Cissé na odchod nemyslí, bude bojovat o místo v Newcastlu

25.06.2015, 10:24
Aktuality
Na svou pátou sezonu v Newcastlu United se chystá Papiss Demba Cissé. Senegalský útočník během uplynulého roku neměl jisté místo v základní sestavě a spekuluje se o možnosti jeho odchodu, sám ale hodlá bojovat a zůstat součástí kádru Magpies...

30letý Cissé přišel v lednu roku 2012 za dvanáct milionů eur z Freiburgu a do této chvíle nastřílel 34 ligových branek, zhruba třetinu z nich (11) zaznamenal ve 22 startech nedávno skončené sezony. V té si ovšem zadělal i na problémy, v prosinci udeřil loktem obránce Evertonu Séamuse Colemana a dostal stop na tři zápasy. V závěru sezony pak přišel o sedm utkání za to, že se v duelu s Manchesterem United poplival s Jonnym Evansem.

"Jsem zde, v Newcastlu a mám smlouvu ještě na dva roky. Jsem útočníkem Newcastlu. V tuto chvíli myslím jen na dovolenou, až se pak vrátím do Anglie, pokusím se pracovat tvrdě a dostat se do týmu," řekl v rozhovoru pro Sky Sports News.

Důležitou roli při rozhodování o Cissého budoucnosti sehraje i nový manažer Steve McClaren. Ten přišel nedávno po ukončení angažmá v Derby County a nahradil Johna Carvera.

"Je to dobré pro Newcastle, v minulosti býval manažerem Anglie. Je dobré něco v týmu změnit," myslí si.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele