Cissé z Freiburgu během ledna neodejde

06.01.2011, 09:54
Aktuality
SC Freiburg se před startem jarní části sezóny může pyšnit senzačním šestým místem, za což sklízí vedle trenéra Robina Dutta pochvaly především Pappis Demba Cissé. Kolem druhého nejlepšího střelce německé bundesligy tudíž krouží mlsní zájemci, Dutt ale svojí oporu v lednu odejít nenechá...

O senegalského reprezentanta jeví zájem především Wolfsburg a anglická dvojice Fulham - Birmingham. Na začátku prosince se na Cissého byli podívat také zástupci Juventusu a Villarrealu.

Zimní odchod z Freiburgu je ovšem vyloučen. "Interně jsme si stanovili, že jakýkoliv zájem o Cissého je pro nás irelevantní. Nezáleží, kolik nám kdo nabídne peněz, Pappis Demba Cissé zůstává hráčem Freiburgu," nechal se slyšet Robin Dutt.

Pětadvacetiletý kanonýr přišel do Breisgau teprve před rokem z druholigového francouzského FC Metz a na jaře přispěl šesti trefami k setrvání klubu mezi německou elitou. Druhý půlrok mu vyšel ještě lépe, na podzim zařídil více než polovinu branek svého týmu a se 13 zářezy v tabulce bundesligových kanonýrů zaostává pouze za frankfurtským Theofanisem Gekasem.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak já mu sem ten komentář dám... Demba

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny hrac

Reagovat
Arne

Dutt, Cissé, Toprak a Bastians pryč => Freiburg pryč z BL. Letos asi ne, příští rok určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé => Brémy

Dutt => HSV

Toprak a Bastians => HSV

Reagovat
Arne

Celkem souhlas, až na toho Bastianse - HSV na LV má hráče... Toho si vezmeme my a ještě k tomu přibalíme Baumanna.

Reagovat
jv

Ti by se mi u Vás líbili... Hodně bude taky záležet na tom, kam případně odejde Dutt.

Reagovat
Arne

Tj, pokud by šel do ekonomicky silného celku jako to HSV, tak by si mohl nějaké hráče přetáhnout... Já jsem na to ale dost zvědav, Veh podle mě poháry uhraje a bude moct zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme... jen doufám, že Dutt nepůjde do Stuttgartu

Reagovat
Arne

Bruno uspěje, o tom jsem přesvědčen... Já jsem si tam Dutta přál s tím, že tuhle sezónu by dokroutili s Meyerem nebo Daumem, ale hold je to jinak.

Reagovat
jv

Tak uvidíme, já Vehovi moc nevěřím...Ale zase měli na podzim plno zraněnejch, takže by se mohli zvednout.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo vás předběhnou Brémy, které by ho potřebovali taky

do Herthy místo Levana?

Reagovat
Arne

Jj, místo Levana... On je fakt už špatnej, dozadu neskutečně hoří a směrem dopředu to není žádná sláva, centry mu už nejdou.

Reagovat
jv

Co ho takhle zkusit na DZ, tam by se mohli ty jeho zkušenosti hodit.Ale zase tam je u Vás velkej přetlak, Lusti, Niemayer, Perdedaj, Hartmann je taky asi DZ...Tudy cesta asi nepovede.

Reagovat
Arne

Řekl jsi to sám... Navíc Knoll, Morales tam taky může hrát a já bych DM viděl i jako primární pozici Ronnyho. Zatím tam nehrál (aspoň u nás ne), ale má pro to nejlepší předpoklady.

Reagovat
jv

Tak další možností je, že po sezóně odejde...Zasloužil by si najít klub, kterýmu by byl ještě platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec snad odejde do Premier League aby byl víc na očích

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z dobrých cissé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele