CO BUDE S OWENEM?

12.06.2005, 23:39
Aktuality
Anglický reprezentant v současnosti hájí barvy Realu Madrid. Jenže v blízké budoucnosti se to může změnit. Několik anglický klubů by totiž hvězdného kanonýra rádo zlákalo zpět do Premier league.

Budoucnost Michaela Owena se stala bohatým zdrojem spekulací. Po mnoha zvratech to teď vypadá na návrat na Britské ostrovy. Sám hráč to ale příliš jasně nevidí: "Nevím, jaká je moje situace v současné době, ale vím, že jsem zde šťastný," prohlásil Owen pro španělský plátek Marca.

25letý útočník přestoupil do Realu Madrid před dvanácti měsíci z Liverpoolu a ve Španělsku si nestěžuje. "Jsem spokojený s tím co se událo, samozřejmě chci s Realem vyhrávat a nemám myšlenky na odchod."

"Mám rád tento klub a jeho fanoušky, ze sebe samého sem se těšil každým měsícem stále víc a víc," vystihl Owen své pocity z uplynulé sezóny. Tu sice začal jako náhradník, ale postupem času začala jeho pozice v královském klubu sílit. A to z jednoduchého důvodu – přestože na hřišti trávil relativně krátkou dobu, dokázal pravidelně střílet branky.

Michael Owen je rozhodně kanonýr k pohledání. Možného nedostatku úcty ze strany Realu se v současné době snaží využít několik anglických klubů. Nejvážnějšími uchazeči jsou Arsenal Londýn a Manchester United. Londýnský klub už údajně zvýšil svou nabídku na 15 miliónů liber a Manchester je prý ochoten vyměnit Cristiana Ronalda, o nějž má zájem trenér Realu Vanderlei Luxemburgo.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tu by som odporučil Perezovi,aby sa zasa nekopol.Ten C.Ronaldo vyzerá síce lákavo,ale Owena by som už nepustil.Zo začiatku to s ním vyzeralo všelijak,ale neskôr sa chytil,rozumie si s Ronaldom i Raulom,dáva veľa gólov a je to veľmi vďačný útočník.Navyše má úprimne rád Real-tomu verím.Takže môj názor-Owena nepustiť!

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim ze by si ho mali nechat..ja by som sa skor zbavil beckhama.aj ked on je zaloznik.no uvidime co vymisli perez

Reagovat
smazaný uživatel

hm,ale Beckham je mašina na peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej..to je asi jedine preco je prospesny pre real

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se vám nelíbilo, jak hrál v druhé polovině sezony. tak už nevím, jak by měl správně hrát dobrej hráč. Luxemburgo asi ví, proč staví jeho a ne Figa... Nebo jste větší odborníci než trenér nejslavnějšího klubu na světě, který pod jeho vedením znovu patří k nejlepším v Evropě a příští rok si s Barcou vymění pozice (tak jak to má být:-))?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sme vacsi odbornici,ale svet sa o nas este nedozvedel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už na tom pracujem-dám si inzerát,že keď už každého s tej našej prestupovej politiky trafí šľak,tak za JEDEN mil.EUR to zoberiem.

Reagovat
HOST*xxx

tak to asi nesledujes zapasy Realu v televizi, protoze pak by si videl, ze Beckham je hodne dobrej a jeden z najpracovitejsich v Realu ..

Reagovat
HOST*inkognito

Owen je váš trumf pro příští sezonu. Zbavit se ho by byla obrovská chyba. Pokud bude hrát pravidelně tak má na krále střelců. Je určitě o hodně lepší než Eto a to v příští sezoně dokáže i všem z barcelooony.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem..lenze pwen nema za chrbtom ronaldinha ale debilneho manekyna beckhama takze neviem kto znich dvoch je natom lepsie..ale ako futbalista je owen urite lepsi to je jasne.ale to realu nepomoze

Reagovat
HOST*inkognito

bekham už je fakt jenom loutka a manekýn tak bude muset Owen dostávat přihrávky od někoho jiného a bude muset více makat sám. Nejsem fanda ani barcy ani reálu ale pokud chceš vyhrát tak si v saď že příští rok vyhraje ligu reál - vím to na beton. Jinak bude ta příští ligy daleko více vyrovnaná než letos na mistra bude stačit daleko méně bodů než letos. Nahoru se bude tlačit Villareal, Betis ale i probuzená La Coruňa. Více čekám taky od Atletica. Černým koněm je pro mě Valencie.

Reagovat
HOST*yarda

Ten debilní manekýn Beckham, jak ty říkáš, přihrál naprosto dokonale Owenovi na čtvrtý gól proti Barceloně, ale to jsi zřejmě nepostřehl, žejo? Od té doby, co hraje napravo, kde má, se rozhodně zlepšil v přihrávkách i celkově. Tak bacha na pusu.

Reagovat
Xavi

ale tak expert to určitě bude, když ví, že Real má v příští sezóně titul na beton

Reagovat
HOST*inkognito

Jsi vsaď a uvidíš. Mimochodem před touto sezonou jsem zase říkal že barca je žhavý aspirant na titul. Tak pozor na ústa Xavi. Ať není espe repre o jeden talent chudší

Reagovat
Xavi

zrovna já si určitě vsadím na Real...

Reagovat
smazaný uživatel

dej mi odkaz na to, kde to píšeš, že Barca je žhavým aspirantem.

Reagovat
Mr.Jindros

Dej mi nějaký důkaz toho, že si Barce fandil před tím, než se jí začalo dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného?

To akorát on tady tvrdí, jak lon říkal, že je Barca žhavým aspirantem. No a podle toho, co on tady psal před tím az nesmysly tomu ani trochu nevěřím.

No a důkaz? Možná zapalovač s Christem Stoichkovem v dresu BArcy (z roku asi 1994 nebo tak nějak)?

Reagovat
Mr.Jindros

Já jen že by sis mě první zamést před vlastním prahem. Zapalovač neni žádnej důkaz ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten smajl? A jaký zas prah??? On tady furt ukazuje, jak bvšemu rozumí...že loni tipoval Barcu, tak ať to ukáže, když to říká. Já tady sám od sebe nikdy nic o tom že Barce fandím několik let neříkám, takže trošku rozdíl, nemyslíš? Takže prah si nech pro někoho jiného.

Reagovat
Mr.Jindros

Pravidelně se zapojuješ do debat proti těm, o kterých si myslíš, že fandí nějakému klubu od doby co začal vyhrávat. Dokonce si za to sám napadal uživatele Fugase - Chelsea (sorry jestli jsem zkomolil nickname), přestože sám tady nejseš o nic delší dobu ... ironie ? Blbá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, nicméně momentálně jsem nic takového neříkal. A u Fugase je i problém v tom, ež se tu vždycky objeví, když Chelsea vyhraje, možná se peltu, ale po vyžazení s Liverpoolem jsem ho tu mockrát neviděl.

A s tou ironii mi to přišlo celkem dobrý, zapalovač už ani nefunguje, takže to skutečně dokazuje, že je dost starý

A žádný zapalovač s napříkald Bodo Ilgnerem nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Zapalovač byla ironie, což ukazuje už ten smajlík.

Reagovat
HOST*kája

nech Jindrose,víš,že to s ním nemá cenu

Reagovat
HOST*inkognito

Diky Jindrosi za podporu. Nicméně si ale myslím, že to s Kyslíkem nemá žádný smysl. Na barcu jsem opravdu sázel, ale jak už jsem uváděl dříve nejsem ani fanoušek barcy ani realu. Takže když se navážím do jednoho nebo druhého není v tom nic osobního. Už ve svém dřívějším příspěvku jsem uvedl, že fandím Atleticu M. a to ještě né nijak horečně. Když jsem tady začal psát příspěvky tak jsem se snažil vést debatu oproštěnou od emocií a pokud možno trochu na profi úrovni. Většinou se to podařilo, ale byly bohužel i případy, kdy to nešlo. Prostě někteří lidé když vidí tu rudou barvu na dresech tak mají asi i zarudlé oči a pak to všechno vidí jinak (mimo realitu). Pan doktor je velký odborník, ale slyšel jsi ho někdy mluvit o něčem jiném než o barce, Esp, repre nebo o tom jak je reál marný? No já se přiznám že ne. Minimálně je to jeho nejobvyklejší téma. No je to takový samozvaný odborník. Přestože jsem v boji reál vs. barca nestranný pozorovatel, tak jsem po přečtení některých úplně trhlých a fanatických článků fans. barcy na tento klub díky nim málem změnil názor. No ale barca za takové fanoušky přece nemůže tak jí to nebudu přišívat. V případě reálu jsem se tady naštěstí s takovou potrhlostí nesetkal. Inteligence a zdravý rozum nade vše. A ještě jednou dík za podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses snažil psát bez emocí?

No nevím a každopádně jediný, kdo nadával si byl právě ty.

To, že o mně začneš říkat, že jsem ubožák a jehovista, to je bez emocí?

Reagovat
Mr.Jindros

Na konstatování dlouho známých fakt nejsou emoce potřeba. Koukám, že další neutrál co poznal úroveň fanoušků Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si přečti ty naše dvě hádky s inkognitem a myslím, že dáš za pravdu mně.

Co zde na eurofotbalu ukazuje, že jsem jehovista, když je to teda tak bez emocí, bez nadávek?

Reagovat
HOST*inkognito

No to si raději ani nečti, protože máš na týden vystaráno. Až mi přišlo jestli to není nemoc fandit barce. No snad takoví nejsou všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Inkognito,vidím,že to prežívaš viac ako je vhodné,takže skús to takto:samozrejme,že máš veľakrát pravdu,ale nemôžeš to všetko brať tak vážne Kyslík má aj dobré príspevky,ale nezabudni,že je to aj profesionálny rýpal,takže musíš to vedieť oddelovať. Pozri sa na to volnejšie a zistíš,že naše diskusie nie sú až také márne

Reagovat
HOST*inkognito

Odcituj všechny moje ,,nesmysly´´ za poslední rok. To bys v mojí pozici napsal teď asi ty co?

Ty musíš být pěkný rapl Sorry ale ty vždycky něčím překvapíš

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň někomu nenadávám do ubožáků a jehovistů a poté nenapíšu, že se snažím brát diskusi vždycky s odstupem...

Reagovat
HOST*inkognito

K jehovistům jsem tě přirovnal proto že vytrháváš věci z kontextu - takže žádná nadávka. Ubožáček je přirovnání takže podle mě taky ne nadávka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je přirovnání, to není nadávka

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujem ten váš spor celý týždeň a začínam byť vážne zvedavý,či sa aj dopracujete k nejakému výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ale když "někdo" řekne, že věta " ty jsi ale pěkný ubožáček, když to nazýváš hádkou" není nadávka ale přirovnání, tak už to lecos napovídá

Reagovat
HOST*inkognito

no a když někdo nazývá to co řeknu - kecy a hlody. Tak taky nevím... Ale dost už zbytečných řečí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bylo přecejenom slabší s těmi hlody...

Reagovat
HOST*inkognito

Já už jsem to vzdal. Pořád se bavit o tom samém... Já už nemám sílu mu vysvětlovat to samé pořád dokola . Teď už chápu proč se s ním tak sáhodlouze nevybavujete. Vždyť už to nebylo ani o fotbale, pořád něco citovat ..., pořád vysvětlovat význam toho co jsem řekl. Tohle je fotbalový chat a né linka bezpečí. Tak snad příště najdu najdu někoho kdo se ve fotbale vyzná.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, tys to už vzdal, že většinou poté, co jaksi nevěděl, co bys napsal. Jako teď posledně a nevymlouvej se an to, že to nebylo na halvní stránce, jelikož si tady byl ještě předtím než to zmizlo, ale ty ses k tomu nevracel, zcela očivdině si krom svých změn tématu neměl co říct.

Reagovat
HOST*inkognito

To byla reakce na Vasqueze, a né na tebe. Myslím, že jsem ti to napsal dříve už dost jasně, tak nevím proč bych se měl opakovat.

Reagovat
HOST*inkognito

Chápu, že si potřebuješ s někým popovídat, ale já už fakt nemám zájem ztrácet čas hlopými debatami.

Reagovat
HOST*Peca

Čumím jako blázen, kam až se může stočit diskuse kolem fotbalovýho článku, teď už ani nevím o čem byl, o Owenovi tuším ne. Pánové vy jste teda super parádní korunovaný paka. Zajímalo by mě kdo se pod těma přezdívkama skrývá?? Neúčastnili jste se nedávno aktivně volby předsedy ČMFS??

Reagovat
smazaný uživatel

Becks po příchodu Luxemburga znovu ožil a příští rok to znovu bude nejlepší pravý záložník na světě (nebo jeden z nejlepších, aby mi na tenhle příspěvěk zas někdo debilně neodpovídal, ale to stejně bude...)

Reagovat
HOST*Efreeti

Jojo...ja tomu taky verim a to OPRAVDU NEJSEM jeho priznivcem. Pokud nebude jeho misto okupovat Figo nebo Joaquin, tak od Beckse ocekavam kvalitni vykony.

TEM, kdo tvrdi ze je BEckham jenom lotka, ja zase tvrdim, ze nevideli jediny zapas Realu z 2.poloviny sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím,že Beckham napriek tomu,že asi nie je najlepší pravý záložník sveta,tak určite má pre Real obrovskú cenu,či ako hráč alebo človek.

Reagovat
HOST*

Kdyby backham neuměl kopat přímáky,tak je to podprůměrnej hráč.

Reagovat
HOST*yarda

Tak jsem si myslel, že Pérez přišel k rozumu a žádný další "galáctico" (rozuměj cenově) nebude, ale šeredně jsem se spletl Chce totiž Henryho (50 mega). Pravda, nejprve má vyhovět trenérovi a jeho týmu a uzavřít přestupy Robinha (snese tlak?), P.Garcíi (jde k nám pěkný řezník, nejvíc karet v PD a ještě byl navrch vyloučen ve finále poháru za faul na Joaquína - Olé Betis, olé ), Sergia Ramose (to jsem zvědav ). Téma Ballack padá, páč mu Bayern připravuje novou smlouvu Takže se Madrid začíná zajímat o sevillského Baptistu...

Henry je podle mě blbovina, ať se radši dohodne přestup C.Ronalda, když se chce utratit víc prachů. Owen ať zůstane, zaslouží si to, a Portugalec je navíc univerzálnější umí na obě strany.

Opravdu mě ale štve spíš to, že se začínáme opičit po Barce ač to bývalo spíš naopak: viz Robinho, S.Ramos nebo nejnověji Joaquín (prý ho chce Laporta zlanařit za 20 mega - pane Lopero, to jste dost slevil, proč asi? A Joaquín má příště držet pusu se svými sympatiemi ohledně Realu i když se mu nedivím, že na něj pěkně dlouho kašleme no a jsem zvědav, jak se napravo pohodne s Giulym )

Abych to shrnul, Henry je skvělý, nicméně ať si ho Pérez zaplatí z vlastní kapsy a koupí z eráru užitečnější hráče, které jsem zmínil výše (ad tvořivý střed - co takhle De Rossi? nebo Rosi-cký? Mladí s pasem, levnější...). Owen by měl zůstat, byl na něj co se týče gólů spoleh, na to kolik příležitostí dostal

Reagovat
HOST*sansiro

Do Rossi docela vyhorel tento rok. Snad se chytne pristi. Ale hlavne by mel Real koupit poradny defenzivni stit at to stoji co to stoji, 1-2 obrance svetove extratridy a mate o 100 procent kvalitnejsi mansaft.

Reagovat
HOST*yarda

Pořádný ofenzívní štít jsme před pár lety prodali Víš o nějakém špičkovém na prodej? Máme Gravesena, budeme mít možná Pabla Garcíu, tak v čem je problém. Gravesen uhlídal i Ronaldinha. A špičkoví obránci? Já budu moc rád, pokud vyjde Ramos. Obrana se letos alespoň v lize zlepšila a kupovat dalšího stopera navíc špičkového? Koho? Nestu? Ferdinanda? Pokud nikdo zprostředka neodejde, tak máme čtyři stopery plus potenciálního Ramose, což se mi zdá OK. Nejpalčivější problém jsou podle mě krajní obránci, protože R.Carlos y Salgado už stárnou...

Reagovat
HOST*PM

Sledujte web, asi budete možná překvapen, mám na mysli otázku kvalitního obránce pro Real

Jinak jste zapomněl na Samuela, kde už bylo v podstatě rozhodnuto, že odejde!

Reagovat
HOST*yarda

Takovou otázečku: Eurofotbal.com už konečně zlanařil někoho, kdo fandí Realu? Tebe?

Reagovat
HOST*Oilman

Tyhlety tvoje ultra super mega hypotezy...ve finale bede Real rad, kdyz urve Robinha...ale to by bylo jen dobre, protoze jeho prestupova politiky je mizerna...kdyby se jim podarilo koupit toho ballacka, tak je to jenom krok dozadu od titulu v PD. Nejlepsi nakup v letosnim prestupovem lete zatim udelalo Atletico Madrid...on to ani tak neni nakup, jako angazovani trenera Bianchiho...

Reagovat
HOST*PM

Kde jste přišel na toho Henryho, dění v PD sleduji velmi živě a on konkrétním zájmu Realu o Henryho nic nevím. Co se týče Henryho tak vím o živém zájmu Barcelony o Henryho!

Reagovat
HOST*yarda

Dnešní www.as.com Můžeš mi klidně tykat

Reagovat
HOST*P

Jo jo, na AS ta informace dneska vyšla, ale počkám si až na kanály napojené přímo na Real.

Zatím nevím o konkrétním zájmu Realu o Henryho, v této souvislosti vím pouze o dlouhodobějším zájmu Realu o Henryho a od Henryho agenta je známo, že prý pokud se někdy rozhodne opustit Arsenal tak Real je na prvním místě kam by šel, ale znovu říkám aktuálně o konkrétnějším zájmu nevím.

Čistě hypoteticky, kdyby to bylo založeno na pravdě a Perez skutečně uvažoval o vydání 50 milionů liber za Henryho tak by mu moc peněz nezbylo na další posily a to by bylo velmi špatné. Henry je skvělý, ale cena 50 milionů liber by byla adekvátní tak dvě sezony zpátky, ale po této sezoně si myslím, že ne.

Jinak nemyslím si, že Sacchi dá přednost Henrymu před jeho přestupovými představami.

Kolem Realu bude ještě spousta a spousta spekulací, doufám, že Sacchi a Luxemburgo přesvědčí Pereze svými představami, protože ty vypadají slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

no to by byly zabyty dvě mouchy jendou ranou! barca neutratí těžké peníze na Henryho a realu nezbydou peníze na všechny vybrané posily!!!

Reagovat
HOST*P

Hezky řečeno :-)

Reagovat
HOST*yarda

A všichni Culos se ve svém hnidopišství a potměšilosti budou blahem tetelit ve svých chýších. Jenom do té doby co jim Henry dá na Nou Campu hattrick a jim zbydou jen oči pro pláč a vzteky budou ohryzávat sedačky na stadionu A nevím jestli by Jenda Rána zabýjel mouchy s tvrdým "y"

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud zůstanete u toho, tak vám s vaší obranou bez samela a s Ujfalušim budou tři goly málo platné

To tvrdé "y" je teda něco

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně. Snad nás Real přetrumfne a Henryho koupí on! To by bylop skvělé!!! A my se můžem soustředit na Torrese.

Reagovat
HOST*Nawri

dost henryho podcenujes doktore a aspon by byla moznost vymeny Owen za C.Ronalda coz podle me je pro real noblesa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho podceňuje? Já si akorát myslím, že je na svůj věk drahý, o kvalitách jsem nikde nenapsal ani slovo.

Reagovat
HOST*Oilman

A proc myslis, ze by tam sel...kdyz prisel Bianchi, tak rekl, ze prioritou je udrzet torrese...uz mu taky nabidli novy kontrakt, tak si myslim (DOUFAM), ze Barca a vsichni ostatni si budou muset nechat zajit chut

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, možná proto, že je dost s přestupem do Barcy spojován

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som naopak bol rád,keby ste kúpili aj Torresa aj Henryho aj Baptistu a ešte aspoň dvoch.A to preto,že :

1. keď tam budete mať toľko hviezd,dúfam,že sa budú poriadne hádať

2. ani jedného by som do Realu nechcel

Reagovat
HOST*yarda

Pokud je Marca plátek, co je pak Mundo "DoprdeleBarceleze" Deportivo?

Reagovat
antimadrista

Zpátky s nim do Anglie

Reagovat
HOST*yarda

A tebe za bráchou na Mars

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*azulgrano

co říkáte na "exhibiční" výkon Barcy v Japonsku?

Reagovat
smazaný uživatel

motta dal krasnyyy goooool..

Reagovat
antimadrista

Podle mě ta tour přišla příliš brzy

Reagovat
HOST*yarda

Ale dyť tam stejně půlku áčka nemáte, tak co Nebo myslíš, že jsou Japonci na dovolené a neuvidí vás?

Reagovat
smazaný uživatel

tam hral aj gabri a larson v zakladke takze skor tam boli len tak..a neviem ci je tam vobec ronie deco a eto´o,nevadi.

Reagovat
HOST*yarda

Myslím jen Deco... ostatní mají repre povinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad ne, Joaquín do Barcy???!!! Za směšných 20 mil a po nás chtěli celou dobu minimálně 40! Žádného Ronalda nechci, chci Joaquína A Pablo García znamená jako co? Kolik má stát? Vždyť je to tragéd! Pokud nevyjde Gerrard, tak by měl být jasnou prioritou Ballack, to je pan fotbalista. O Robinhovi nepochybuji, stejně tak o Ramosovi, protože nikdo jiný za něho takovou pálku nedá Henry asi nepřijde, to by byl definitivní Raúlův konec

Reagovat
HOST*Shevchenko

ale Raúl už definitivně skončil

Reagovat
HOST*Nawri

Perez na to s prominutim sere ani bych se nedivil kdyby koupil ujfiho a na hrot juna...

Reagovat
HOST*Nawri

btw na pravo bych nechal bekse na levo dal C.Ronaldo a zidan vysunutej stred jistenej gravesenem misto kteryho bych radsi videl ballacka

Reagovat
smazaný uživatel

nechcete este nestu ronaldinha a heryho??sa uz spamatajte.zas klasicky real..nakupit hviezdy

Reagovat
HOST*yarda

Novej je tam maximálně C.Ronaldo, tak klídek, Ballack ten nepřijde, Bayern by byl blbej, kdyby ho pouštěl a Real ještě víc, kdyby za něj cpal 40 mega

Reagovat
HOST*yarda

Nepodceňuj temnou sílu v podobě Chelsea, ta by za Joaquína možná vyplázla i těch 40. Já slyšel pro Madrid za 30 a pro Barcu holt sleva Nicméně HLAVNĚ ať přijde aspoň jeden z dvojice Joaquín - C.Ronaldo P.García alias uruguayský řezník č.2 má stát mezi 8-10 mega, a někteří ho docela doporučují, tak nevím... No a těch 40 melounů za Ballacka bych radši vrazil do Gerrarda. Robinho a S.Ramos jsou prý ale prioritou č.1 a 2. (i mojí ), ale takových už bylo (Vieira). A prachy za Henryho bych nechal v kasičce na příští rok na Adriana... Stejně se ale třesu při pomyšlení, co zase Pérez vymyslí

Reagovat
Mr.Jindros

Uruguayský řezník č.2 ? Nedávno tu byla zprávička, že Montero se chystá do Španělska ... Real má šanci NAVŽDY zlikvidovat kompletní útočnou vozbu Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna c.ronaldo nepojde do realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím,že áno.Použiteľný na obidve strany zálohy,skvelý technik,rýchly,mladý,dynamický-do čerta,čo ešte chce ten Perez,nech už konečne koná.

Reagovat
HOST*yarda

Moje řeč

Reagovat
HOST*Nawri

presne tak, C.Ronaldo je proste hrac ktery k nam pasuje jak ulitej, a ty jeho famozni klicky -->figo2

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bude v elmi zle...nevadi nic proti barce aj tak nezahra my mame nanho puyola aj ked on je stoper a hlavne mame ronieho

Reagovat
antimadrista

A jako co?

Reagovat
antimadrista

Joaquín

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Proč chce Real prodat svýho momentálně nejlepšího útočníka?

Raul už neni to co bejval - začíná upadat a v základní sestavě ho podle mě drží jen to že je skoro odchovanec a fanoušci ho proto zbožňují i když už to pro ně nejspíš není takovej bůh jako dřív.

Ronaldo je podle mě pořád třída - říkejte si co chcete ale stejně je to nejlepší útočník na světě - ale nejlepší léta prožil v Interu ( a potom odtuď jako zrádce zdrhnul do Realu )

Je pravda že tuhle sezonu měl slabší ale věřim že v tý následující ještě všem ukáže že je to opravdu fenomén.

Takže mi z toho vyplívá že Michael je momentálně nejlepším útočníkem Realu a to ještě podle mě se plně neadaptoval

Byla by pro Real velká chyba kdyby prodali svýho momentálně nejlepšího útočníka - neni jich moc lepších než je on

Chelsea forever

Forza Inter

Reagovat
HOST*yarda

Pěkný, nám to ale vysvětlovat nemusíš, to je záležitost oddělení pro styk s veřejností v Madridu

Reagovat
HOST*

Doufám, že Michael zůstane, měl dobrou sezonu i když ze začátku jen vysedával na lavičce jako Jan Koláček, který neumí hrát fotbal, ale toho neznáte!!! Sotva kopal do míče!!!

Reagovat
HOST*Cristiano_Ronaldo

Jestli Owena vymění za Ronalda tak se pujdu někam zahrabat Ronado je můj obrovský vzor a ještě nemám moc v oblibje Real a k tomu Owenovi se v týdle sezoně daří takže já bych ho taky nikam nepustil.

Reagovat
HOST*yarda

Koupíme ho i bez Owena, maximálně za něj dáme Figa

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa,my ťa v klube fanúšikov KRÁĽOVSKÉHO klubu privítame slušne-bude sa ti tu páčiť.

Reagovat
HOST*

C. Ronaldo je dobrý hráč, ale Owena bych za něj nevyměňoval, vyměnil bych ho třeba za Figa, stejně už není základ. Ale zase Real chce nakoupit Robinha, Adriana atd. byl by tm přetlak Ronaldo, Raúl, Owen a teď oni!!! Uvidíme v dalších týdnech (měsících)!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DO MANU NEPOJDE BO FERGI HO NEPREDA C.RONALDA A KED HO CHCEL REAL KUPIT TA ODMIETOL...NEFIEM NA CO JE MANU DALSI UTOCNIK..CIZE DO MANU OWEN NEPOJDE..A DUFAM ANI DO ARSENALU BO ICH NENAVIDIM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele