Cisse vyhlíží další vstřelené branky

14.10.2008, 17:48
Aktuality
Djibril Cisse se v létě vrátil do anglické Premier League a zatím si nevede špatně. Francouzský útočník dal v dresu Sunderlandu dvě branky a další by měly přijít, Cisse je totiž stále hladový po gólech...

"Lidé ode mě očekávají branky a přesně o to se snažím. V tuto chvíli mám dvě, to není špatné na nového hráče. V následujících dvou týdnech snad přidám další, protože z dalších třech zápasů potřebujeme získat co nejvíce bodů," vyhlíží Cisse duely s Fulhamem, Newcastlem a Stoke City, tedy s kluby, které jsou v tabulce až za Black Cats a měly by bojovat o záchranu.

Cisse si velké jméno udělal v Auxerre a následně přestoupil do Liverpoolu, s nímž vybojoval i triumf v Lize mistrů. Manažer Rafael Benitez s ním ovšem příliš nepočítal, a tak se Cisse před dvěma roky stěhoval do Marseille. Nejprve na hostování, to bylo po roce změněno na přestup. Jenomže Cisse se netajil přáním zahrát si ještě jednou v Anglii a to mu v létě splnil Sunderland.

"Je to náročná liga, nejlepší na světě, takže jsem pyšný na to, že si v ní mohu znovu zahrát za Sunderland. Je dobré zahrát si proti těm nejlepším hráčům. Fotbal tady je rychlejší a silnější než ve Francii," řekl dále Cisse pro oficiální stránky Sunderlandu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nejlepší liga na světě, i Djibril to ví

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Aleba ako dore ze vas tu mam pokope... Pocujte stale si vas dvoch pletiem, to lexess fandi Vale ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, leggos

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna zase

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC a samozrejme SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale podobne dvojicky na EF clovek nenajde, toboz nie inde Uz si to budem opakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

muj velkej oblibenec myslim ze da za sezonu 12 golu a doufam ze se mu bude darit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlandu hodně přeji sympatické mužstvo druhá sezona u nováčku býva hodněkrát sestupová ale Roy přivedl takové hráče že se to stát asi nemůže hodně jim přeji

Reagovat
Devil

Moje rec!

Reagovat
božský John

V Anglii dá 15 gólů a pak pude z5 k nám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele