Chtěl bych učinit další krok, prohlásil Koch

25.03.2020, 09:50
Aktuality
Freiburg by mohl během nadcházejícího přestupového okna přijít o Robina Kocha. Německý reprezentant měl nabídky již v zimě a nyní přiznává, že by rád učinil další krok...

Třiadvacetiletý rodák z Kaiserslauternu je odchovancem místního klubu, kde si v sezóně 2016/17 zahrál 2. Bundesligu a dobrými výkony si řekl o přestup do Freiburgu.

Bádenský celek za Kocha před necelými třemi lety zaplatil 4 miliony eur, přičemž talentovaný obránce se po chvíli usadil v základní sestavě, přestože často nastupoval i ve středu zálohy.

Na podzim si Koch připsal premiérové starty za německou reprezentaci a rázem o něho začal být zájem u movitějších klubů. Defenzivní univerzál byl spojený s Benficou, v lednu se o něho neúspěšně snažilo RB Lipsko a ve svém hledáčku ho má také Neapol.

"Je jasné, že bych chtěl učinit další krok ve své kariéře," prohlásil Koch, jehož odchodu z Freiburgu nahrává i smlouva do roku 2021.

"Byly tam nabídky od velkých klubů, logicky se tak musím odchodem zabývat," řekl obránce, který v lednu nezměnil dres, protože za něho jeho zaměstnavatel požadoval 20 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další Kroch ? cheche

Reagovat
smazaný uživatel

chichi

Reagovat
Benfica

žeby prišiel posilniť duo Dias-Ferro?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele