Chytil po ztrátě Slavie ve Zlíně: Byla to válka se špatným koncem

14.02., 23:06
Aktuality

Slavie podle útočníka Mojmíra Chytila absolvovala ve Zlíně válku se špatným koncem. Favorizovaní hosté sice v dohrávce 17. kola první ligy po jeho gólu vedli, ale nakonec se museli spokojit s remízou 1:1. Pražané tak na městského rivala a lídra tabulky Spartu ztrácejí z druhého místa čtyři body.

"Je to pro nás komplikace i zklamání, že jsme to nedotáhli do vítězného konce. Ale za čtyři dny máme další zápas v Karviné a jedem dál. Do konce ligy je daleko," řekl Chytil novinářům. "Podcenění tam určitě nebylo. Věděli jsme, že to tady bude těžké, ale nezvládli jsme to, byla to válka se špatným koncem pro nás," přidal čtyřiadvacetiletý reprezentant.

Slavia nevyužila psychologickou výhodu vstřelené branky v nastaveném čase první půle. Místo toho inkasovala v 67. minutě po trefě Kennetha Ikugara. "Zlín zahrál dobrou standardku a vyrovnal. Naše chyba byla, že jsme na to nedokázali zareagovat," uvedl Chytil, jenž si připsal šestý ligový gól v sezoně.

Jako hlavní důvod první ligové ztráty po pěti zápasech označil skutečnost, že vršovický tým nepřidal druhou branku. "Složitě jsme se dostávali do šancí, ani hřiště nebylo ideální, ale i přes tohle všechno jsme měli vyhrát," prohlásil olomoucký odchovanec.

Po vyloučení jeho spoluhráče Václava Jurečky v 82. minutě si zlínský tým při přesilovce vytvořil slibné šance, vítězná branka Vukadina Vukadinoviće v nastavení ale neplatila kvůli útočnému faulu. "Já už jsem v té době seděl na střídačce, takže jsem detaily neviděl, ale když se šel sudí podívat na video, tak jsem si byl skoro jistý, že gól platit nebude," dodal Chytil.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Axelrose

No, když to srovnám s tím zájezdem na Kokořín, tam byly alespoň stánky s občerstvením, ale co bylo tady

Není nad to, než si dojednat jednání do Zlína, abys mohl navečer zafandit svému týmu, vsadit se se všemi partnery na jednání o jasné výhře SKS a potom vidět na tom oraništi, co?

Prd, ale za to velký.

Když to srovnám se Spartou v Karviné, která taky nehrála extra ligu mistrů, tak tohle byl krajský přebor v celé své kráse. Tak nějak beru, že bojovnost by měla být samozřejmostí.

Ale co, tak se to snad časem zlepší.

Reagovat
md92

Reagovat
MrOffside

Šílený výkon, Slavie by se měla zamyslet nad tou strategii kupovat vyhaslé bývalé hráče za nesmyslné částky. Tohle se rovná skoro ostudě, vždyť hráči Zlína skoro pomalu musí chodit do rachoty ještě.

Nejlepší je rozhovor Trpiše po zápase pro klubové webovky.

Co říkáte na vyloučení Václava Jurečky?

„Situaci jsem zatím neviděl. Teď jsme si v kabině něco řekli, proběhl tam kontakt s protihráčem ve vápně, intervenoval videorozhodčí. V první chvíli jsme si mysleli, že se řeší spíše penalta, takže to pro nás bylo velké překvapení.“

Klasicky čekal, že když Slavie nemůže, tak rozhodčí pomůže.

Reagovat
KingMaster13

Lepší než aby v emocích po zápase plácl nějakou sračku, že to faul nebyl. Prostě řekl, že to pořádně neviděl, což může být pravda. Od laviček je na to hřiště fakt blbě vidět v některých situacích. Já bych to řekl taky tak a pak se na to v klidu třeba za 2 hoďky koukl zpětně. Ono člověk v těch emocích to na hřišti fakt si třeba neuvědomí. Vzpomínám si já, kolikrát na tribuně, že jsem byl překvapenej, že se něco písklo, protože jsem to třeba přehlídl a nemáš tam možnost si to zpětně pustit. Mě tohle přijde teda v pohodě vyjádření.

Reagovat
10adam

Jak psal někdo v jiné diskuzi…na každou kokotinu čumí na tabletu a toto neviděl… to je jak výrok po derby, že Řehák uklidňoval situaci

Reagovat
KingMaster13

Já jsem teda Jindru nikdy pořádně se do tabletu koukat neviděl. To dělal většinou Kostlík. A to ho mám docela nasledovanýho, když sedávám nedaleko lavičky Plus navíc i kdyby mu to někdo ukázal, tak v těch emocích to vidíš prostě jinak. Za mě lepší se k tomu nevyjádřit a doříct svůj názor třeba při rozhovoru v dalším ligovém zápase.

Reagovat
10adam

Sleduj radši hru

Reagovat
10adam

Sorry, odeslal jsem dřív nebo se můžeš teď už zaměřit víc na Jindřicha, když tam není Kostl

Reagovat
KingMaster13

Tak kolikrát tam jsou nudné momenty a ne každý zápas je oku lahodící, tak sleduju i jiné prvky (fanoušky, lavičku, děvčata na tribunách )

Reagovat
10adam

Tak s tím by se dalo souhlasit

Reagovat
letitfly

Monty?

Reagovat
Axelrose

Trpís na tablet při hře moc nekouká.

Navíc v tu dobu se tam snad ani nehrálo (myslím v tom prostoru).

To holt inženýr moc nevymyslel, no. Ale jsem přesvědčen o tom, že kdyby pokračoval, stejně by se na výsledku nic nezměnilo.

Alespon si trošku odpočine, potrenuje a začne zase hrát.

A výmluvy na špatné hřiště, ať si strčí do p.. kapsy.

To je prostě karma za Tvrdikovo "ztrácíme na Spartu dva body".

Leda tak h....o

No nic, budu věřit. Alespoň že mi ty Pce udělali radost v Karviné

Reagovat
Lemond Laws

Na všechno tablety.. kontrolují si všechno 100x a tohle nic

Reagovat
10adam

To by musel Jindřich říct, že je Jurečka kokot a zbytečně tím oslabil mančaft. Tak raději řekne toto…

Reagovat
kilobyte

Lepší než aby říkal, že mu ostatní říkali, že to na červenou nebylo. Celkově tyhle otázky jsou jen na vyprovokování trenéra. Trenéři by měli hodnotit výkon svého týmu. Na hodnocení rozhodčích je komise.

Reagovat
KingMaster13

Tyhle otázky jsou sračka. Ať se k nim trenér vyjádří ale bez emocí a po nějaké časové době, kdy se na to v klidu třeba i podívá z více úhlů. Buď můžeš říct toto (za mě nejlepší odpověď), nebo že uznáváš že to rozhodně faul byl (alibisticky to zahraješ aby jsi dobře vypadal ale ohrožuješ integritu týmu, pokud by komise to vyhodnotila jako chybu a ty ses týmu nezastal) a nebo být hovado a říct že to rozhodně červená nebyla (pokud ale to bude vyhodnoceno u komise proti tobě tak budeš ale za idiota). Tak a teď si z těch možností vyber co je dobře. Samozřejmě to záleží dle situace a kde jsi si fakt na 100% jistý, že to nebylo dobře, tak zahraješ i 3. možnost a někdy 2. když jsi si jistý 100% na druhou stranu (tím si zvedneš kredit osobnosti) ale v 90% případů jsem za to, že by jsi měl odpovídat tou možností jako teď Jindra. Možná tam neměl říkat, že si myslel, že to byl faul na Slávistu (to si mohl strategicky nechat pro sebe a vypadal by lépe)

Reagovat
kilobyte

Tak ještě je další možnost. Trochu tu otázku ignorovat a odpovědět tím, co ta červená znamenala pro tým. Co museli změnit a jak reagovali.

Reagovat
KingMaster13

Jo taky možnost Ale furt tě to může dohnat a ten reportér jí pokládat tak dlouho dokud fakt neodpovíš, takhle to máš odbyté

Reagovat
kilobyte

Pak může říct, že nebude hodnotit výkon rozhodčího a s hráčem to proberou až po rozboru videa s klidnou hlavou.

Reagovat
Axelrose

Já bych řekl, rozhodčí jí udělil, tak prostě je. Stejně s tím nic neudělá a nic se nezmění.

Reagovat
KingMaster13

Jinak ale jak říkáš, je to jen o tom dostat nějaký pikantní tvrzení z trenérů a to hodit druhé ráno do novin, což by v moderní novinařině být nemělo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

No, tu sračku stejně plácnul...

Reagovat
naheCZ

"Slavie by se měla zamyslet nad tou strategii kupovat vyhaslé bývalé hráče za nesmyslné částky."

Koupili jsme Zimu (pořád ještě v mladém věku) = máme strategii kupovat bývalé vyhaslé hráče. Ok no...

Reagovat
MrOffside

Ano, koupili jste ¨pouze¨ Zimu, ale chtěli zpět Lingra i Olayinku, kdyby se naskytla možnost s Coufalem nebo Součkem, hned by po nich skákali taky.

Sice může být ten Zima v dobrém věku jak říkáte, ale pochybuju, že se ještě někdy dostane na výkonnost před odchodem. Zvlášť když udělal tenhle krok, kterým dokazuje, že nemá motivaci se prosadit v lepší lize, než je ta naše.

Reagovat
Losinho

Byli by slušný retardi, kdyby po Součkovi s Coufalem, jakožto stabilních hráčích PL, případně neskočili.

Reagovat
Losinho

Co zkusit občas hrát fotbal a na války se vysrat? Je to Zlín tvl.

Reagovat
Bakary3

A že vyhrávat takový zápasy je o tom neinkasovat...

Dej jim trojku a jeď domu...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$dolar$

Videl jsi travniky v soucasny dobe? Na tom se zadna kombinacni hra hrat neda.

Reagovat
Losinho

Jasně že dá.

Reagovat
nevolno

V letošní sezoně dva výjezdy do Zlína a jen jeden bod.

Reagovat
duhová víla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele