CÍL RIBÉRYHO: UEFA A BUNDESLIGA

03.07.2007, 17:30
Aktuality
Na prvním tréninku Bayernu Mnichov se objevily i nové letní akvizice Luca Toni a Frank Ribéry. Přivítat je přišlo kolem jednoho tisíce faoušků a přes tucet novinářů. Pro oba hráče je Bayern velká výzva a v novém klubu touží ovládnout domácí soutěž i evropské poháry.

"Klub vydal obrovské úsilí získat špičkové hráče. Teď se společně chceme stát německými vítězi a držiteli poháru UEFA," řeklo směrem k novinářům francouzské křídlo.

"Bayern připravoval můj příchod brilantně. Všechno bylo zorganizováno pro mě. Teď vydám ze sebe 100% na každém tréninku a také v zápasech. Neobávám se, že se můj dres nebude topit v potu," přidal Ribéry. V podobném duchu se vyjádřil kanonýr Luca Toni. "Na papíře máme velmi silný tým. Cíl je vyhrát všechno - Bundesligu, německý pohár a UEFU, přidal italský Mistr Světa.

Úkol pro nové klenoty klubu zní jasně. Co nejrychleji se seznámit s německým fotbalem a svými novými spoluhráči a samozřejmě se naučit nový jazyk.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

ja osobne som fanusik ACM a Realu ale bayern mi bol vzdy sympaticky a ribery s tonim su podla mna kvalitni hraci tak zelam vela stastia a nech im to vyjde

Reagovat
sansiro

taková kombinace, to ani nejde dohromady

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vyjímečný člověk..

Reagovat
Xavi

Já bych zas řekl, že to k sobě naprosto perfektně pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie si náhodou v Guinessovej knihe rekordov ?

Reagovat
HOST*Munchen

Snad jim to bude klapat.Vzdit tam je tolik novejch es-Toni,Ribery.Klose......Ale sem zvědavej,Jak si Toni zvykne na bundesligu,ale snad to zvládne.Bayern by měl konečně něco dokázat,ale Maakaye se zbavovat nemuseli

Reagovat
HOST*

to jo no makaaye je škoda.výbornej útočník akorát neměl zálohu která by ho podpořila

Reagovat
HOST*forrest23

Ja jsem taky fanousek Manchesteru United a Bayern mi nikdy nevadil. Nechapu, jak k nemu maji vsichni takovej odpor.

Reagovat
HOST*

to taky nechápu.ale většina čechů má odpor ke všemu co je německý tak možná kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa jediné čo v bayerne stojí za pohľad je Allianz Arena. Ale okrem toho nič.

Reagovat
HOST*

no ty si chytrej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele