální vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nesouhlas....Forma a nálada se neobnoví zamaváním kouzelým proudkem. A hlavně kdo tu mluví o slově "fatalní"...trochu přehnané, nemyslíš?!

Reagovat
kubys

Ne, nemyslím,ž e by to bylo přehnané, protože ty tu formu přisuzuješ zejména nepovedenému angažmá v Liverpoolu, takže to slovo je tam naprosto v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné

Reagovat
kubys

Ještě ty mě poučuj o češtině a o použití slov ve větě, to snad není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho...takhle diskuse se dostala do sféry, kdy budeš mlýt jen tu svouj i za předpokladu, že bys měl lhát sám sobě...To opravdu nemá cenu

Reagovat
kubys

MlÝt? Prosím tě, uvědom si že použití toho slova není špatně a netlachej blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

J8 si to uvědomil, problém je jen u tebe. Dost mě to překvapilo, že máš takové problémy.

Reagovat
kubys

Ano, mám děsné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

S tím teda nesouhlasím. Bellamy se pod Zolou zlepšil až v zápase s Portsmouthem, kdy dal dva góly, potom proti Stoke nehrál, pak přidal ještě jeden gól proti Newcastlu, následně na to si sbalil kufry a vyrazil směr City of Manchester Stadium. Předtím to byla strašná bída, s Colem pálili jednu šanci za druhou, herně se jim taky nevedlo. Takže vůbec bych nemluvil o tom, že se Bellamy pod Zolou zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

A tie štandartky....vlasten, tie nezlepšil dodnes

Reagovat
honziss

No a ještě ty standartky, to byl děs. Nechápu že ho to nechají kopat i v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako u vás to už ale nie je. Predsalen tam je Barry.

Reagovat
kubys

Možná tak herní, ale gólově to byla stále totální lopata, až pod Zolou mu to začalo pada, tady souhlasím s Talkersem. Jinak k Zolovi - no ehm, jako uznávám, že to je sympaťák, ale Cole asi nebere ohledy na organizaci hry vytipování posil atd. Jinak z vnitřního a interpersonálního hlediska to asi dobrý manažer je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, logicky uvažující člověk se mnou musí souhlasit...

Reagovat
hawk

no min do konce sezony zůstane určitě, ale Zla jako nej trenér, kterýho poznal? Podle mě Curbishley je trenér, kterýho by ve WHU měli vzívat, díky němu se teď hammers nepotácej mezi LCH a PL. Doufám, že tu ligu udržej

Reagovat
smazaný uživatel

C.Cole je ale odcházet by neměl...Tottenham má hodně útočníků, s Arsenalem by nic nevyhrál a v Liverpoolu by mu to letos nešlo jako ostatním, takže by měl zůstat hlavně dyž už skončil Ashton

Reagovat
sejber

btw. co by mal ako vyhrat s West Hamom, Tottenhamom ci dokonca Liverpoolom?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ten zájem Chelsea o Greena je pro Kladiváře děsivej. Snad zůstane.

Reagovat
Ted

Nejděsivější však je dnešní zpráva o zájmu Liverpoolu o Parkera - snad je to jen kachna...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sú to obe kačice... Ani jednej príliš neverím.

Reagovat
honziss

Tak co čekat, West Hamu se nedaří, tak pro novináře je to skvělé téma psát o přestupech takových borců do tabulkově lépe postavených týmů.

Reagovat
terry

Fakt se o něj zajímáme?

Reagovat
honziss

Chelsea je strašně nenažraná, ani neví co by chtěli. Jejich brankářovi se nepovede jeden zápas a už hledají náhradu. Opravdu humus.

Snad je to jen výmysl nějakého novináře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždy od vás To je fakt pekná rivalita no...

Reagovat
smazaný uživatel

To je už normální Spíš si nedokážu představit, že by nějakej yido přestoupil k nám...

Reagovat
soukup

zdroj: The Daily Express

Reagovat
smazaný uživatel

Treba do Manchesteru... mohl by s něho být další Andy Cole nebo Dwight Yorke !!! To byli utočníci jak lusk

Reagovat
smazaný uživatel

Síce ma mnohí zneisťujú, že jeho nepotrebujeme, že on by to nezvládol, stále by ma to ale zauimalo, ako by to dopadlo. Ja myslím, že by dokázal byť prospešný. Rozhodne voac ako ma pred príchodom zauimal Berbatov. Každopádne mu prajem, len nech nejde k Spurs. Dopadol by ako Bent, ak ne horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží hodně na mentalitě hráče a věřím v to, že by to Cole v ManU zvládl! On má kvalitu jak ve hře nohou tak hlavou už je mu 26 let má nějaké zkušenosti plus je to strašnej dříč a srdcař! Má rozhodně předpoklady aby se prosadil i v klubu jako je United !

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, nějak si jím nejsem jistý. On svoje kvality má, ale nepřesvědčil mě, že na to herně a psychicky ve velkoklubu bude mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Herne ťa presvedčiť musel, ak už presvedčil na môj popud aj herbaga Psychicky, to nemzeme vedieť vopred. Chelsea je minulosť, tak ako u Glena. Aj tam sa ukazuje, že to nie je smerodatné a je aj vek a skúsenosti dôležitý faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, jak já bych ho rád viděl u nás... ale určitě (bohužel) k nám nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal na sobě velký kus práce za ten 1-2 roky a pochybuju, že zůstane déle než do konce sezóny ono pro Zolu s Nanim to není žádný velký problém nějaký Ital to pak jístí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele