Chybí mi dcera, přiznal Henry

13.03.2008, 14:50
Aktuality
Thierry Henry měl být hlavním trumfem Barcelony při vítězném tažení jak Ligou mistrů, tak španělskou Primera Division. Místo toho se francouzský útočník trápí a narozdíl od angažmá Arsenalu je i střídán či začíná zápasy na lavičce náhradníků. Částečně jsou v tomto případě na vině osobní problémy a sám Henry přiznal, že mu hodně chybí jeho dcera...

"Jak všichni víte, mám osobní problémy a moje dcera je tou nejdůležitější věcí v mém životě. Nejsem šťastný, protože otec, který svou dceru vidí jenom pětkrát za osm měsíců, šťastný být ani nemůže. Jestli máte dceru, poté si dokážete představit, jaké to pro mě je. Nežádám vás ale, abyste mě litovali," prohlásil Henry.

Henry po přestupu z Arsenalu odehrál za Barcelonu devatenáct ligových utkání a vstřelil sedm branek. Podle médií je za jeho špatnou formou i Frankem Rijkaardem často špatně zvolený post v sestavě, sám Henry podobná tvrzení ovšem odmítá.

"Hrál jsem osm let za jeden tým na jednom postu v sestavě a nyní hraji na jiném postu v jiném klubu s jinou taktikou. Je čas přestat srovnávat Henryho v Arsenalu a Henryho v Barceloně. Tohle je ten Henry, jehož vídáte zde," řekl dále francouzský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Thierry, bylo by potřeba, aby si vícekrát dal gól podobný tomu proti Celticu. To tě v Arsenalu zdobilo a v Barce, ač se do podobné situace dostáváš pravidelně, kromě té jedné nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím že si to od tebe určitě přečte...

Reagovat
fantomas

třeba jo, ale i kdyby přečetl tak by tomu nerozuměl takže příště pokud možno francouzsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

voulez vous coucher avec moi ce soir?

Reagovat
smazaný uživatel

non merci

Reagovat
fantomas

ce n'est pas pour toi

Reagovat
smazaný uživatel

je pense que Wattt ne (te) veut pas aussi

Reagovat
fantomas

merde!

Reagovat
smazaný uživatel

ono to casom pride verim mu hlavne co sa tyka buducej sezony ,samozrejme aj ja som sklamany z jeho vykonov cakal som viac ale zase az take spatne ako sa to prezentuje to neni aj tak bude v mojom srdci titi vzdy na 1.mieste presne tak ako aj Barca.Titi drz sa!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rotace, tak jak se to snažil Frank provádět v útoku, je nesmysl. Není možné, aby hráči kvůli rotaci měnili i své pozice. Střídat se může Ronaldinho s Henrym, pač oba hrají zleva, ale není možné, aby se střídal Messi s Henrym či kýmkolv jiným kromě dvou mladíků, když nikdo jiný není schopný hrát na pravém křídle a podobně je to na hrotu, kde je co platný jen Eto´o.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle věčný spekulace na Henryho formu už jsou vcelku trapný - Henry se trápí, Henry zklamal atd. Pořád je to čtvrtej nejlepší střelec v Barce, má bilanci gól na necelý tři zápasy, což není zase tak špatný, protože se prostě všechno nehraje na něj a přes něj jako v Arsenalu. Nekope penalty jako předtím v Arsenalu, to jeho střelecký konto taky ochuzuje ... A v neposlední řady musím udat, že Henry trefil hned v prvních třech zápasech ligy 3 tyčky, pak trefil ještě myslím jednu. I to asi trochu ovlivnilo jeho další výkony. Prostě si myslím, že to zase není taková tragédie, jako se pořád udává ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele