Cocu se vrací do práce, stal se trenérem Vitesse

27.09.2022, 10:56
Aktuality
Vitesse našlo náhradu za trenéra Thomase Letsche, uvolněné místo zaujme Philipp Cocu. Bývalý nizozemský reprezentant se arnhemskému klubu zavázal do roku 2024...

Letsch měl s Vitesse smlouvu do konce sezony, nakonec však došlo k dohodě s Bochumí, která do Nizozemska poslala odstupné ve výši 500 tisíc eur.

Tradiční nizozemský klub našel nástupce ve vlastních vodách, aktuálně čtrnáctý tým Eredivisie má vrátit do popředí tabulky Philipp Cocu. Bývalý záložník nejde do neznámého prostředí, ve Vitesse nastupoval jako hráč, mezi lety 1990 až 1995 odehrál 154 zápasů.

"Vitesse je přátelský klub se sportovními ambicemi, na který jako hráč rád vzpomínám. Jsem hrdý, že se můžu vrátit v pozici trenéra. Je to pro mě správný klub ve správný čas. Momentálně má za sebou Vitesse nevydařený vstup do sezony, ale věřím kvalitě hráčů a nemohu se dočkat, až začnu pracovat," řekl Cocu po podpisu dvouleté smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (7)

Přidat komentář
AjaxFans

Odporný klub

Reagovat
Seydou Doumbia

Jakto ?

Reagovat
AjaxFans

To radši pošlu do SZ

Reagovat
Seydou Doumbia

Radši jo ok

Reagovat
jáá

Mě by to taky zajímalo teda. Měli nějakou tu spolupráci na hostování s Chelsea, s tím je mám tak max spojený a nedávno jsem četl, že je koupila nebo část koupila nějaká amarická společnost, tak by mohly trochu přitéct prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

To by aj mňa zaujímalo, ja som vždy za nesympatický považoval Utrecht, aj skrz rivalitu s Ajaxom

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak zpěvák z Ready Kirken tady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele