CO NOVÉHO V ANGLII?

13.10.2006, 22:25
Aktuality
Mascherano chce pokračovat, ale Basile mu radí, ale také Tevezovi, ať si raději oba sbalí kufry a jdou jinam. Barton zaplatí přes 100 tisíc korun českých za stažení kalhot, West Ham United si vydělal 11 miliónů, Benítez se zlobí na tulipány, Ballack chce do fotbalového důchodu přímo z Chelsea a Owen zahodil berle. Nevěříte? Vstupte a uvidíte, že na každém šprochu je pravdy trochu!


MASCHERANO CHCE, BASILE NE...

Javier Mascherano nechce dát na slova trenéra argentinské reprezentace Alfie Basileho. Zdá se, že londýnský West Ham mu přirostl po pár týdnech k srdci a nechce ho opustit. "Podívejte, já si myslím, že není správné měnit každým rokem klub nebo dokonce zemi. Moje manželka a dcera mě prosily, abych jim našel hezké a klidné místo k životu, vybral jsem Anglii. Na klub, jakým je West Ham si jeden musí zvyknout, to nejde ze dne na den."

Basile je ale zcela opačného názoru: "Já jsem jasně oběma doporučil odchod. Mám o jejich další fotbalový růst vážné obavy, protože to vše může ovlivnit také jejich start za reprezentaci Argentiny. Mascherano by měl skončit v Juventusu, lepší je hrát za tento klub Serii B, než za West Ham první ligu. Tevez může hrát na jakémkoliv místě v útoku, jen ne na levém křídle, kam ho doslova cpe současný trenér. Tím ho fotbalově zabíjí. Viděl jsem oba, zdá se, že se jen dívají a nerozumí ničemu!"

Poradíte jim? Zůstat, odejít, zůstat, odejít...


RAFA TULIPÁNY ŽENĚ NEDARUJE

Zkuste jen vyslovit jméno této jistě krásně barevné květiny před trenérem Liverpoolu a uvidíte, co s vámi udělá! Proč? Dirk Kuyt se zranil při utkání kvalifikace o postup na EURO 2008, Nizozemsko hrálo v Bulharsku 1:1, a všichni očekávali, tedy v Anglii, že se vrátí domů. Opak je pravdou, s nateklým kotníkem se přesunul ze Sofie do Nizozemska a zůstal s národním týmem své země. "Je zraněný, nevím, na co čekají. Neléčí se, bude nám chybět ve třech nebo čtyřech zápasech, hrajeme Ligu mistrů, čeká nás Blackburn, Manchester United! To je zločin, útok proti zdraví hráče, budeme žádat UEFA o potrestání Nizozemců, o finanční náhradu!"

Jak si onu peněžní úhradu Benítez představuje? "Musí nám platit za reprezentanta 50% jeho platu a když se zraní a nemůže nastoupit v následujícím ligovém zápase, tak celý plat!"

Dovedete si to představit? Zranění Rosický, Čech, Koller, Baroš, Grygera a ČMFS může zavřít krám! Tolik peněz nedá dohromady ani jistý fárající horník z dolů pod žižkovskou televizní věží!


NĚKDO NA TOM VYDĚLÁVÁ!

Nespravedlnost vládne světem! Pokud přitažlivá, lepá a svůdná dívka či žena obnaží své pozadí na veřejnosti, nebo přímo "u tyče", dostane zaplaceno. Ale když něco podobného udělal Joey Barton z Manchester City dostal pokutu jako hrom! Jak k celé záležitosti došlo? Manchester City hrál ligové utkání s Evertonem a v poslední minutě vyrovnal. Ihned poté zazněl hvizd z píšťalky rozhodčího a zápas skončil. Barton se rozběhl k tribuně, na které byli skalní příznivci liverpoolského klubu, cosi si vyslechl, otočil se k ní zády a stáhl si trenky. Aby efekt byl kompletní, nezapomněl ani na spodky. Co tímto gestem chtěl naznačit, říci? Mám vás u ..., můžete mě políbit...???

Závěr ať si udělá každý sám. Anglická federace rozhodla rychle a bez zaváhání. Dva a půl tisíce liber za obnaženou zadnici...


WEST HAM JE V BALÍKU

Byli v mínusu podobném bilionům dluhu jisté středoevropské země. Dnes hlásí zisk 11,1 miliónů dolarů1 A to vše od svého návratu do 1. anglické divize. Je nutno dodat, že tato čísla jsou ještě z období před nákupem Teveze a Mascherana, ale i tak Hammers mohou být s hospodařením spokojeni. Odkud pochází tento zisk? Tak především z televizních práv za přenosy zápasů Premirship a FA Cupu, v jehož finále prohráli s Liverpoolem. Zájem o koupi tohoto klubu má Kia Joorabchian. Ale postavení týmu v tabulce není až tak optimistické, o vyřazení z Poháru UEFA ani nemluvě...


BALLACK CHCE PENZI OD ABRAMOVIČE

Ve třiceti letech myslet na důchod je asi dost předčasné, ale ve fotbale jeden nikdy neví, kdy bude muset pro zranění skončit. A Michaelu Ballackovi by se docela líbilo, kdyby dohrál v londýnské Chelsea. "Zvykl jsem si, líbí se mi tady, neměl bych nic proti hrát v Chelsea až do konce mé kariéry. Je tu výborné prostředí, hraje se rychlý fotbal a to mi vyhovuje. Kvalita fotbalu v této zemi je bez diskuzí. Fanoušci žijí fotbalem mnohem víc než jsem byl zvyklí z Mnichova. Postupně ukáži mé kvality, budu se lepšit, právě tak jako celý tým. Jsme mančaft vynikajících individualit, během pár utkání budeme vynikající také jako celek!"


BERLE PATŘÍ DO KOŠE

Vynikající zpráva! Michael Owen již začal chodit bez této nezbytné opory, jeho zdravotní stav po dvou operacích kolene je uspokojivý. Také je zcela jiný jeho pohled do budoucnosti, začal být mnohem optimističtější. Trenér Newcastle United Glenn Roeder říká: "Michael je o další krůček blíže k návratu na hrací plochu. Vidět ho chodit bez berlí je fantastické, pomohlo mu to hodně psychicky!"

Myslím si, že všichni, kteří mají rádi fotbal, tomuto 26letému fotbalistovi drží palce a přejí brzký a úspěšný návrat do světa velkého fotbalu!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Good zprávy, tak nám to tak vypadá, že alegre se nám pomalu stěhuje do Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Good zprávy, tak nám to tak vypadá, že alegre se nám pomalu stěhuje do Anglie...

Reagovat
HOST*

Reagovat
alegre

No tak v Londýně, na rozdíl od mnohých, se mi docela líbilo, ale hlavně nemám v celé Anglii ani jeden tzv. "neoblíbený" klub a tak se těžko dočkám tvrdé kritiky od "zuřivých" příznivců, jako je tomu v jisté lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to je pravda.

Reagovat
HOST*udvi

Arsenal hra najkrajši futbal momentalne v europe aj ked oblubeni su rudy dablove klobuk dole pred arsenalom.čo vy nato?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele