Chtěl bych se vrátit do Ligue 1 a dosáhnout na 100 gólů, řekl Cissé

08.05.2020, 12:52
Aktuality
Na návrat ke kariéře znovu pomýšlí Djibril Cissé. Bývalý kontroverzní útočník by se chtěl vrátit do Ligue 1, kde má před sebou jasný cíl - dosáhnout hranici 100 vstřelených branek...

Cissé má za sebou bohatou kariéru, během níž oblékal dresy Auxerre, Liverpoolu, Marseille, Sunderlandu, Panathinaikosu, Lazia, QPR, Kubaně Krasnodar nebo Bastie.

Kariéru bývalého francouzského reprezentanta však výrazně ovlivnily zdravotní problémy, kvůli čemuž také v říjnu 2015 nejprve pověsil kopačky na hřebík, aby následně pro sezónu 2017/18 podepsal smlouvu s třetiligovým švýcarským Yverdon-Sport FC.

Naposledy osmatřicetiletý útočník nastupoval v amatérské lize za italskou Vicenzu, aby v létě 2019 znovu ukončil kariéru. Nyní však Cissé přemýšlí o dalším návratu, zejména proto, že ve francouzské nejvyšší soutěži má na kontě 96 branek a láká ho magická hranice.

"Víte, jaké je to být střelcem. Milujete góly a stejně tak dosažené milníky jako 25, 50, 75. Pro mě je to hranice 100 gólů, co mě láká. Zastavil jsem se na čísle 96," vysvětlil Cissé, jenž si momentálně vydělává jako DJ.

"Chybí mi čtyři branky, což je představa, ze které šílím. Chci se proto vrátit do Ligue 1, abych tohoto cíle dosáhl. Pokud dostanu šanci, budu potřebovat dva nebo tři měsíce. Jsem vytrvalý, a když mám cíl, udělám všechno proto, aby se mi ho podařilo dosáhnout," řekl rodák z Arles.

Kontroverzní útočník chce jít svému cíli naproti, proto je ochotný hrát bez finanční odměny. "Jsem připravený se vrátit a hrát zdarma, takže to pro kluby nepředstavuje riziko," prohlásil Cissé, jenž zmíněných 96 gólů vstřelil za Auxerre, Marseille a Bastii, ale nyní s žádným klubem není v kontaktu. "Zatím jsem s nikým nejednal, ale doufám, že se zájemce objeví," přeje si 41násobný francouzský reprezentant, jenž s Liverpoolem opanoval Ligu mistrů.

Autor: Jiří Vojík / dailymail.co.uk

Komentáře (35)

Přidat komentář
LokoLFC

Reagovat
LeonardoUžoa

Zajimave, drzim palce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kincl

? Co je na tom k smíchu? Má nějaký cíl a proč né jako náhradník třeba na posledních deset minut

Reagovat
Kily

možná právě kvůli tomu, že by zabíral místo někomu, kdo by týmu mohl přispět více než hráč, jemuž bude 39, už dlouho nekopl do míče a předtím měl zdravotní problémy, kvůli nimž končil a nekončil s fotbalem. Jeho angažování kýmkoli by dávalo smyl jen z mediálního hlediska, aby na sebe jeho klub upoutal trochu pozornosti

Reagovat
kattos

A co je na tom k smíchu z pohledu Cisseho? prostě si řekl nějaký cíl a pokud o něj tým bude mít zájem tak proč by měl kvůli nějakému 19 si říct že nebude dělat to co chce?

Navíc pokud nějakej hráč nebude schopnej prorazit přes někomu komu bude 19, už dlouho nekopl do míče a předtím měl zdravotní problémy, kvůli nimž končil a nekončil s fotbalem, tak na to prostě a jednoduše nemá

Reagovat
kattos

* bude 39

Reagovat
mistr129

Takže když teď já hrající prales řeknu, že chci nastřílet alespoň 20 branek v Premier League, tak to k smíchu nebude? Taky se dá říct, že kdo se přes mě neprosadí, nemá na to

Reagovat
kattos

Ano pokud se někdo neprosadí přes 39 fotbalového dědka tak prostě nemá na to aby v tom týmu hrál v základu.

Úplně jiná situace,. Cisse má realnou šanci se tam dostat (jak říkal Kily, hlavně z mediálního pohledu). |Nevím proč by se někdo měl smát člověku co má určitý cíl a sen. Je jedno jestli mu je 19 nebo 39

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že on tu soutěž už hrál a měl trochu jiný návyky.

Reagovat
Kily

pohled Cissého jsem neřešil, jen pohled klubů

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

V 38 po 5 letech mimo profi ligu? Já mám taky přání dát pár gólů v League One... a taky to není moc reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

do Paříže místo toho dřeváka Choupo Motinga, sem tam by si zahrál a z těch přihrávek Di Marii, Neymara a spol. by ty 4 goly vytěžil jako nic

Reagovat
Seydou Doumbia

U Motinga opravdu člověk neví, jak se tam do toho týmu mohl dostat...

Reagovat
Coutinho10

vic takovych hracu, drzim mu palce, kazdy takovy oziveni Ligue 1 potrebuje

Reagovat
Seydou Doumbia

Bude to mít těžký. Pro každého trenéra bude riziko si ho do týmu vzít, protože je zde riziko že bude hrát sám na sebe a obětuje týmový úspěch před tím osobním a takového útočníka nebude muset nikdo chtít. Na druhou stranu by to byla velká marketingová bomba a navíc by hrál zadarmo. Každopádně držím palce, můj velký oblíbenec.

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Rudnevs

Reagovat
hornito

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ranoth

Reagovat
eleven11

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
king23

Škoda těch šílených zranění, měl na to, aby to byl útočník v TOP klubu po dlouhou dobu

Reagovat
Mr.Mike

ale myslel sem ze uz to je delsi doba co skoncil na nejvyssi urovni

Reagovat
John Obi Mikel

No ono už je to 5 let

Reagovat
Mr.Mike

jako ze delsi nez tech 5 let

Reagovat
Pharrell

Reagovat
TheMally11

Sympaťák

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele