Choupo-Moting si vystřílel novou smlouvu v Bayernu

04.03.2023, 11:15
Aktuality

Až překvapivě důležitou postavou pro Bayern Mnichov se stal Eric Maxim Choupo-Moting. Kamerunský útočník se dočkal šancí v základní sestavě a pravidelně dává branky, odměnou mu je chvála ze všech stran a čerstvě také nový kontrakt platný pro příští sezonu...

Choupo-Moting přišel do Bavorska před dvěma a půl lety a zatím posbíral 82 soutěžních startů, na svém kontě má i 33 branek a pochopitelně několik trofejí včetně dvou mistrovských titulů.

"Jsem obrovsky šťastný, zůstávám a nadále si budu užívat spoustu zábavy v dresu Bayernu. Cítím se zde jako doma a totéž platí o mojí rodině. To byl z mého pohledu hodně důležitý bod veškerých jednání," nechal se slyšet účastník loňského mistrovství světa.

Z Bayernu před sezonou odešel Robert Lewandowski a brzy 34letý Kamerunec ho zdatně nahrazuje. Letos nastřílel patnáct soutěžních branek a společně s Jamalem Musialou je nejlepším střelcem týmu.

"Samozřejmě mě těší, jak moc týmu pomáhám, skvěle jsem si sedl se spoluhráči a tvrdě pracujeme na dosažení našich cílů. Konkurence je obrovská, ale když hrajete za nejlepší týmy, tak s tím musíte počítat, jedině poté můžete získat spoustu trofejí. A my máme stále velké plány," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Heresy

Jenom dobre .. je to frajer

Reagovat
Mönchengladbach

Čupo > Mbappé+Neymar+Messi.

Reagovat
Lopiger

Reagovat
Müllered

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Beči

Choupo je obrovský sympaťák (a taky legendární meme ) a jsem rád, že to tam letos sype. Samozřejmě, že Bayern musí koupit č. 1 do útoku, ale jako dvojka je Choupo úplně ideální varianta, která dokáže kvalitně zaskočit i v případě zranění jedničky. Ať se daří i nadále.

Reagovat
Byleth

Reagovat
Müllered

Bayernu se moc nechce kupovat předraženou devítku, je možné, že v útoku zůstane jen dvojka Tel a Choupo, s tím že Tel bude dostávat více prostoru.

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš není nikdo na trhu. A cizinců je tam tolik, že už se nedají vodit další, už takhle je to na hraně funkčnosti.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Jardman

Je skvělej, jde vidět, že to dobře od Zlatana a Roberta obkoukal

Reagovat
Mass

Jeden z nejlepších lavičkářů..

Reagovat
Jardman

Tak to je Nills Petersen

Reagovat
STR

Reagovat
pistacik11

Ole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele