Chievo po špatném startu do sezony propustilo trenéra D'Annu

09.10.2018, 12:48
Aktuality
Nového trenéra bude mít veronské Chievo. Italský klub nezvládl vstup do nové sezony a po sérii špatných výsledků byl dnes propuštěn trenér Lorenzo D'Anna, jeho nástupce bude jmenován v průběhu následujících několika hodin. Jedná se o první trenérskou rošádu v probíhajícím ligovém ročníku Serie A...

"AC Chievo Verona oznamuje, že Lorenzo D'Anna byl propuštěn z funkce trenéra prvního týmu. Chceme mu poděkovat za práci, kterou odvedl od prvního dne od svého jmenování, stejně jako za přístup a profesionalitu," stojí ve vedení italského týmu.

Chievo je na posledním místě tabulky Serie A, když z osmi zápasů uhrálo jenom dvě remízy. Navíc je v záporných číslech, jelikož mu vinou podvodů v účetnictví byly odečteny tři body. Naposledy padlo na půdě AC Milán a nenavázalo tak na úvod D'Annova angažmá u týmu, někdejší obránce loni na konci sezony nahradil Rolanda Marana a povedlo se mi Chievo zachránit mezi italskou elitou.

Novým koučem bude podle všeho jmenován někdejší lodivod italské reprezentace nebo Turína Giampiero Ventura, podle médií už mezi ním a Chievem došlo k dohodě.

Autor: Tomáš Pavlík / chievoverona.it

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pritom proti Juventusu v prvom kole celkom slušný výkon.

Reagovat
Kostomlat

vypadá trochu jako starej Barák.

Reagovat
Eldarion

Tento rok "až" 9.10.

Reagovat
olis

vraj konci aj Ballardini v Janove

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem čo viac od týchto 2 chceli, veď na lepšie miesto nemajú tím. (D'Anna má ale celkom im zničilo psychiku to -5 bodov. Potrebujú len čas.)

Reagovat
cervo

tak hlavne D'Anna sa snazil hrat futbal a miestami to aj vyzeralo celkom pekne a to sa v Chieve nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

papà Ventura to vráti pekne ako má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj návrat Juriča to si robí snáď prdel ten prezident nevyhodil v minulej sezóne Juriča za Ballardiniho a okrem toho Ballardini vyhral posledné 3 matche z 5! #GenoaIsTheNewPalermo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele