Clásico může rozhodnout ligu, míní Casillas

27.11.2010, 16:36
Aktuality
První Clásico letošní sezóny se nezadržitelně blíží, Barcelona v pondělí večer hostí Real Madrid. Brankář Bílého baletu Iker Casillas přikládá letošnímu duelu mimořádnou důležitost. Vzhledem k vyrovnanosti obou týmů může podle něho Clásico rozhodnout o držiteli mistrovského titulu.

Barcelona i Real Madrid se zatím chlubí výbornou formou. Katalánci ztratili pět bodů, Real ještě o jeden méně. Tato bilance se změní v pondělí večer na Nou Campu.

"Jsme odhodlaní vyhrát. Přestože jsme o bod před Barcelonou, nebereme remízu. Letos určitě ne," zdůrazňuje Casillas. "Oba týmy jsou ohromně vyrovnané, Clásico může rozhodnout ligu."

Prestižní klání si poprvé v kariéře vyzkouší nový trenér Realu Madrid José Mourinho. Casillas věří, že právě portugalský stratég by mohl být klíčem k úspěchu. "Pod ním jsme si zvykli, že neprohrajeme jediný zápas," prohlásil brankář Realu.

Autor: Radim Šantrůček / soccerway.com

Komentáře (388)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele