CHILAVERT UZ NECHCE HRÁT ZA PARAGUAY

31.05.2003, 22:51
Aktuality
Gólman Paraguaye, José Luis Chilavert, prohlásil že už nechce oblékat reprezentační dres Paraguaye. A důvod? Chilaverta totiž naštvalo že ho trenér nepozval na přátelské zápasy proti Portugalsku a Japonsku. Tento brankář proslul jako exekutor přímých kopů a penalt, což je pro brankáře dost nezvyklé.

Tento kontroverzní gólman který se celým jménem jmenuje José Luis Chilavert Felix de Gonzales za svou profesionální kariéru dal z pozice gólmana neuvěřitelných více než 50 gólů. Člověk by si mohl myslet, že si jej váží, ale když se nedaří, tak na vás rychle zapomenou," řekl Chilavert. "Nikdo z nich nemůže zpochybnit, co jsem ve fotbalu dokázal, řekl dále Chilavert pro rozhlasovou stanici Radio Nanduti.

Toto ovšem není první případ kdy se Chilavert pohádal se svazovými funkcionáři. V roce 1999 Chilavert odmítl hrát na Americkém poháru proto že kritizoval svaz za to že zbytečně plýtvá finančními prostředky, které by se přitom dali využít například na stavbu škol nebo nemocnic.

Autor: Jan Werner

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Ik

Me dlouho stval, protoze chytal vzdycky v tymu, kterymu jsem nedrzel, ale stejne je to super golman.

Reagovat
HOST*motorka

Golman to sice dobrej je(no spíš byl),ale je to klasickej namachrovanej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapce ty ses zas klasickej MAGOR protoze to co dokazal on nedokazal zadnej jinej golman na svete takovej sqelej hrac jako on se rodi jednou za 50 let! Ty mu nesahas ani po spodky nehtu!

Reagovat
HOST*Adam

Jo a co proboha dokazal?Rozhodně je to jeden z nejlepších golmanů.Ale že se takovej hráč rodí jednou za let...No nevím,nevím

Čus bus

Reagovat
smazaný uživatel

No jesi se ptas co dokazal tak fotbalu asi moc nerozumis...

Reagovat
HOST*Adam

Myslím, že fotbalu docela rozumím.Kdysi jsem i obdivoval.Ale když napišeš,že se takový rodí jednou za 50let...PJ má pravdu je(teda byl) dobrý jako gólman, ale jako člověk stoji za h....

Reagovat
PJ

Mno, jeho fotbalový kvality jsou nesporný, jeden z nej gólmanů to je (byl). Ale jako člověk stojí za h..., je to namachrovaná primadona co si myslí že mu patří svět, nic víc. A takový nemam rád...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele