CO BUDE S OWENEM?

30.07.2005, 15:12
Aktuality
Real Madrid posílil ofenzívu hned o dva Brazilce, Julio Baptistu z FC Sevilla a Robinha z FC Santos. Tím pádem vznikl v útoku španělského velkoklubu přetlak a logicky někdo bude muset z kola ven. Kdo to bude? Nejspíše loňská posila z anglického Liverpoolu Michael Owen.

V minulé sezoně byl Owen za nejlepším střelcem Realu Ronaldem a nedotknutelným Raúlem až třetím útočníkem "Bílého baletu". Po příchodech Robinha a Baptisty se bezpochyby anglickému reprezentantovi ještě přitíží a on se bude muset z hlavního města Španělska pravděpodobně "pakovat".

Asi největším favoritem na zisk Owena je londýnský Arsenal, kterému právě Real vyfoukl Baptistu přímo před nosem. Real totiž bude chtít kompenzovat velkou část výdajů za oba Brazilce.

Dalšími aspiranty na zisk Michaela Owena jsou Newcastle a Manchester United.

Autor: David Kubáň

Komentáře (157)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle mě je Baptista spíš alternativa za Zidaneho a jasnou sestavu bude mít až příští rok po jeho odchodu. Ale sestavu nevím, to se teda nechám překvapit, hodil by se ještě levý záložník schopný bránit, i když tam by mohl hrát i Guti

Reagovat
HOST*Lolek

Musí jít do Arsenalu a ne do Man Utd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

do mu!!!!!!!!musi tam jit!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko tipovat, ale na lavičku zatím vycházejí Guti, Baptista, Owen a Figo, který asi brzy odejde. Já bych si ho nechal, vždyť AC má v útoku Shevu, Gilardina, Inzaghiho a Vieriho a taky z toho nikdo nedělá vědu. Jestli odejde, tak za rozumný peníz. Baptista stál 20 mil., Owen by neměl být levnější, zvlášť když je pod smlouvou. Ať si nikdo nemyslí, že Real bude dávat všechny hráče za hubičku, i když o ně už většinou nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si mylsím, že ten Owen až tak stát nebude. Nebo lépe řečeno nikdo za něj velkou pálku nedá.

Baptisty je na lavku škoda

Reagovat
smazaný uživatel

to bude teda levá strana se Zidanem dost průchozí, nebo by mohl být Baptista v záloze u Gravesena a sedět zase Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť s takto průchozí levou stranou jsme hráli celé jaro a byli jsme bodově nejlepší. Ale taky mám pocit, že to dlouhodobě není to pravé řešní. Na Beckhama to bude nápor jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

taky zajímavá varianta

Robinho (Zidane) Ronaldo Raul (Owen)

Baptista (Guti) Gravesen Beckham

Carlos Helguera Woodgate Salgado

Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baptista by tam skutečně asi mohl hrát, já tam chtěl Ballacka, ale Baptista je docelá podobný - skvělá hlava, střela, přihrávka, v defenzivě na tom asi taky nebude nijak zle ......

Reagovat
smazaný uživatel

či Robinho se Zidanem jako spojky

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho na spojku moc nevypadá. Ideálem fanoušků i Luxemburga je Zizou, ale asi tam bude hrát Raúl nebo taky Baptista. Je to náš nejnabitější post, každopádně od hráče na tomto místě chci tak 15 gólů, k tomu má určitě nejvíc předpokladů Baptista.

Reagovat
HOST*Andy

Owen do Realu. It was stupid transfer. Kdyby tak dostal více příležitostí. Jeden z nejhorších přestupů nového tisíciletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Owena celkem lituju tim ze prestoupil do madridu si to posr... poprdel. Nicmene je to skwely hrac a doufam ze prestoupi do Manchesteru ale tam by si mozna taky nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zdá, že nové dresy jdou výborně na odbyt, oproti loňsku následovné zlepšení:

Prodej venkovních dresů vzrostl oproti loňsku o 28%, a zvláště dětských vzrostlo o 94%!!!

Domácí o 36%, cž, jestl isjem dobře pochopil je stejný nárůst jak v minulých sezonách.

Kraťasy taky dobře, oproti tomu, kdy se poprvé prodávali modré, a sice před dvaceti lety, je tu nárůst o 150%, tohle se ael musí brát s rezervou.

A ponožky se prodávají ve světě dva půlkrát víc než loni.

Bude víc peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Musím si šphnout. Loni jsem si na dovolené koupil triko Barcy, parádní kousek, stálo jen 20 eur. Ještě jsem zvažoval kraťasy, taky móóc pěkné, originál nike, jenže tam bylo číslo 9, se mi nějak vybavil Kluivert a přešla mě chuť. I když fandím Madridu a triček a dresů mám snad 7, tak si to barcelonské taky někdy vezmu. Sice jsem kamarádům trošku pro smích, ale já jsem se nikdy netajil tím, že se mi barvy Barcy líbí a že má asi nejhezčí dresy. Zvláště ty stoleté 1899-1999 - to byla lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš kozy???? pošli link na ty stoletý

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.covadapiedade.net/images/Luis_Figo2.jpg

Ten vpravo a na pozadí. Jo jo, Luis byl vždycky fešák

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

óóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

No a musím říct, že na trávníku ty dresy vypadaly fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to luto ale musim povedat ze real nikdy nebude 100 muzstvo a timy ako ac milano alebo chelsea budu pred nim.utocna sila je obrovska je tam az totalny pretlak ale obrana je otrasna.mozno ak sa chyti woodgate ale napr salgado na to nema.ani raul bravo.slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado se teď hodně zlepšil. Španělské týmy budují mužstvo od útoku, ne od obrany, proto se na ně tak hezky kouká

Reagovat
smazaný uživatel

tak až dobudujete tak dejte vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Adriano a v podstatě by to bylo hotové

Reagovat
HOST*klasik

ani hovno toho vám nedáme, ten zustane v interu, uz mi to chvilema prijde fakt trapny od realu. Nenasytny zmetci-chtej skoupit vsechny nejlepsi ofenzivní fotbalisti jaky sou a je jim jedno jestli ho potrebujou nebo ne, nebo nejaky zvazení jak se ten dotycnej hrac chytí a jak mu bude vyhovovat spanelskej fotbal-to vubec to jim je zrejme jedno-hlavne at je to megahvezda na svym postu(vetsinou ofenzivní)-at si koupej poradny stopery! neskutecne talentovanej defenzivní záloznik helgeura, musí hrát z nouze stopera, a to mi prijde pro takovej klub jako je real, docela mimo mísu a trapny, jako kdyby nemeli prachy na nejakeho top stopera, nemuseli by kupovat gravesena atd. Kazdopadne jestli nekdy inter proda adriana do realu, tak budu real jeste vic nenavidet nez do ted.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim. Real kupuje hracov a ich prichodom je kazdy zmeteni kde budu v zostave aspon hrat a v tom vidim rozdiel medzi Realom a (BarcoU, Chelsea, Ac, juventusom)

Reagovat
smazaný uživatel

A kde bude prosím tebe hrát van Bommel? Taky si tady nad tím lámete hlavu, tak buď laskavě potichu.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že Bommel má své místo napravo zálohy jisté

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tam chcete Xaviho, pokud se nemýlím. Varianta s Xavim na štítu je hodně riskantní

Reagovat
smazaný uživatel

Je no, já ho tam nechci, ale to hlavně kvůli samotnému xavimu.

Já fakt nevím, co s tou sestavou, dobré by bylo 4-1-3-1-1, nebo 4-2-3-1, ale tak jak tak, buď se bude hodně sedět v záloze, nebo zas bude sedět moc útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se taky bude sedět v záloze nebo v útoku. Takže jsme na tom stejně s tím rozdílem, že už máme o systému jasno. Ale to Frank možná taky, tj. 4-1-2-2-1 - Xavi na štítu.

Reagovat
smazaný uživatel

jono, tak promarnit jeho ofenzivní talent, to se mi chce blít!

Já bych radši aby to bylo nějak takhle:

Motta na štítu, před ním Bommel, Xavi, Deco, před Etooem Ronaldinho. Ale za a) bychom měli problém v křídlech, ty by možná zastaly krajní obránci, ale zas není realný, aby seděli Maxi,LArsson,Ezquerro, Guily, Messi, Iniesta, Edmilson, Marquez, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

no narozdiel od xy utocnikov co real kupuje a vobec ich nepotrebuje tak Van bommel prisiel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě slova: Becksovy dresy

Reagovat
HOST*klasik

to je snad trosku jina situace nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Musím se ještě zmínit o AC. Na tři místa v sestavě má: Rui Costa, Kaká, Sheva, Gilardino, Pippo, Bobo. Jaktože se nikdo neptá, co to má znamenat? Ale jak někoho koupí Real, tak je všechno špatně. I když nám odešel Solari a odejde Figo, takže potřebujeme náhrady.

Jasně, AC má i kvalitní obranu, chtějí hrát nově 3-5-2, ale až se Nesta, Stam nebo Maldini zraní, tak co pak? Šimič, Kaladze, Costacurta ve čtyřiceti? Hrůza. Navíc ten věkový průměr nevěstí nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Tma je to s tím věkem fakt problém, ale zs mi přijde, že v AC si většinou zahrajou i náhradníci dost.

Reagovat
HOST*klasik

to sem myslel tak ,ze snad nemuzes srovnavat prichod van bomela(zdarma)-jinak celkem muj oblibenec, v eidhovenu uz ho byla skoda, v barse bude suprovej-tomu verim, ale i jinak tam mame i jine hrace-dostatecne kvalitní, ale fakt jako, ten vas stred obrany je podle me vase achylova pata, kdybyste se konecne vykaslali na posilování ofenzívy a koupili spickovy strední obrance, tak budete tezko k porazení nebo myslís ze kecam? to je vo tom, ze vy furt vyhledavate ofenzivní hrace-jejichz repliky se lip prodavaj, nez u tech defenzivních-byznys nic jinyho, ale nemyslim si ze takovej klub to má zapotrebí-vydelavat timto stylem-ale vydelavato solidne to musim uznat, ale klub s takovou historickou tradicí, i kdyz ted luxemburgo, koupil i mene znamejsi hrace, ze obrat k lepsímu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jneže Barca tam má problém bohužel taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Diogo hraje strašně, běhá tam, kde nemá P.García pro změnu neběhá vůbec, ke všemu hrozné nemehlo.

Pérez je holt takový. Sanz se snažil daleko víc o španělské hráče, třeba i méně známé, hlavně do obrany (Campo, Karanka), koupil Míchela, Helgueru, dopředu Mora, Munitise. Pérez to dělá jinak, to se nedá nic dělat. Kvůli tomu někomu jinému fandit nezačnu. Ale když sleduji toho Dioga, tak člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho neodepisoval, sice ho neznám, ale když si ho vybral trener, má 21 může se od Salgada učit, tak to nemusí být časem až tak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jen pár drobností. Hlavně by měl vědět, že nesmí odhlavičkovávat míče na velké vápno, pětkrát v deseti minutách se marně pokoušet o kličku a v první řadě to, že je pravý obránce a ne záložník či dokonce volný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*klasik

helguera pardon. jeste neco: vim ze ve spanelsku se vetsinou hraje ofenzivne-temer vzdy, proto je radost na tuto ligu pohledet, ale mit poradny stopery je snad základ k uspechu kazdeho top klubu na svete( a tam samozrejme real patri ) je to jen muj vlastni skromnej nazor, ale vetsina si myslim ze se mnou budete souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja suhlasim. aby klub mohol sa sustredit na ofenzivu tak musi mat vzadu istotu

Reagovat
HOST*klasik

jasny to vi snad kazdej,jenom asi v realu ne. Nebo snad mi nechcete nekdo tvrdit ze woodgate je dostatecne kvalitní na základ v realu , na svete je plno jinejch daleko daleko kvalitních stoperu, k helguerovi sem se vyjadril vyse-ze je to z nouze, ja vim ze je to stokrát omlety dokola otazka stoperu v realu, ale psal sem to, protoze tady kazdej(skoro kazdej) vykrikuje ze ,,pristi rok koupime adriana´´.atd. atd. nevim jeste koho, to je supertalent, toho by chtel kazdej, ale vy ho nepotrebujete, tam mate precpano, potrebujete obrance!!!!!!!!!!!!!!!! ke strednim se vyjadril, ale ty krajní pomalu stárnou. takze kricte chceme napriklad ferdinanda, stama, nestu atd. a ne adriana-dyt to nedava absolutne smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Stamovi je nebo bude 33, Nestovi 30, to bychom si moc nepomohli. Vzhledem ke složení naší ofenzivy je defenziva dost podceňovaná. Aktuálně druhá nejlepší v La Lize, Juventusu jsme za tři a půl hodiny dovolili tak 4 šance. Woodgate, pokud bude zdravý, tak na základ v Realu má. Před zraněním byl stabilně v repre, ve společnosti Terryho, Campbella, Ferdinanda a Kinga.

Reagovat
smazaný uživatel

No on je taky problém nějaké kvalitní sehnat, není moc klubů, které by je pustili. Nesta je neprodejný, toho jsme si jist, Ferdinand by byl taky, nebýt jeho přemrštěných platových podmínek.

My máme štěstí, že máme Puyola, ale ten druhý post už je horší, snad se tam ukáže dobře třeba Edmilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše štěstí se jmenuje Puyol. Díky němu vypadá vaše obrana teoreticky lépe, bez něj byste na tom byli hůř než my. Napadá mě Pérea z Atlética nebo ten Brazilec, kolem kterého kroužíme společně s váma. Jenže já jihoamerickým stoperům kvůli taktické disciplíně moc nevěřím. Jeden Diogo nám bohatě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

No však sjem to teď říkal, Puyol nás zachraňuje. Jako kvalitní stopeři na koupi jsou, ale není to skoro žádná jistota, jen nadějní, ze kterých se často stává zklamání ve velkoklubu. Nikdo enví, ja se výborný G. Rodriguez ve Villarealu prosadí v Barca apod

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Coloccini v AC O toho bych moc nestál, naposledy si vzpomínám, co se vyklubalo z toho stopera z Valladolidu, myslím, že Mario se jmenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všechno dost zapeklité, tyhle přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

klasik. opakujem ja s tebou suhlasim. len by som krical po trochu inych obrancovh. Andrade. Ferdinand.,Lucio , ale suhlasim s tym ze je zbytocne kricat Adriano, ked v utoku ma niekto Ronalda, Baptistu, Robinha, Raula, Owena.

Reagovat
HOST*klasik

to sem jen tak placnul nejaky priklady-asi ty nej. samozrejme jsou i jiny. andrade by jim tam slusel, ale doufam ze ho koupime my(barsa)

Reagovat
smazaný uživatel

fandis Barse.ja ze Interu klasik? ano, andrade by bol pre barcu super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já křičím Adriano a pak za to dám vyřechtanej smajlík.

Chce se mi brečet

Reagovat
smazaný uživatel

tak brec. nechces kapesnik?

Reagovat
smazaný uživatel

ZE zkušeností s místními přispěvateli bys měl vědět, že smajlík někdy nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna tady jeden smajlík stačí, to je pravda. a nečum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tak tomu se říká oční dorozumívání a debata na úrovnii

Reagovat
HOST*klasik

ja vim ze je to z prdele, ale jak se jedna o adriana tak me to stve fakt hodne, jelikoz inter a barca sou moje srdecni zalezitosti, tma je to jina situace, ty maj naslapanej tym na vsech postech, v realu to je jednoznacne utok, ale to je samozrejme dany italskou defenzivou a spanelskym utocnym fotbalem, ale proste by real potreboval min. 1-2 top stopery na tom se doufam shodneme?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jednoho taky, teda je tu šance, že se chytne Edmilso na Oleguer ukáže svůj potenciál, ale...

Reagovat
HOST*klasik

edmilsonovi verim v lyonu a v repre byl vynikajici, skoda ze ma takovou smulu na zraneni.kolik je olegerovi? to je odchovanec ze jo? zatim nema v zakladu barcy co delat, maj ho poslat na hostovani at se vyhraje a posbira zkusenosti-treba do realu

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že Oleguer měl několik excelentních zápasů, kde ukázal svůj skvělý potenciál, na BArcu má, momentálně be na základ, ale ostování je nesmysl. Edmilson snad, taky mu věřím, problém je, že spíš hrává v přípravách v záloze.

Oleguer má 23 a je odchovanec.

Reagovat
HOST*klasik

ohledne tech smajlíku, neboj nejsem jak rominho, ze to obcas lehce nepochopi , ale obcas mi ho bylo lito jakste do nej vsichni bombardovali, co sem cet jeho prispevky tak se s nim celkem shodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslíš, že bysi yarda měl místo přispíšvání jít někomu "vyfajčit" , že jsme banda debilů, kteří mají vědomsoti ani ne desetiletého dítěte, nebo jak, že nikdy neuznáme ničí názor, že jakmile někdo něco řekne, že ho hned každý sjede a že Beckham nezvládá činnost nazývanou zavazování kaniček?

Reagovat
HOST*klasik

myslim, ze je docela arogantni, ale kdyz se svych prispevcích venoval fotbalu, tak nejaky jeho prispevky byly solidní, ne vsechny, ale kdybysme se vsichni ve vsem shodli, tak by to taky nebylo uplne idealni ze jo? , jina vec je ty vase hadky, vetsinu sem precet(cca 80%), strasne moc to hrotil, obcas kvuli blbostem(smajliky atd.), nebo me sralo to vzajemny obvinovani-furt dokola to samy. Je jasny, ze to prehanel, musis ho brat takovej jakej je, jinak to s nim asi nepude...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Já jsem celkem spokojen s Helguerou a Pavónem, Woodgate toť otázka a celý zbytek léta máme na získání Sergia Ramose, což je velký talent. A třeba, kdyby to nevyšlo, tak můžeme koupit někoho s lepším jménem (Rio, Andrade, .... těžko říct, koho vlatně) nebo taky nikoho (jako před dvěma lety, když jsme čekali Ayalu a nepřišel, naopak ke všemu odešel Makelele). Ale podívej se, jak zahrál Samuel, když nastupoval v tak of.týmu. Hierro byl prostě jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ohladom Adriana je u vas zaujem sprevadzany smilikmi, ale vedenie Realu to dalo viackrat najavo bez smilikov a preto sa snad mozem vyjadrit na pripadny prichod Adriana . ci nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení jasně řeklo - Ronaldo je nejlepší útočník planety a my ho chceme i nadále ve svém týmu. S čímž tak úplně nesouhlasím, ale jsem rád, že tady nikdo jeho pozici nezpochybňuje a že ho vesměs všichni uznávají. Zaslouží si to, stejně jako svoji čtvrtou manželku (už je lepší než Ross z Přátel ).

Reagovat
smazaný uživatel

A je sním skoro stejná sranda, když jsem se například dozvěděl o házení flašek na diváky...

Reagovat
HOST*yarda

Lepší házení flašek kvůli hnusnejm nadávkám, než házet na hřiště prasečí hlavu, zastavit zápas na deset minut a vyfásnout za to jen 4000 eur pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ideal Real

1Casillas

4Salgado Helguera Woodgate R.Carlos

3Beckham Gravesen Baptista

1Zidane/Robinho

2Ronaldo Raul/Robinho

Baptista hrál dříve defe záložníka a zvládal by se vrátit, když útočí Carlos. Robinho by hrál vždy a seděl by jeden z dvojice Zidane či Raul a to podle soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

U Baptisty je problém, že nikdo neví, jak na takové stažené pozici hraje. A podle mě ho kupovali kvůli gólům. Luxemburgo si ho moc přál, tak asi sám nejlépe ví, kam s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

se současným kádrem ale lepší mužstvo neuděláš, až skončí Zizou (za rok), tak pude dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já jsem s kádrem až na jednu výjimku (stoper) spokojen.

Reagovat
HOST*Meat

Ja bych řekl, že nám chybí dva stopeři. Ale zbytek sestavy vypadá hodně dobře, už se těším na sezonu jak nakopem Barceloně prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem sa do toho nijak starat, ale vzhladom nato, ze Chelsea hrala cely rok dost defenzivne dala dost golov. tusim 72. Myslim, ze to je hlavne v daka kvalitnej kridelnej hre a ta mi hrozne chyba u Realu. Robben a teraz uz aj Wright Phillips(poslednu sezonu Duff a Cole) sa dokazu na krajoch presadit a roztiahnut hru do sirky a tym Lampard ma viac miesta. Real asi bude hrat 4 1 2 1 alebo 4 3 1 2 a tam mi trochu chybaju kridla. nemozno sa stale spoliehat na Carlosa, ktory potom chyba v predu. trochu by som preto zmenil herny system

Reagovat
smazaný uživatel

carlos chyba vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

o.k., jenže jak se nám dařila hra s křídly (podzim) a jak bez nich (jaro)? Chelsea je samozřejmě v tomto skvělá, ale třeba úspěšná Barca má jen jedno, a to ještě neustále přemýšlíte, jak Giulyho ze sestavy vyšoupnout. AC taky nemá křídlo, kromě Cafú - to je ale stejný případ jako Carlos. Chelsea i AC hrají v záloze podobný systém jako Real (Gattuso - Pirlo - Seedorf, Tiago - Makelele - Lampard, Beckham - Gravesen - Zidane), útočná trojici má Chelsea poskládanou jinak (2-1), AC s Realem stejně (1-2). Já bych si v Realu dokázal představit i Joaquína, hrál by na postu SWP, Becky na místě Tiaga.

Je to věc názoru, ale nemyslím si, že by bylo vzhledem ke schopnostem našich hráčů nutné měnit systém.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda není pravda, fanoušci možná ( a to jen někteří, o kterých si myslím své ) , ale trener ani nikdo z vedení se Guilyho rozhodně zbavit nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že se ho chcete zbavit. Jen neustále spekulujete, jak by měl vypadat útok. Ronaldinho a Eto´o to mají jisté, ale na zbylé místo kromě Giulyho často dosazujete i Messiho nebo Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda rozhodně ne!

Reagovat
smazaný uživatel

takto to co stale hovorim, ze podzim vam nevisiel lebo neboli nato vhodne typy hracov a herny system na jaro nemozno s Ac Milan a Chelsea co do kvality prevedenia ani zrovnavat. oni su v tom krali. takze na Joaquinovi sa zhodneme asi vsetci a jeho prichodom a prichodom Robinha si myslim, ze by ste to co chceli hrat na podzim uz zvladli a nemuseli by ste potom menit herny styl viac podobny kralom AC MIlan.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by hrál ty chytráku střed s Gravesenem? Bekse rovnou škrtám, to u tebe není fotbalista a možná že ani ne člověk, Zidane, Baptista nebo Raúl taky ne, protože bysme byli tam, kde jsme teď. Zbývá nám Guti, jenže ten nemá kvůli nehvězdnému jménu šanci. Takže si k Robinhovi a Joaquínovi ještě přidej Gerrarda a bylo by to asi v pořádku. Jenže my opravdu nemůžeme koupit každého.

Reagovat
smazaný uživatel

No já slyšel něco o 140 miliony na přestupy, to byste si fakt mohli během dvo usezon koupit skoro každého

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně konečně k.... toho Adriana, osobně si ho půjdu ke klasikovi vyzvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*klasik

tak kdyby koupili nekoho srovnatelnyho s adrianem, tak bych jeho odchod nesl tezce(hlavne kdyby nesel do realu nebo A.C.) , ale nejak bych to prekous, jenomze kdo takovej srovnatelnej je? a hlavne po tom co odkopli vieri(y)ho do A.C. by nemeli fakt nikoho(je tam cruz a martins-nejsou uplne best) a nakej velkej prestup nepredpokladam, to muze jen to blby a.c. diky berlusconimu. Ten proste nemuze prestoupit tecka, alespon behem pristich 3-4 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Recoba?

Reagovat
HOST*klasik

no recoba...fotbalista to je excelentni, na toho sem tak trochu zapomnel, furt se spekuluje jestli odejde ne, byl zranenej taky nejakou dobu, prej je to oblibenec sefa interu, takze dostal jeste na rok smlouvu, manchini mu musi dat sanci-jinak ho bude skoda, pral bych mu zaklad na delsi dobu aby ukazal co umi, ale zda se mi ze je naladovej a ne vzdy se mu chce(prirovnal bych to k heinzovi anebo driv zelimu-zelenka,ten uz to pochopil a maka kazdej zapas) kdyz nebude hrat tak je ho v interu skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ,ze nemusite kupit kazdeho, ale pocul som o 160mega.hmmm. zeby reklama a chvastanie PEreza. Inak respektuj aj moj nazor a ten je taky, ze automaticky zmenit styl hry a dokupit este jedneho stredneho obrancu a Joaquina. ved chvastacksych 160mega Pereza urcite nato staci. moj nazor. herny styl zmenit na 4 2 3 1 a asi takto . 4 (Salgado, Andrad/Ferdinand/??, Helguera, Carlos) 2 (Gravesen(bude robit vsetku spinavu pracu a defenzivnu cinnost , kryt chrbat hracom pred nim a makat) a Baptista vedla neho , ale s trochu inymi ukolmi( kedze hraval aj Def.zaloznika tak by som to vyuzil.postavu nato ma.takze bude jak vypomahat obranovat tak bude si zbiehat zo zadnych pozicii dopredu a presadzovat sa) 3 (Robinho(presne to iste ako robi Ronaldinho u nas), Zidane(to je jasne) a Joaquin ( roztahovat hru na kridlo a presadzovat sa jeden na jedneho tak ako Figo v najlepsich rokoch) 1 (ronaldo)

je to moj nazor tak respektujte aj nazory inych a chcel by som aby sa real tymto smerom aj uberal a tak aj vyberal hracov, ktorych bude nakupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně přijde, že Baptista není ten typ, který by zvládal bvěhat celý zápas od obrany k útoku A ten jeden útočník mi přijde málo na tolik možností.

Reagovat
smazaný uživatel

ohladom Baptistu je to fakt iba domnenka. je to obor a da sa to vyuzit jak v obrannej cinnosti tak aj tym, ze bude z biehat ako Helguera za starych casov do sesnastky .

Real by sa mal niektorych utocnikov zbavit. Robinha a Ronalda by som nechal. nemozno prisposobovat herny styl tomu, ze mam vela utocnikov a tak ich nechat hrat. no podla toho systemu co som napisal by ostali na lavicke uz len Raul a Owen a prvy znich by bol nahradnik za Robinha a druhy za Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl nebo Owen by opravdu mohli odejít, za 15 mega a koupil by se buď stoper nebo pracovitý záložník do středu. Sám jsem zvědav, na jaký post se vlastně s Baptistou počítá. My nevíme, jaký byl def. záložník a asi jsme ho kupovali hlavně kvůli jeho gólům. Mimochodem, má 183cm a 72kg, jsem myslel, že je větší korba.

Reagovat
smazaný uživatel

no ta hrud jeho je nenormalna. keby bol zenska a mal prsa tak ma obvod hrudniku vacsi nez lola ferrari ci jak s volala

Reagovat
smazaný uživatel

La Bestia Dolly Buster Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Barca

Ne Guily je skvělej.Excelentní nahravač a náš 2.nejlepší střelec.Myslím , že se mu sezona povedla tak nechápu , proč by měl odcházet.Jestli tak sežeru všechny dresy Barcy a snad začnu fandit Chelsea .Ale nepřestal jsem fandit Barce v krizi , takže proč bych měl teď.Jinak já už se hrozně těším na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ho nevyhazuje, mluvil jsem o základu.

Reagovat
smazaný uživatel

z Giulyho mam zmiesane pocity. ma veci co sa mi na nom hrozne pacia ma veci co mi unho chybaju. kazdopadne si myslim, ze by sa mal viac presadzovat proti silnym superom, lebo ak chceme byt najlepsi treba aj takych porazat a nemozno sa spoliehat len na Ronaldinhove fantasticke gole v zapasoch s Chelsea a Ac Milan. repsektujem aj vas nazor. kazdy ma na Giulyho iny pohlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nemá hvězdné jméno. Kdyby to nebyl Giuly, ale Joaquín, dal 11 banánů, na dalších nevím kolik přihrál, tak ho nikdo nezpochybňuje. Mě teda dost překvapil, ale uměl bych si tam představit i lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, už jsem si myslel, že by ho tady každý hned vyhodil, já jem se ho tady zastával jakou dobu a nikdo se na mou stranu neozval

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno ci ma hviezdne meno. Moj oblubeny hrac je Xavi a to tiez nie je az take hviezdne meno. mne ide hlavne o to , aby sa presadzoval v tazkych zapasoch, ktore su klucom k uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím si, že Xavi si letos udělal pořádné jméno, už jen zájem Chelsea a Juventusu přidá na publicitě

btw je to taky můj nejoblíbenější hráč, kdybch měl udělat jakýsi žebříček, tak:

1. Xavi

2. Puyol

3. Henrik

Reagovat
smazaný uživatel

1. Xavi

2. Robben

3. Xabi Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Barcu, jinak je na prvním místě ROMARIO o světelné roky před ostatními, pak Xavi s Bebetem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v BArce.

urcite

1.Xavi

2. Ronaldinho a Puyol. obaja su pre tym dolezity ako na ihrisku tak aj v satni

Reagovat
smazaný uživatel

a este Iniestu si velmi vazim. nato aky je to kvalitny hrac tak vobec nerobi problemy,ze nehrava cele zapase a zatial mu staci neceli polcas. odchovanec. raz uz odmietol real co sa cenni este viac

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak je mu kolem dvaceti, to si moc hráčů ve velkoklubu b základu nezahraje, an to jaký je přetlak mu dáváme hodně příležitostí. S tím Realem to byl super, jak jim ani neodpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave preto si ho cennim.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tady se prostě pozná rozdíl mezi lidmi jako FIGO a lidmi jako Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

1.býval Figo

1.je teď Zizou

2.Helguera

3.Iker

Ale asi se to teď dost zamíchá. Helguery si strašně vážím, přišel za pakatel, strašně na sobě musel dřít, aby to někam dotáhl.

Reagovat
HOST*GFiuly-FCB

1.GIULY

2.ronnie

3.puyol

Reagovat
smazaný uživatel

óóó díky, pane bože díky!

Reagovat
HOST*Andy

Moc Vám děkuju, jelikož to je snad první diskuze, kde se neuráží Chelsea, když se o ní hovoří. Touto diskuzí, která co jsem četl byla asi na nejvyšší úrovni, si u mě učinkující získali sympatie. A to už sem toho hodně přečetl!

Thanks

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval tu niekto Chelsea na tom americkom turne . Ako som hovoril tka Wright Phillips sa presadi a nahravka na Duffov gol to len potvrdila. inak super nakup. kridelna hra Chelsea sa vyrazne zkvalitni a Robben a Wright Phillips budu super.teda oni uz su

Reagovat
HOST*Andy

Tak, tak. Jsou to supr fotbalisti. SWP, ty jeho kličky a přesné pasy co předváděl na turné po americe to bylo něco. Robben, no comment.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbena hrozne zavidim. esteze mame Ronaldinha.

Reagovat
HOST*Andy

Jo, jo. Ronaldinho. Musím uznat, že lepšího fotbalisty nyní není.

Jinak Crosby draftován do Pitsburghu, Ryan do Anaheimu. První z Čechů Hanzal jako sedmnáctý do Phoenixu, slovák Zagrapan myslím 13., ale nevím do jakého klubu. Myslím Buffalo.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja NHL uz moc nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mára Zagrapan je odchovanec Zlína!!! A není Slovák nebo snad ano?

Reagovat
sansiro

Je to slovak. Narodil se v Presove. Tady je cely seznam draftu.

http://www.nhl.com/draft/2005/round1.html

Reagovat
HOST*merengues

Na fóru Marcy je diskuze o optimální sestavě realu, no některé názory jsou takřka nepublikovatelné, jako třeba hra na 3 obránce s míchelem a carlosem na krajích, to je asi od nějakého velkého dobrodruha Na Casillasovi se shodnou všichni , na Míchelovi až na jednu výjimku (Diogo ) též, Helguera 100%, někdo už počítá s Ramosem, ale nejčastěji se tam objevoval Woodgate, o něco méně Pavon, levá strana je Carlose. Na štítu je to dost vyrovnané, o něco víc hlasů možná dostal García, což mě poněkud děsí , pravá Beckham a teď přichází asi to nejdůležitější, většina (když pominu rozestavení 3-1-4-3 a podobné výplody fantazií ) dává na levou stranu Baptistu a na střed Zidana, někdo to dal naopak. Každopádně Raúla bylo vidět pomálu, stejně tak Owena, v útoku si fans přejí Ronalda s Robinhem

Reagovat
smazaný uživatel

3-1-4-3

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*yarda

Mladí, draví, brazilští...

Hm, tak po týdnu absence (Kyslíku, zkus rýpat a na moderátora můžeš zapomenout) jsou tu fakt dvě skvělé zprávy: Robinho konečně náš (jen by mě zajímalo, zda jsme skutečně vyplázli těch 50 mega a v tom případě nechápu, proč se Santos tak chrtil, když beztak dostal jen 30 a zbytek jde do kapsy agentovi Robinha a hráči samotnému

A Baptista konečně splňuje tu charakteristiku stanovenou na hráče po porážkách na Juve a Getafe: mladý, dravý (a sakra dravý) a ambiciózní. Obě posily jsou navíc z Brazílie, Mekky fotbalu, co víc si přát? Aby Baptista dostal občanství a příští rok jdeme po Adrianovi Navíc v případě "La Bestii" je přestup ještě okořeněn tím, že jsme ho vyfoukli pod nosem Barceloně Co mně trošku kazí dojem, je že Robinho přijde až na konci srpna a po pěti zápasech v brazilské lize Zvykne si? A nezraní se do té doby? Obecenstvo na jeho přítomnost na hřišti nereaguje...Baptista je naštěstí na La Primeru zvyklý...

Luxemburgo přesto nemá dost a chce další posily. První na řadě bude snad Sergio Ramos - Sevilla možná sníží jeho odchodné na 20 mega, což se zkousnout dá, co říkáte, pane Pérezi?

Rozloučíme se nejspíš s Figem, Owenem a Samuelem... Owena je škoda, ale nejspíš by hrál ještě míň než letos. Opravdu škoda, protože by svou přímočarostí byl vhodným protipólem technických Brazilců

No a když všichni tipují sestavu na příští rok, tak se přidám:

Casillas - Salgado (Diogo, Aberloa) - Helguera (Ramos?) - Woodgate (Pavón) - R.Carlos (R.Bravo, Diogo?) - Gravesen (P.García, De la Red) - Beckham (Jurado, Juanfran?, Diogo?) - Baptista (Guti?) - Zidane (Raúl) - Ronaldo (Soldado) - Robinho (Portillo?). Baptista má hrát jako útočný záložník hlavně zleva, Zidane jako spojka mezi zálohou a útokem. Raúl musí zabrat, aby si základ nezasloužil jen jménem...

No a ta Petržalka fakt nebyl vtip No a když všichni tipují sestavu na příští rok, tak se přidám:

Casillas - Salgado (Diogo, Aberloa) - Helguera (Ramos?) - Woodgate (Pavón) - R.Carlos (R.Bravo) - Gravesen (P.García, De la Red) - Beckham (Jurado?) - Baptista (Guti?) - Zidane (Raúl) - Ronaldo (Soldado) - Robinho (?). Baptista má hrát jako útočný záložník hlavně zleva, Zidane jako spojka mezi zálohou a útokem. Raúl musí zabrat, aby si základ nezasloužil jen jménem...

No a ta Petržalka fakt nebyl vtip Gratuluji, slovenští přispivatelé

Reagovat
HOST*yarda

Soráč za to zdvojení na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč bych já měl rýpat? To je v pořádku, jezdi si kam chceš, to ti nikdo nemůže odpírat, a jestli snad kdokoli proti tomu bude něco mít, tak se tě zastanu...tak teď jseš mi zavázaný

Baptistu nám nikdo nevyfoukl, elto se s ním nemohlo počítat kvůli pasu, předkupní smlouva nebyla reálná, protože chtěl prostě pryč už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moja otázka je na autora a znie:prečo by logicky musel niekto odísť?Ja to vidím nasledovne:

stav-7:Ronaldo,Robinho,Raul,Owen,Baptista,Soldado,Portillo

---a/ mladých nádejných Španielov bohužiaľ posadíme na lavičku,takže stav teraz-5:Ronaldo,Robinho,Raul,Owen,Baptista

---b/ jedného dáme do zálohy/Raúl alebo Baptista/,pretože tam nám zatiaľ chýbajú hráči,stav ostáva 4:

---c/ ako je v Reale typické,určite bude niekto zranený alebo absolútne z formy,ostáva stav traja hráči

---d/ ak mám troch útočníkov,tak buď hrajú všetci / čo je v Reale možné / alebo hrajú dvaja a posledný,čo ostal strieda.

A je to a nebol to ani taký problém

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to nelogicky?Podľa mňa som to takticky zvládol majstrovsky

Reagovat
smazaný uživatel

S odchodem Owena moc nesouhlasím, protože při předpokládaném základu nám na střídačce zůstane jen Raúl (ze zkušených), ale s tím už se na hrot moc počítat nedá, takže se do kádru dostane jeden z dvojice Soldado (má můj hlas) - Portillo, což se nám taky nemusí vyplatit.

Reagovat
HOST*yarda

Když mluvíme o útoku, tak to vypadá, že po dlouhé době máme zase v útočné linii dobrého hlavičkáře v podobě Baptisty Z celého útoku i zálohy je na tom zřejmě nejlíp Sice to není Adriano, ale...

Reagovat
HOST*Barcafan

Je pravda, že Giuly by skvělej, ale příští rok už mu bude 30! A Messi by měl být v nominaci arg."A" na Maďarsko. No a když jsem viděl, co předváděl na tom turnaji, je to místo giulyho trošku diskutabilní, alespoň do budoucna.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomýlil si si stránku , kámo?

Reagovat
HOST*Barcafan

Ne jen jsem nedal reagovat (u příspěvcích o Giulym , ale nový příspěvek)

Reagovat
smazaný uživatel

Vy barcelončania sa tu často bavíte o Giulym, polovica naňho nadáva, polovica ho chváli- ja hovorím:buďte radi, že ho máte.

Reagovat
HOST*Barcafan

Je to pravda, Giuly určitě patří mezi nejlepší křídla v Evropě.

1.Robben

2.Joaquín

3.Giuly

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Robbenom to neni také isté, bol dlho zranený, možno sú aj lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy snad moze mat na Giulyho vlastny nazor. no podla mojho gusta to teda hrac nie je,ale to nie je dovod, aby som si tento nazor nemohol vyjadrit.je rychly, ale porovnajte si fotbale kvality Robbena, Joaquina,Vicenteho s Giulym.

Reagovat
Xavi

1.Vicente

2.Joaquín

3.Robben (?)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak Roben, Joaquin, SWP, C. Ronaldo a Guily, pořadí tvořit nebudu, jen si myslím, že tihle na tom jsou nejlíp, ale i Vicente nebo Duff jsou vynikajicí, Vicente by si asi zasloužil přiřadit k těm nahoře...asi určitě

Reagovat
smazaný uživatel

1. Joaquín 2. Robben 3. Giuly... Barce hrozně pomohla Giulyho super forma na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

čaaaaau, tys tu dlouho nic nenapsal!!! Taky bys mohl psát pravidelnějc, no aspoň doufám, že během ligy budeš psát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi to vážně ty ?

Reagovat
HOST*????

1. Joaquin

2. Robben

3. Vicente

4. Giuly

Reagovat
HOST*Milda

Co bude s Owenem????Přece pude do pr....

Reagovat
HOST*C4

No jo no!!!

Reagovat
HOST*:D

Raul je lepší než Owen i Ronaldo, Baptista a Robiho!!!

Reagovat
HOST*:D

Hehe... Ronaldo, Baptista, Raul, Robinho každý z nich je lepší nez Owen!!!

Reagovat
antimadrista

No musim se přiznat, že se mi ty letošní nákupy Realu velice líbí

Reagovat
HOST*Reall

Podle mňe by mňel Owen zústat . Real si neuvjedomuje , že je to jeden z nejlepších útočníku na světe . Nevím jak to v Realu chodí ale hráč kterí příde na travnik a hned dá gól myslím , že by nemňel sedet pouze na lavičke .

A myslím že by to mohlo jít i takhle :

Robinho Ronaldo Owen (Soldado)

Zidane Raúl Baptista(Gravesen)Beckham

R.Carlos Helguera(Woodgate,Arbeloa)Salgado(Diogo)

Casillas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele